Dagens Juvenews, tisdagen 29 oktober 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Efter en omgång med vila
Juve, CR7 återvänder, omöjlig att vara utan
Lättnad Pjanic

Lättnad Pjanic
Douglas är tillbaka
Juve tröstar sig: Mire hoppar bara över matchen mot Genoa

Gigis plan: fortsätta
BUFFON 2021!
Målvakten i Juve har inga som helst intentioner på att sluta efter den här säsongen: ”Jag vill fortfarande spela, ser mig inte själv som en klubbledare.”
Beslutet kommer att tas utan brådska och med en gemensam överenskommelse med Agnelli


ÖVRIGA NYHETER:

* Corriere dello Sport: ”Lättnad Pjanic, återvänder till derbyt mot Torino. Douglas Costa ok. Brasilianaren kan redan bli uppkallad till spel mot Genoa även om han förmodligen startar från bänken.”

* Corriere dello Sport: ”Bentancur, för Juve är han en mångsidig spelare. Som mezzala och för en vecka sedan även som trequartista: nu kan han bli vice till Pjanic, Sarri har redan befordrat honom att bli ersättaren till Mire.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juventus-Genoa, i morgon kl. 21. Sarri ställer upp med ett 4-3-1-2 med Dybala och Ronaldo i anfallet med Bernardeschi bakom dem. De Ligt och en av Rugani och Demiral i försvaret.”

* Frankrike, Le Parisien: ”PSG på De Sciglio i januari. I somras så förhandlade man om honom med ett möjligt byte med Meunier.”

* Gazzetta dello Sport: ”Inter beredda på att spendera för att gå om Juve.”

* La Stampa: ”Inter försöker att överstiga Juve.”

* England, Daily Record: ”Mandzukic, än en gång så försöker Al Duhail med att locka över kroaten till Qatar. Det ligger redo ett erbjudande med 7,5 miljoner euro i lön.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 


 

Alex Sandro tillsammans med Mattijs de Ligt under träningen igår på Continassa

* Alex Sandro: ”Jag mår bra. Jag är inte trött och är nöjd med att få spela. Jag ser inte alls de Ligt i svårigheter, han växer hela tiden. Napoli och Inter kommer att slåss ända till slutet om Scudetton.”

* Ronaldo: ”Om det berodde på mig så hade jag bara spelat de viktiga matcherna, det vill säga de i Champions League och de med landslaget men man måste vara professionell varje dag och bära respekt åt de som betalar din lön, för detta är det nödvändigt att alltid ge sitt yttersta och bästa.”

* Nicola Amoruso, f.d. bianconeri: ”De Ligt, vilken otur han har. Atalanta är laget som spelar bäst av alla.”

* Sebino Nela, f.d. spelare: ”Om Atalanta går ut Champions så finns det många lag i Serie A som bör se upp med dem i så fall.”

* Alvaro Recoba, f.d. Inter som spelade en hel säsong med ett förfalskat pass: ”Det går inte att jämföra Inter med Juventus. Inter har bara ett lag medan Juve har två.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Edwin van der Sar från Voorhout, Holland.

* Edwin Van der Sar som fyller 49 år. Debuterade den 18.07.1999 i Ceahlaul-Juventus 1–1 (Intertotocupen). 2 säsonger och 88 matcher med Juve.


* 1972 så gjorde Sandro Salvadore sitt sista mål för Juve.

* 2008 så spelade Dario Knezevic sin allra sista match för Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0