Dagens Juvenews, måndagen 21 oktober 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

I morgon Juve i Champions
En världsflygning 13 år efter
Så räddar Buffon tiden

Ronaldo vill ha den sjätte Guldbollen
Idag de trettio finalisterna
CR7 har ett mål: köra om Messi

RONALDO NJUTER
MEN INTE SARRI
Juves nya spelschema upphöjer CR7, som är mycket tacksam även för klubbens uppträdande mot honom: ”Härligt att bli hyllad av självaste president Agnelli”.
Tränaren nöjer sig inte med första platsen: det som bekymrar honom är inte den defensiva fasen men att man inte är mer konkreta framför motståndarnas mål som tillåter laget att stänga matchen tidigare utan att riskera något.


ÖVRIGA NYHETER:

Finn likheterna…👏

* Gazzetta dello Sport: ”En världsflygning 13 år efter, så har Buffon räddat tiden. Miraklet i den sista sekunden mot Bologna påminde om hans otroliga räddning i finalen VM 2006. Uefa hyllar honom.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juventus-Lokomotiv Moskva i morgon kl. 21. På mittfältet så återvänder Matuidi från start, otänkbart att Douglas Costa startar från början. I anfallet Ronaldo med Dybala favorit på Higuain.”

* La Stampa: ”Juventus, ett steg från rekord. Sarri som Allegri och Conte i början en start som sen blev en Scudetto. Jämna steg med rekordet: 22 poäng erövrade av 24 möjliga.”

* Corriere di Bologna: De nya reglerna är ett bry för hjärnan men Irratis beslut att inte blåsa straff på de Ligt var helt korrekt.”

* Tuttosport: ”Enligt fransk media så har Juve redan funderat på vem som ska ta över när Ronaldo lämnar om 2–3 år och det handlar om Kylian Mbappé.”

* Leggo: ”Sarri förbereder några ändringar inför matchen i morgon i Champions. Szczęsny och Matuidi tar över Buffon och Rabiots platser med Danilo och Dybala som kommer att slåss om Cuadrado och Higuian för att få en startplats. Man håller på att testa Ramsey för att utröna om han kan spela eller inte.


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

 

 


* Juventus Sverige: ”Även Juves damlag vann sitt ”derby d´Italia” genom att slå Inter med 3-0. Mål av Rosucci, Girelli och Cernoia.”

* Juventus Sverige: ”Juve U23 vann igår mot serietvåan Renate med 2–1. Olivieri och Lanini stod för de båda målen efter det att Juve låg under med 0–1.

* Marco Tardelli, legend: ”Nu är Pjanic mannen i Juve. men laget begår misstag som man inte kan tillåta sig i Champions.”

* Alberto Zaccheroni, f.d. tränare Juve: ”Med detta sätt att spela så kan vi vänta oss en Pjanic som kommer att hålla en mycket hög nivå under hela säsongen. Är mycket överraskad av hur det går för Cuadrado.”

* Alex Sandro: ”Vi måste stänga matchen tidigare. Jag är nöjd att Buffon gjorde den räddningen. Han mår bra…som alltid.”

* Fabio Caressa, Sky: ”Straff på de Ligt? Jag vill inte ens kalla det för hands. Det fanns varken avsiktlighet eller inställning att hindra bollen och enligt reglerna så är det aldrig en straff.”

* Criscitiello, Sportitalia: ”De som väntar sig Sarris champagnefotboll lär få vänta ett bra tag till, idag föredrar tränaren brödet. Från U23 till Primavera en katastrof vad det gäller organisationen: Juve kan inte tillåta sig sådana saker, man får inte ut något av de, varken resultat eller nya spelare till A laget och det är inte bra.”

* Alessandro Costacurta, f.d. Milan: ”Jag gillar Juves spel. Spelarna roar sig mer så här. Defensiva problem? Det finns motiv för det men inget som bekymrar mig.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

ALLA ER SOM FYLLER ÅR JUST IDAG!


* 1969 så sparkade man Luis Carniglia som tränare men ledde ändå laget ända tills omgång 22….

* 1999 så gjorde Sunday Oliseh sitt första mål för Juve men som också blev hans enda.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0