Dagens Juvenews, fredagen 25 oktober 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Chiellini talar
”DYBALA, JUVE HELA LIVET”
”Om Paulo här gör en viktig väg så blir jag inte överraskad. Jag spelar två år till sen drar jag mig tillbaka. Men först Champions.”

Aktieägarnas möte
Agnelli och framtiden
”Stort kliv framåt med 300 miljoner euro”
Och pikar Conte

”EN ANNAN RONALDO”
Från styrelsemötet i Juve en läcka som får en att drömma: en stor stöt på gång

Agnelli till Conte, två giftiga pikar
”2012 så var vi 6 månader utan tränare för händelser som hade med andra klubbar att göra. Allegri var avgörande.”

GLOBALA JUVE
PENGAR OCH EN NY CR7
Godkänt höjningen av kapitalet: 300 miljoner euro. Bekräftat 25 miljoner euro från sponsorn. Klubben tänker stort och Nedved erkänner: ”Andra viktiga köp för 100 miljoner? Vi är alltid redo.”


ÖVRIGA NYHETER:

* La Repubblica: ”Agnelli: ”Vi är den största klubben i Italien men bara en av de stora i Europa.”

* Tuttosport: ”Skadesituationen Juve: även Mattia De Sciglio är tillbaka och kommer att vara tillgänglig redan mot Lecce. Man värderar Ramsey som jobbar vid sidan om. Douglas Costa är helt frisk.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juves tröja värt nästan 100 miljoner euro. Efter förlängningen med Adidas, nu även Jeep. De 42 miljoner euro i linje med FFP: de överstiger inte 30 % av omsättningen.”

* Gazzetta dello Sport: ”Chiellini: ”Om två år lägger jag av. Jag ser mig inte som tränare, bättre en roll som direktör. Sarri lever på siffror och schema, Allegri sände ut sensationer. Det finns inte en som är bättre av de båda.”

* Il Sole 24 Ore: ”John Elkann ned sitt Exor går in och hjälper Juve med 241 miljoner euro.”

* La Stampa: ”Juve, år noll.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

 


Oriana Gabriela Sabatini (23), mer känd som Oriana, skådespelare, modell och sångerska, född i Buenos Aires, Argentina

* Oriana Sabatini: ”Det kom ett mycket korrekt meddelande till mig på mobilen men från ett okänt nummer med texten: ”Jag vill bjuda ut dig på middag” Min första tanke var: vem är det? Jag frågade min pappa: ”Vem är denne Paulo Dybala? Han började skratta och jag började söka på nätet om honom. En dag fick jag blommor hemsänt från honom, 21 stycken, precis som numret på hans tröja. Han är mycket romantisk av sig.”

* Xavier Jacobelli, direktör Tuttosport: ”Juve har mer än 800 anställda, klubben är en modell på internationell nivå.”

* Giorgio Ricci, Chief Revenue Officer Juventus: ”För bara två år sedan hade vi fyra officiella juveklubbar i Kina, Idag redan 27!”

* Massimo Mauro, f.d. Juve: ”Juve i tisdags är det laget som bör nå finalen i Champions. Ett brott att spela utan de tre därframme…”

* Ajax, Erik ten Hag: ”De Ligt? Vi hoppades på att kunna behålla honom ännu ett år till.”

* Frank Lebœuf, f.d. Chelsea: ”Conte tränade ett tråkigt Chelsea och nu ett tråkigt Inter. Conte och sina lag klarar inte av att ge prov på något, bara att försvara sig.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

ALLA ER SOM FYLLER ÅR JUST IDAG!!


———————–


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0