Dagens Juvenews, lördagen 19 oktober 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Vännerna ställs mot varandra
Sarri-Mihajlovic när beundran för varandra även finns utanför plan

Vinner inte Premier sen 2013: spenderat 560 miljoner de senaste 6 åren
United, den stora krisen och viljan till Allegri

Mot Sinisas Bologna så inviger Sarri den traditionella mest heta och briljerande perioden av bianconeri
HOT JUVE
Tre veckor från pausen till november: damen försöker fly (20.45)
Mihajlovic på bänken för de rödblåa

Måndag nomineringen France Football
GE HONOM GULDBOLLEN!
De 700 målen, ett 2019 rikt med rekord: ingen som CR7.
Ikväll mot Bologna så öppnar Juve upp en cykel med 7 matcher på 22 dagar för att säkra första platsen och åttondelsfinalen i Champions. Stadium redo att krama om Sinisa.


ÖVRIGA NYHETER:

* Gazzetta dello Sport: ”Idag kl. 20.45 Juventus-Bologna. Sarri kommer att ställa upp med ett 4-3-1-2 med Ronaldo och Higuian i anfallet. Bernardeschi trequartista. Bonucci och de Ligt i försvaret med Buffon mellan stolparna.  Domaren är Massimiliano Irrati från Florens.”

* Corriere dello Sport: ”Dybalas pånyttfödelse och förlängningen av kontraktet. Bestämd att stanna kvar i Juve, precis som Higuian och Douglas Costa. Med Ramsey så kommer de att bli nycklarna för en rotation mellan 4-3-3 och 4-3-1-2.”

* Gazzetta dello Sport: ”Bonucci-De Ligt. Efter Facchetti och Seedorf, här är de igen…Juve. Leo i landslaget i Giancintos kölvatten, Matthijs mer brådmogen än Clarence. Försvaret återfinner sina två kolonner.”

* Buzz Bingo: ”CR7 tjänar mer på det sociala nätverket än vad han får i lön av Juve, även mer än Messi. Bara Instagram det senaste året gav honom en inkomst på hela 43 miljoner euro!”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


* Lionel Messi: ”Cristiano Ronaldo? Det var härligt när han spelade här i Spanien, el Clasico hade då något mer att bjuda på.”

* Zlatan Ibrahimovic: ”Mihajlovic vill ha mig, Juve är ännu favoriter för Scudetton. Ronaldo gör färre mål i Italien? Det förvånar mig inte för det är inte lätt. Napoli? Jag hade fyllt San Paolo…”

* Maurizio Sarri: ”Ramsey med i gruppen men inte Douglas Costa. Jag hoppas verkligen Mihajlovic kommer att sitta på bänken.”

* Massimo Carrera: ”Ronaldo kommer att göra bättre ifrån sig än självaste Pelé. De Ligt? Han kommer att bli nummer ett i världen.”

* Andrea Bosco, journalist: ”Det har kommit fram till mina öron att några i Juves högsta ledning inte alls uppskattade Demirals gest med landslaget.”

* Fabrizio Romano, journalist: ”Vad gjorde Juves observatörer när de tittade på Spaniens U21? Sen några år så håller bianconeri ögonen på Ferran Torres som spelar i Valencia.”

* Bobo Vieri: ”Scudetton till Inter? Men har ni sett Juve spela eller…?”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

ALLA ER SOM FYLLER ÅR JUST IDAG!


* 1940 så avled i Turin den före detta tränaren för Juventus, Umberto Caligaris.

* 1975 så gjorde Sergio Gori sitt första mål för Juve

* 1975 så gjorde Pietro Anastasi sitt sista mål för Juve.

* 1986 så gjorde både Ivano Bonetti och Renato Buso deras första mål för Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0