Dagens Juvenews, söndagen 10 november 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

JUVE-MILAN
ETT MÅSTE
Sarri för ledningen
Pioli för att lansera straffar Kessie

”JUVE-MILAN ÄR INTE LÄTT”
Sarri vill återvända i ledningen men varnar: ”De kan göra oss illa”. Ronaldo återhämtar sig. Pioli tror på det: ”De är jättestarka men vi startar med 0–0. Ibra? Han är det högsta möjliga.”

”ETT ANNAT JUVE!”
Klockan 20.45, Milan kommer till Stadium och Sarri ber om mer: ”Vi måste göra bättre ifrån oss jämfört med i Moskva. Jag väntar mig ett mer intensivt försvar och just nu kan jag inte låta Bonucci vila”
Dybala på jakt efter Boniperti och Sivoris rekord. Kessie ett fall: Pioli lämnade honom kvar där hemma.


ÖVRIGA NYHETER:

* Gazzetta dello Sport: ”Juventus-Milan, idag. kl. 20.46. Sarri ställer upp med ett 4-3-1-2. Higuian och Ronaldo i anfallet med Bernardeschi (favorit på Ramsey) bakom sig. Bentancur, Pjanic och Matuidi på mittfältet.”

* Gazzetta dello Sport: ”Bara Donnarumma kan förföra Juve. Topp 11 i matchen är alla bianconeri med ett enda undantag: målvakten. I jämförelse med Szczęsny så spelar åldern en avgörande fördel för Gigi.”

* Corriere dello Sport: ”Bernardeschi och de andra: Sarri, fabriken med trequartisti. Maurizios första år som ledare för Juve är ännu i sin vagga men har redan funnit sin första väg att ta.”

* Gazzetta dello Sport: ”Bonucci, nu är han oumbärlig. För ett år sedan så förberedde han sig för att uppleva sin första match som f.d men Allegri valde att sätta honom på bänken. Leo är inte längre den spelaren som i Milan annonserade ut att han skulle ändra på balansen i laget.”

* La Stampa: ”Milanisterna tror inte på sitt lag, ända tills för bara några dagar sen så hade man bara sålt 600 biljetter. På så sätt kan fansen till Juve även använda sig av den andra ringen på stadion till förtret för fansen till Milan.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

 


* Sarri: ”Ronaldo? Inget allvarligt men jag vet inte om han kan spela. De Ligt? Positiva tester. Bonucci oumbärlig. Ni undervärderar Bernardeschi.”

* Milan, Pioli: ”Juve har svaga punkter. Jag litar på mina spelare och hoppas att Leao har lärt sig lektionen.”

* Paolo Rossi, legend:När Sarrismen kommer så kommer detta Juve att bli ännu mer härligt att titta på för han representerar den verkliga nyheten. Men det krävs tid.”

* Raimondi, journalist: ”Juve kommer att föra matchen men Milan redo att slå till snabbt.”

* Franco Ordine, journalist: ”I en sådan här match så är det lätt hänt att skillnaderna mellan lagen försvinner.”

* Massimo Pavan, journalist: ”Juve kan inte tillåta sig några pauser, det såg man även igår när Inter inte tänker ge upp. Ikväll blir det inte alls lätt.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Mattia Perin från Latina

* Mattia Perin som fyller 27 år. Debuterade den 26.09.2018 i Juventus-Bologna 2–0 (Serie A). Hitintills 2 säsonger med Juve där han vaktat buren under 9 matcher.


* 1963 så avled i Turin den f.d. presidenten för Juventus, Attilio Ubertalli.

* 1968 så gjorde Helmut Haller sitt första mål för Juve.

* 2002 så gjorde Lilian Thuram sitt första och enda mål för Juve.

* 2004 så gjorde Ruben Olivera sitt första mål för Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0