Dagens Juvenews, fredagen 18 oktober 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Hur Juve kommer att ta sig an denna tour de force
Stafett Pipita-Dybala, modulerna och målvakterna: i Sarris huvud.

UNIK EMOTION
Mihajlovic har återvänt på plan för att träna Bologna och i morgon så måste han möta det starkaste Juve i den nya eran

60 000 000
ALLEGRI, VILKEN PRESENT TILL JUVE!
Sextio miljoner euro: så mycket blir Max värd i Manchester med Mandzukic och Can, från sparade löner och inkasserade pengar.

Tony Damascelli: ”Sinisa förtjänar en stor tribut på Stadium”
Vittorio Feltri: ”Jag berättar om min Bonucci: konsten om att komma tillbaka”


ÖVRIGA NYHETER:

* La Stampa: ”Juve införde en jättesträng diet för Higuain som idag bara väger 75 kg och man fortsätter med att kolla vikten för att behålla den runt dessa idealiska 75 kg.”

* Corriere dello Sport: ”Juventus-Bologna, i morgon kl. 20.45. Sarri ställer upp med ett 4-3-1-2, Ronaldo och en av Higuain och Dybala i anfallet med Bernardeschi bakom sig. Cuadrado och Alex Sandro på kanterna. I dag kl. 14 så håller Sarri sin sedvanliga presskonferens.”

* Calciomercato.com: ”Juve på Eriksen, Tottenham funderar på ett byte med Rabiot.”

* Corriere dello Sport: ”Juve återfinner sin pil. Douglas Costa är på nytt tillgänglig: Sarri kan le, pausen har återgett honom en spelare så gott som ny efter skadan.”

* Turkiet, Sporx: ”Juve sade nej till Uniteds erbjudande på 30 miljoner euro för Merih Demiral.”

* Gazzetta dello Sport: ”Inter och Milan på Mandzukic, men han har redan gjort sitt val som bara väntar på att Manchester United kallar på honom, framför allt om Allegri blir deras nya tränare.”

* Goal Com: ”Juve njuter av sin Pjanic: med Sarri så är han ”total”. Jämfört med förra säsongen så har hans statistik ökat på ett mycket markant sätt, behåller bollen mer, fler lyckade passningar och bättre på att återerövra bollen.”

* Leggo: ”Paratici har en plan redo för att förlänga kontrakten med Cuadrado och Matuidi, men även för Szczęsny och Higuain.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Davide Lippi (son till Marcello Lippi)

* Chiellinis agent, Davide Lippi: ”Giorgio kommer att vara med i slutet på säsongen, hans återhämtning går bara bra och han har en magnetisk positivitet som smittar av sig till alla de andra. Han jobbar 1000/km/h varje dag för att komma tillbaka.”

* Dimitar Berbatov, f.d. Red Devils: ”Mandzukic till Manchester United kan göra som Ibrahimovic, de behöver spelare med stor erfarenhet. I detta United så hade till och med en som CR7 fått det jobbigt.”

* Ole Gunnar Solskjær öppnar upp för Mandzukic: ”Ja till spelare med stor erfarenhet. Vi ångrar inte att Lukaku lämnade, liksom Sanchez.”

* Massimiliano Allegri: ”Jag talar inte så bra engelska men håller på att lära mig. Mandzukic? Han var mycket speciell för mig med sitt sätt att spela.”

* Arturo Vidal: ”Conte var fundamental för mig. Taktiskt sett så är han ett monster.”

* Paolo De Paola, journalist: ”De Laurentiis och Lotito representerar tillplattningen inom den italienska fotbollen, de nöjer sig med smulorna som Juve lämnar efter sig.”

* Ali Daei: ”Om Ronaldo slår mitt rekord så är det bara en ära för mig för han är den absolut bäste spelaren som finns idag.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

ALLA ER SOM FYLLER ÅR JUST IDAG!


* 2003 så gjorde Fabrizio Miccoli sitt första mål för Juve.

* 2003 så gjorde Gianluca Zambrotta sitt sista mål för Juve

* 2008 så debuterade Albin Ekdal i Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0