Dagens Juvenews, onsdagen 13 november 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

ALARM JUVE
Ronaldo öppnar den första krisen
Och skulden ökar…

Inget om Juve…

FÖRLÅTEN!
Juves omklädningsrum har smält Ronaldos uppträdande efter bytet i matchen mot Milan utan några som helst problem. När han kommer tillbaka från landslagsspelet så kommer han definitivt att klargöra allt med klubben, Sarri och lagkamraterna


ÖVRIGA NYHETER:

* Gazzetta dello Sport: ”Dybala, en modern nummer 10. Maurizio Sarri, som har en svaghet för hans genialitet, har återlämnat en helt ny 10: a till Juventus. Allegris verkliga taktiska misstag var att han lät honom spela längre bak.”

* Corriere dello Sport: ”Offensiv Juve, guld för Håland. För ett år sedan blev han nästan bianconero för 5 miljoner euro: nu så arbetar Raiola på för att kunna tillfredsställa de 80 miljoner euro som Salzburg begär.”

* Corriere dello Sport: ”Emre Can och De Sciglio på väg att hälsa Juve. Bianconeri siktar på att sälja vissa spelare. Man måste sälja för att komplettera en inte helt lyckad manöver i den senaste spelarmarknaden.”

* Tuttosport: ”Juventus försöker med en dubbelstöt i Salzburg. Inte bara Håland men även mittfältaren Dominik Szoboszlai. Båda kan man få för ca 100 miljoner euro.”

* Corriere dello Sport: ”Mandzukic, blitz Paratici i London. Kroaten är nära Manchester United. Målet: att inkassera 10–15 miljoner euro. Möjlig manöver även för Pogba. Willian är det stora namnet.”

* Gazzetta dello Sport: ”Milan på Demiral. Merih deras favorit för att sätta vid sidan om Romagnoli. Rossoneri förhandlar med Juventus för att försöka få honom redan i januari.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

 


Paulo Roberto Falcão, 66 år, från Abelardo Luz, Santa Catarina, Brasilien

* Paulo Roberto Falcao: ”CR7 gjorde fel, han måste respektera de andra. Conte eller Sarri? Jag föredrar den som vet hur man vinner. Juve ett lag att ta efter, de har bakom sig en otrolig organisation.”

* Alessandro Birindelli: ”Cristiano Ronaldo? Det är saker som man löser hemma. Sarri har förvandlats.”

* Massimo Pavan, journalist: ”Ronaldo borde vilats ett tag, Juve måste se upp efter uppehållet med landslagsspelen.”

* Parma, tränaren Roberto D’Aversa: ”Ronaldo? Saker som händer, de har redan fixat det hela. Det skapar rubriker bara för att det handlar om just honom. Scudetton? Juve har något mer än Inter.”

* Pjanic: ”150 matcher med Juventus? Ett härligt mål men är än alldeles för lite. Vi fortsätter att vinna tillsammans.”

* Damascelli, journalist: ”CR7 precis som Pirlo, Tevez och Dybala, men även Juventus och Sarri gjorde fel.”

* Atalanta, Pasalic: ”I Serie A så är alla matcher svåra men Juve är alltid något alldeles speciellt.”

* Ajax, Erik Ten Hag: ”De Ligt? Han är redan på en mycket hög nivå i Juve och kommer att bli den bäste i hela världen.”

* Mohamed Sissoko: ”CR7? Normalt att bli arg och det handlar inte om att inte ha respekt. Rabiot kommer att bli Juves framtid. Sarri? Låt resultaten svara de som kritiserar honom.”

* Andrea Bosco, journalist: ”Ronaldo ÄR ett problem, men för motståndarna.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Roberto Boninsegna från Mantova

* Roberto Boninsegna som fyller 76 år. Debuterade den 29.08.1976 i Monza-Juventus 1–1 (Coppa Italia). 3 säsonger, 94 matcher och 36 mål.


* 1963 så gjorde Giampaolo Menichelli sitt allra första mål för Juve.

* 2002 så debuterade följande spelare i Juve: Mattia Cassani (1 enda match), Antonio Chimenti, Ruben Olivera och Matteo Paro.

* 2010 så debuterade Armand Traorè i Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *