Dagens Juvenews, måndagen 4 november 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Domarna, vilken röra
Händerna uppe förblir ett kaos
Avgöranden alltför olika
Regel att ändra på men det behövs ett möte

INGET OM JUVE.

DE LIGTS HEMLIGHETER
Förtroendet och lektionen av senatorerna i Juve, hans vänner i omklädningsrummet och diskussionen av Sarri efter matchen mot Napoli. Och en den delade kärleken för Turin och Piemonte av hans fästmö: från racen på Valentino till utflykterna i Langhe.


ÖVRIGA NYHETER:

* Gazzetta dello Sport: ”Moskva som tokiga i Juve, omöjligt att finna en biljett. Igår så snöade det men man räknar med ca 10 + grader till onsdag. Rybus kommer att vara med.”

* Gazzetta dello Sport: ”Med Juve finns det en ny Sarri. Tränaren sade ju ända från: ”De som vill se ett Juventus som mitt Napoli eller Chelsea kommer att bli besvikna.”

* Corriere della Sera: ”Detta är det svarta året för VAR. Med de Ligts hands så exploderade problemet igen. Det vore på sin plats att förklara skillnaden mellan straffen som man gav till Lecce och den som man nekade mot Torino.”

* Corriere di Torino: ”De Ligt har Juves förtroende: ”Han har en mästares huvud”. Fler matcher i början, i den här åldern, har bara Del Piero och Pogba gjort: hitintills 11 matcher från start.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

 


* Massimo Pavan, journalist: ”Alla de som kritiserat de Ligt på ett hårt sätt borde be honom om ursäkt för deras sätt att försöka sabotera honom. Han är knappt 20 och att redan behandla honom på det där sättet är verkligen bedrövligt.”

* Marco Tardelli, legend: ”Sarri med Juve kommer att försöka med att använda sig av samma spel som med Napoli men det kommer aldrig att fungera. Oavsett om man spelar bra eller dåligt så vinner Juventus med sina mästare.”

* Eraldo Pecci, f.d. spelare: ”Ronaldo? I år så har han inte börjat speciellt bra men om man börjar diskutera honom så är det lika bra att vi åker hem allihop.”

* Tiziano Pieri, f.d. domare: ”De Ligt hade armarna längs med kroppen, rätt att inte blåsa straff, dessutom så var det frispark strax innan för Bonucci av Belotti.”

* Juventus Sverige: ”Juventus U23 nådde igår 1–1 i bortamatchen mot Giana Erminio. Mota stod för Juves mål.”

* Del Piero: ”Inter har gjort ett otroligt köp med Lukaku. Även Juve ville ha honom, en spelare med dessa speciella särdrag är verkligen mycket viktigt.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* ALLA ER SOM FYLLER ÅR JUST IDAG!


* 1970 så gjorde Fabio Capello sitt allra första mål för Juve

* 2010 så debuterade Marcel Buchel, Niccolò Giannetti och Matteo Liviero i Juve


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0