Dagens Juvenews, fredagen 8 november 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Juve och en välfylld bänk. På så sätt är de starkare
SARREKORD!
Efter 11 matcher så har Sarri mest poäng i Serie A och har kört om Conte och Allegri, även i Europa genom att redan kvalificera sig med två omgångar kvar

Och Juve upptäcker målet i Sarris zon
Med Douglas Costa tillbaka så har tränaren återfunnit ett av sina favoritvapen
Ronaldo mår bättre, kommer att vara med mot Milan.

POGBA JUVE HJÄRTA
Fransmannen dyker fram ur skymundan med en post på det sociala nätverket där han svarar på ett meddelande från Bonucci. Hans återkomst t till Turin är mer än en hypotes och bianconeri som klubb är redo att stödja operationen genom att utnyttja Pauls kommersiella appeal.


ÖVRIGA NYHETER:

* Gazzetta dello Sport: ”Mot Juve-Milan, söndag kl. 20,45. Sarri kommer förmodligen att ställa upp med Douglas Costa som trequartista, i anfallet Higuain och Ronaldo, Ramsey och Matuidi som mezzala.”

* Corriere di Torino: ”En rörlig trequartista, Sarri har hitintills testat fem olika lösningar. Ramsey är solid, Douglas snabb: Sarris Juve upphör inte med att experimentera.”

* Corriere dello Sport: ”Ett ännu starkare Juve, det är poängrekord: Sarri bättre än Conte och Allegri. Siffrorna hjälper en att förstå: Sarris lag har en högre tyngdpunkt än Allegris.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juve och Inter, hur ett byte kan ändra på allt. Sarri har fiskat upp Higuian, Dybala och Douglas från bänken. Conte har bara Barella. Bänknötarna: 3 mål och 3 assist för bianconeri.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

 


2 legender…

* Franco Baresi, legend i Milan: ”Markera CR7? Som tur är så har jag slutat med fotbollen. Det går inte att stoppa honom men bara försöka hindra hans framfart, precis som med Van Basten.”

* Stefano Tacconi, legend: ”Juve missar för många mål. Conte riskerar att bli avskedad.”

* Luciano Moggi: ”Conte? Med mig så hade det aldrig hänt. Jag hade sparkat honom dagen efter.”

* Massimo Pavan, journalist: ”Alla de andra såg sprickor i detta Juve och hoppades på att de skulle falla, men i själva verket så håller de själva att falla ihop.”

* Balotelli hyllar Douglas Costa: ”Min bror, hur stark är du egentligen?”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Sergio Porrini från Milano

* Sergio Porrini som fyller 51 år. Debuterade den 29.08.1993 i Juventus-Cremonese 1–0 (Serie A). 4 säsonger, 138 matcher och 5 mål med Juve.


————–


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0