Dagens Juvenews, onsdagen 30 oktober 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

På Stadium Thiago Mottas Genoa
JUVE, NU UPP TILL DIG
Bonucci Sarris totem
Och Ronaldo söker efter den förlorade frisparken

Juve CR7 för omkörningen
Ronaldo och Dybala mot Genoa, Higuain och de Ligt vilar.
Sarri: ”Mer konkreta”

HUVUD MOT HUVUD
Lautaro och Lukaku sänkte Brescia: Inter återvänder i ledningen men Juve mot Genoa ikväll söker omkörningen. Sarris recept är att man måste vara mer konkreta i målområdet: ”Det behövs elakhet och koncentration, problemet är bara mentalt.”


ÖVRIGA NYHETER:

* Gazzetta dello Sport: ”Juventus-Genoa idag kl. 21. Sarri ställer upp med ett 4-3-1-2 med Dybala och Ronaldo i anfallet med Bernardeschi som favorit före Rabiot strax bakom. Bonucci och Demiral i försvaret.”

* Gazzetta dello Sport: ”Bonucci är unik. Sarri med sin Highlander har återfunnit sin bunker. Alltid närvarande i serie A och Champions: så har Juventus på nytt fått tillbaka sitt topp försvar.”

* Gazzetta dello Sport: ”Ronaldo, nu är det dags att slå in frisparken! CR7 måste skingra sin sista italienska myt: ännu utan mål efter 28 försök med frisparkarna. Han har sänkt Pjanic och Dybalas möjligheter.”

* Sportmediaset.it: ”Marchisio rånad och mordhotad av fyra brottslingar med en pistol i sin villa i Vinovo. Tjuvarna rymde med juveler, kontanter och klockor. Värdet av bytet är stort.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 


 

* Juventus Sverige: ”Allianz (Juventus) Stadium kandiderar för att man ska spela finalen i Champions League för damer 2022 eller 2023 i Turin. Man har fått stöd av regeringen, kommunen och Juventus.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* ALLA ER SOM FYLLER ÅR IDAG!

Tårtan på bilden är bakad av en av våra vänner på Juventus Sverige, Tim Larsen, till sonens konfirmation. 👏


* 1942 så utnämndes Virginio Rosetta som ansvarig tränare.

* 1977 under matchen Perugia-Juventus (0–0) så avled spelaren för Perugia Renato Curi (Perugia) plötsligt på plan.

* 1996 så gjorde Paolo Montero sitt första mål för Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0