Dagens Juvenews, fredagen 1 november 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Under de senaste 12 åren så har Ronaldo alltid gjort mer än trettio mål
CR7, EXAMEN MED FULL POÄNG
Redan 29 mål 2019
Med Juve på jakt efter en annan bedrift.

Inget om Juve…

Exklusivt Pjanic
”JUVE NÖJESFÄLTET”
”Jag berättar hur roligt det är med Sarri, jag förklarar hur det ligger till med vår överenskommelse med CR7 vad det gäller frisparkarna, jag avslöjar vilka känslor jag kände när man gick uppför Superga.”


ÖVRIGA NYHETER:

* Gazzetta dello Sport: ”Torino-Juventus i morgon kl. 20.45. Sarri ställer upp med ett 4-3-1-2 med Dybala och Ronaldo i anfallet med Bernardeschi strax bakom. Khedira, Pjanic och Matuidi på mittfältet.”

* Corriere dello Sport: ”Omkörning på Inter: Juve har återvänt på toppen genom att vinna men med det sedvanliga resultatet. De är inte längre ett dominerande lag. Skapar mycket men konkretiserar lite: matcherna får ofta en osäker utgång.”

* La Repubblica: ”En eldsvåda bröt ut framför Juventus Store i Turin. Man blev tvungna att evakuera både personal och kunder.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

 


Miralem Pjanić, 29 år från Tuzla, Bosnien och Hercegovina.

* Miralem Pjanic: ”De starka lagen vinner utan alibi. Vi roar oss med Sarris spel, vi behåller ofta bollen och befinner oss ofta på motståndarnas planhalva och får dem att springa mycket mer än andra.”

* Bernardeschi: ”Även vi gillar att alltid vinna med 4-0 men hade varit mer bekymrad om vi inte skapade 12 målchanser varje match. Förr eller senare så kommer de att finna rätt väg.”

* Chiellini: ”Jag är redo att njuta av fler år av min karriär, min skada är bara en annan utmaning. Mitt mål? 10:e Scudetton, Champions och EM.”

* Real Madrid, Marcelo: ”Cardiff? Kvällen innan så var CR7 lika orolig som vi andra men Ronaldo sade till oss alla hur matchen skulle sluta innan vi gick in på plan. Att vi skulle få det besvärligt i den första halvleken men att vi i den andra skulle ta över och vinna.”

* Monza, Galliani: ”Med VAR så hade vi med Muntaris mål 2012 vunnit Scudetton och även det året efter.” 😂

* Torino, Cairo: ”I Juve hade jag plockat bort Higuain, Vi måste ge mer av oss själva för att ha en chans.”

Claudio Marchisio, 33 år från Turin.

* Marchisio: ”De riktade pistolerna mot våra huvuden. Det var jobbigt för i verkligheten så har jag aldrig sett en pistol förut och nu hade de två men vi behöll vårt lugn. Fem män bröt sig in i vårt hem i Vinovo och de tog allt de kunde ta och försvann lika snabbt som de kom in.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Umberto och Andrea Agnelli

* Umberto Agnelli som idag skulle ha fyllt 85 år. President för Juve under 7 hela år. Avled den 27 maj 2004. Pappa till den nuvarande presidenten för Juventus, Andrea Agnelli.

* Vinicio Verza som fyller 62 år. Debuterade den 31.08.1977 i Juventus-Verona 4–2 (Coppa Italia). 5 säsonger, 60 matcher och 11 mål med Juve.

* Milos Krasic som fyller 35 år. Debuterade den 29.08.2010 i Bari-Juventus 1–0 (Serie A). 3 säsonger, 50 matcher och 10 mål med Juve.


Juventus 1897…man ser tydligt Gigi Buffon i grön tröja… 🤥

* 1897 så grundades Sport Club Juventus!

* 1954 så lämnade George Raynor sin post som tränare för Juventus.

* 1992 så gjorde Marco De Marchi sitt första mål för Juve som också blev hans enda.

* 1995 så gjorde Giancarlo Marocchi sitt sista mål för Juve liksom Moreno Torricelli.

* 1997 Juventus första 100 år!

* 2006 så invigde man Juventus Channel.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0