Dagens Juvenews, torsdagen 24 oktober 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Från att vara överflöd till att bli en stjärna med CR7 och Higuain
Juve, Dybala topp
Nu kittlar idén om en tridente för Sarri

Så har han återerövrat Juve
Paolo hårdnackad och 10 i uppträdande
Han skulle ju bli såld till varje pris: Paratici förhandlade med United, Inter, Tottenham och PSG om honom.
Dybala har jobbar hårt i tysthet och Sarris hjärta har nu öppnat sig för honom.

Ökning av kapitalet: 300 miljoner euro
JUVE, EN NY ERA
Idag ett extraordinärt möte med aktieägarna: det är en historisk dag för klubben som väntar på en ratifikation av en fundamental operation för att göra klubben ännu mer solid, ekonomiskt sett, och definitivt projektera klubben mot toppen inom fotbollsvärlden.


ÖVRIGA NYHETER:

*Juventus Sverige: ”Jeep och Juventus: ny överenskommelse med en ökning på hela 25 miljoner euro om året.” (sammanlagt blir det då 42 miljoner euro varje år).

* Gazzetta dello Sport: ”Välkommen tillbaka Dybala. Juve har avsatt 300 miljoner euro och ska försöka att ta hem någon av Mbappé, Neymar eller Pogba. Men denna Joya kan få dem att ändra på sina planer.”

* Tuttosport: ”Marchetti: ”Detta är varför Juve skräms. De försöker mangla ner motståndarnas spel. Sarris filosofi är en fara för alla andra.”

* Libero: ”Jollyn Cuadrado, spelaren som blivit en man mer i detta Juventus.”

* Corriere dello Sport: ”Batistuta: ”Higuian är jättestark och Juve ville sälja honom. Dybala måste finna en kontinuerlighet.”

* Corriere di Torino: ”Idolen Higuian, inte bara mål. Det finns alltid en kör bara för honom.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

 


* Paolo Aicardi, presidenten för de små aktieägarna i Juventus: ”Nu förbereder man en ökning av kvalitén för planen är att nå en miljard euro i omsättning för att på så sätt konkurrera med klubbar som United, Barcelona och Real Madrid.”

* Roberto Baggio: ”Under tjugo år så har man gjort mig till syndabocken för tumulten i Florens. Mina bråk med Lippi. Cristiano och Messi, vilka fenomen. Dybala har otroliga kvalitéer.”

* Luciano Moggi: ”Skillnaden mellan Juve och Inter är de andra linjerna. Jag har aldrig haft att göra med Pagliara (agent). En tränare (Ferguson) som tjänar flera miljoner euro om året skulle riskera bara för en Rolex värd 30 000 euro?”

* Antonio Di Gennaro, f.d. spelare: ”Dybala är en mästare. Juve rikt på extraordinära spelare.”

* De Ligt: ”Jag spelade bra mot Lokomotiv och jag lyssnar inte på vad man säger om mig.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

ALLA ER SOM FYLLER ÅR JUST IDAG!!


* 2013 så blev Adidas ny teknisk sponsor för Juventus alla lag.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0