Dagens Juvenews, tisdagen 5 november 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Inget om Juve…

INGET OM JUVE.

Salzburgs begäran
”JUVE-HÅLAND 100 MILJONER EURO!”
Budkriget om den norske bombern har startat: man förutser en stor utmaning mellan bianconeri, Real och United. På Paraticis lista även Tonali.


ÖVRIGA NYHETER:

* Corriere dello Sport: ”Man kommer att spela finalen i Supercoppa Italiana den 22 december. Serie A ändrar spelschemat. Juventus och Lazio, som kommer att slåss om trofén, har redan ändrat sina. Bianconeri möter Sampdoria onsdagen den 18 december medan Lazio spelar sin match mot Verona den 8 januari 2020.”

* Gazzetta dello Sport: ”Lokomotiv-Juventus, i morgon kl. 18.55. Det kommer att bli ett 4-3-1-2 med Ronaldo i anfallet och en av Higuain och Dybala med Douglas Costa trequartista som kan starta från allra första minuten.”

* Corriere dello Sport: ”Trequartista, framåt med en annan: nu är det upp till Douglas Costa. Maurizio Sarri har valt en ny dräkt för den gamla damen: efter början med tridente, så har hon sen nio matcher klätt sig som serieledare med 4-3-1-2.”

* La Stampa: ”Juventus flyger i eftermiddag till Moskva och i morgon kväll möter man Lokomotiv Moskva där en av Higuain och Dybala kommer att spela vid sidan om Ronaldo i anfallet.”

* Corriere di Torino: ”PSG återvänder på De Sciglio genom att offra Meunier. Försvararen i bianconeri föredrar att stanna i Turin men de i Paris insisterar. Emre Can kan bli aktuell i januari.”

* Corriere della Sera: ”Milan funderar på Rugani eller Demiral men Juve vill ha minst 40 miljoner euro oavsett vem.”

* Gazzetta dello Sport: ”Dybala och Higuain. Paret som inte fungerar tillsammans. Joya eller Pipita? Förutom dualismen så fungerar stafetten, för hitintills så så har det fungerat bra med att alternera de båda.”

* Corriere di Torino: ”Andrea Agnelli kommer på söndag att väljas som «Torinese dell’anno».”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

 


 

* Juventus Sverige: ”Hotels.com® har tillsammans med UEFA gjort en undersökning, ”Destination Football”, där man överraskande nog kommit fram till att de fans som reser mest för att se matcherna i Champions är….kvinnorna!”

* Paolo Rossi, journalist: ”Det nya Juve eller inte, under tiden så är de det enda oslagna laget i både Serie A och Champions.”

* Nicola Amoruso, f.d. Juve: ”De Ligt, hans mål mycket viktigt. Jag ser inte Douglas Costa som trequartista, det är en av de spelare som behöver hela planen.”

* Beniamino Vignola, f.d. Juve: ”Målet av de Ligt en vändning för honom. CR7? Kanske så håller han på att spara på sig själv just nu. Han är ytterst medveten om sina egna möjligheter och är intelligent nog att veta hur man ska spara på sig själva, speciellt i den åldern.”

* Mauro Bergonzi, f.d. domare: ”De Ligt? Det var inte straff liksom den för Lecce. Callejon? Helt annorlunda för det var absolut en straff.”

* Bobo Vieri: ”Juve är ett otroligt lag, de vinner alltid och kommer att bli ännu bättre.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* ALLA ER SOM FYLLER ÅR JUST IDAG!


* 1980 så gjorde William Brady sitt första mål för Juve.

* 1980 så gjorde legenden Giuseppe Furino sitt allra sista mål för Juve.

* 1991 så gjorde Eugenio Corini sitt sista mål för Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *