Dagens Juvenews, torsdagen 7 november 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Champions bianconeri kvalificerade med 2–1 mot Moskva
LOKOMOTIVET JUVE
Magi av Douglas Costa i finalen: Sarri är redan i åttondelsfinalen
Snabbt mål av Ramsey, ryssarna svarade med en gång.
För de italienska mästarna en inte alltför bra kväll, Ronaldo utbytt: en bedrift av brasilianaren som gör att Juve går vidare

Douglas kom in och i den 93:e befordrade han Juve
COSTA D´ORO (Guldkusten)
Champions, bianconeri vinner även i Moskva och erövrar en plats i åttondelsfinalerna med två omgångar kvar. Men Sarri är inte tillfredsställd: ”Vi kan bättre än så här.”

Juve i åttondelen
DOUGLAS MOSKVA
Sjunde 2–1 under säsongen. Än en gång en seger efter den 90:e minuten.
Bianconeri likviderade Lokomotiv och erövrade kvalifikationen med två omgångar kvar att spela. Ramsey i mål med en gång, i slutet på matchen så kom Costa in och avgjorde matchen. Atletico föll mot Leverkusen.”


ÖVRIGA NYHETER:

* Juventus Sverige: ”Tidningarnas spelarbetyg i genomsnitt:
Szczęsny 5,5, Danilo 5,5, Bonucci 6, Rugani 5, Alex Sandro 6,5, Khedira 6,5 (Douglas Costa 7), Pjanic 6, Rabiot 5,5, Ramsey 6,5 (Bentancur 6), Higuain 7, Ronaldo 5 (Dybala), Sarri 6,5.”

* Gazzetta dello Sport: ”Sarri förklarar bytet med Ronaldo: ”Han har sen några dagar en lättare muskelansträngning i låret. Han var arg för att han inte mår bra, redan i den första halvleken var han nervös.

* Corriere di Torino: ”Sarri vinner igen utan att glänsa. Tränaren: ”Efter målet så slutade vi med att angripa. Nu ska vi försöka vinna gruppen.”

* Corriere dello Sport: ”Scudetton 2006: för ”Collegio di Garanzia” så är Juves överklagan ej godtagbar.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

 


Douglas Costa ”värms” av alla kramar…

* Douglas Costa: ”I en kall rysk natt så tänkte jag att det bästa sättet att värma sig är att bli omkramad av alla efter ett mål.”  ❤

* Sarri: ”Stor karaktär: laget ville vinna till varje pris. Ronaldo mådde inte speciellt bra. Douglas Costa kan spela överallt.”

* Douglas Costa: ”Ett av mina viktigaste mål. Trequartista? Jag måste vänja mig vid det igen.”

* Bonucci: ”Vi är ett lag som vet hur man lider och som sen kan slå till i rätt moment.”

* Bernardeschi: ”Fino Alla Fine är inte bara ett motto, det är vår filosofi. En seger värd guld och ett mål värd platinum. Grande Douglas Costa!”

* Del Piero: ”Finns inte mycket att säga om det, kombinationen Higuain-Douglas Costa är helt enkelt underbar. Brasilianaren är ett mervärde i Champions.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Sjarhej Jaŭhen’evič Alejnikaŭ, här tillsammans med legenden Dino Zoff

* Sergej Alejnikov som fyller 58 år. Debuterade den 23.08.1989 i Cagliari-Juventus 0–1 (Coppa Italia). 1 säsong, 50 matcher och 3 mål med Juve.

* Sergio Almiron som fyller 39 år. Debuterade den 25.08.2007 i Juventus-Livorno 5–1 (Serie A). 3 säsonger, 11 matcher och 1 mål med Juve.

* Alessandro Frara som fyller 37 år. Debuterade den 31.10.2001 i Celtic Glasgow-Juventus 4-3 (Champions League). 3 säsonger och 2 matcher.


* 1973 så debuterade Giuliano Musiello i Juve.

* 1976 så avled i Turin den före detta presidenten för Juventus, Piero Dusio.

* 2009 så gjorde Mauro Camoranesi sitt sista mål för Juve.

* 2010 så debuterade Frederik Sörensen i Juve.

* 2012 så spelade Lucimar Lucio sin sista match med Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0