Dagens Juvenews, måndagen 28 oktober 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Juve för Sarri är Joya och smärtor
Dybala, en oktober som 10
Men det finns två problem: de Ligt och Bernardeschi
Paulo under en månad gör mål som Sivori
Hands: man får lära holländaren att undvika det
På det sociala nätverket så har man nu Federico på siktet

Inget om Juve

Tillbaka mot Genoa
JUVE, CR7 TUBER AV GULD
Familjen Ronaldo på jakt efter svamp i Langhe
Han har regenererat sig med familjen genom att söka efter Langhes juveler, nu är han redo att garantera den hunger efter mål som Sarri begär

SAMLARE AV TRIUMFER!
Juves damlag vann Supercoppa, enda italienska trofén som saknades: Fiorentina ko (2–0)


ÖVRIGA NYHETER:

Efter nio omgångar så ser det ut så här i tabellen

* Tuttosport: ”Dybala Juve, vilka siffror. En oktober med 10 mellan förtroende och magier så har Paulo äntligen kommit igång och har inte några avsikter att stanna upp: 4 mål på 523 minuter, en mindre än CR7.”

* Gazzetta dello Sport:Buffon: ”Man börjar skymta något annorlunda, ett spindelnät av mycket täta passningar och sökandet efter ett vertikalt spel, en sak som skiljer sig åt med både Allegri och Contes sätt att spela.”

* Corriere dello Sport: ”Ronaldo studsar framåt i racet om Guldbollen. En delegation från France Football var nyss i Turin för att besöka fenomenet i Juve.”

* Gazzetta dello Sport: ”Bianconeris mur vacklar och släpper in minst ett mål per match. Ett försvar som avancerar och markerar på frisparkar: många är i svårigheter, inte bara de Ligt. Den nya taktiken väger tungt.”

* La Stampa: ”Juve skyddar de Ligt: ”Vi har förtroende för hans talang” Den mest betalde försvararen i historien i Serie A har det besvärligt att vänja sig med den italienska fotbollen och har förlorat en del av sin självsäkerhet men Sarri skyddar honom ändå…”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 


 

Ronaldo med familj och vänner på jakt efter den vita Tuben i Langhe, den så eftersökta svampen värderas till ca 3-4000 euro per Kg

* Gianluigi Buffon: ”Jag räds Inter nu när Conte är där för han är kapabel att skapa mirakel inom fotbollen. Landslaget? Inget som har med mig att göra. De Ligt verkar ha ett eget otursmoln som följer bara honom. Inom två månader så kommer vi att få se Sarris verkliga Juve.”

* Mario Sconcerti, journalist: ”Juve var trötta? Nej, de vara bara alltför säkra på sin sak mot Lecce.”

* Juventus Sverige: ”Juves U23 slog igår Pergolettese med 1–0 med mål av Lanini.”

* Atalanta, Gasperini: ”Scudetton? Det är bara Juventus som kan förlora den.”

* Omar Sivoris son, Nestor: ”Juve måste ge Dybala mer förtroende. Jag älskar inte att göra några jämförelser men tror däremot på likheter. Paulo på plan påminner verkligen om min pappa, för de korta stegen men också för den gudabenådade vänsterfoten som tillåter honom att göra vad han vill med den. Det enda som saknas är de neddragna strumporna som min pappa alltid hade. Min pappa kände sig som den mest tursamme människan i världen för att han fick betalt för att roa sig. Paulo är precis som honom.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* ALLA ER SOM FYLLER ÅR JUST IDAG!


——


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0