Dagens Juvenews, tisdagen 15 oktober 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

CR FÖR ALLTID
Ronaldo gör 700 mål
Juve säkrar honom
En straff för Portugal mot Ukraina och Cristiano når en annan topp: ”Jag följer inte rekord, det är de som följer mig”
Paratici försäkrar: ”Han kommer att stanna kvar med oss ända tills kontraktet löper ut.

Marsianen Ronaldo gör 700 mål
Cristianos mål undvek inte en förlust mot Shevas Ukraina som vann med 2–1
Portugal slagna men CR7 festar och Paratici annonserar ut: ”I Juve ända tills 2021

Dybala, Buffon och de Ligts sanningar
BEKÄNNELSER JUVE
Argentinarens mamma: ”Ja, Paulo har återfunnit sin Joya”
Buffon: ”Jag, full av öl efter debuten i Serie A.”
Den holländske försvararen: ”I Ajax så kände jag mig oövervinnlig, i Juve har jag förstått att jag ännu har mycket att lära.”

Paratici annonserar: ”CR7 stannar ända tills 2021”


ÖVRIGA NYHETER:

* Tuttosport: ”Cuadrado såg till att skada Alexis Sanchez, en fakenews som fansen till Inter hittade på och som blivit ett virus på nätet. Men sanningen är att Sanchez fumlade med bollen och stannar upp just innan Juan är på honom och därefter tacklar hans högra fot och inte den vänstra som skadades.”

* Gazzetta dello Sport: ”Menotti*: ”Sarri älskar det vackra liksom mig. Higuian och Dybala med honom kommer att flyga. Det bästa som kunde hända dessa båda anfallare är tränaren Sarri: för dem en välsignelse.”
(* César Luis Menotti, den legendariske ”Flaco” som såg till att Argentina vann sitt VM 1978)

* Gazzetta dello Sport: ”Ronaldo: ”Rekorden följer mig.” Cristiano har nått 700 mål och Juve firar: ”Det slutar inte här.” CR7 vill ännu kannibalisera fotbollen.”

* Corriere di Torino: ”Bonucci är oumbärlig, Rugani ett spöke. Leo allt mer en ledare, Daniele den ende som alltid suttit på bänken. Det finns ännu 14 matcher kvar att spela, om han inte gör det så kommer han att be om att bli såld.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


* Bonucci: ”Fotboll och Politik två separata saker som man inte får blanda ihop. Vårt landslag? Verkar mer vara som en klubb…”

* Domenico Marocchino, f.d. bianconeri: ”Bonucci? Den verklige ledaren i Juventus är Agnelli.”

* Fabio Paratici: ”Ronaldo lämnar inte Juve om ett år. Han stannar ända tills kontraktet löper ut.”

* Buffons agent, Silvano Martina: ”Gigi kan spela ett par år till. Sen har jag rått honom att bli en tränare. President för Carrarese? Han gjorde det som en kärleksgest för sin stad.”

* Marco De Marchi, f.d. Bologna: ”Det behövs ett stort Juve för att slå detta Bologna.”

* Juventus Sverige: ”Chief Football Officer iJuventus, Fabio Paratici, fick igår motta priset som Manager of the Year 2019.”

* Emre Can: ”Jag är en pacifist, jag vill att alla ska vara fria.”

* Luciano Moggi: ”Sarri och Ancelotti? Skillnaden finner man i laget.”

* Sandro Sabatini, journalist: ”Emre Can starkare än Ramsey och Bentancur. Den Dybala som vi fick se mot Inter är en riktig mästare.”

* De Ligt: ”I Ajax så kände jag mig oövervinnlig, nu mindre, men match efter match så blir jag bara bättre. Allt jag kan göra nu är att arbeta hårt.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* David Trezeguet som fyller 42 år. Debuterade den 16.09.2000 i Brescia-Juventus 0–0 (Coppa Italia). Hela 11 säsonger, 320 matcher och 171 mål för Juve.

* Didier Deschamps som fyller 51 år. Debuterade den 31.08.1994 i Juventus-Chievo 0–0 (Coppa Italia). 5 säsonger, 178 matcher och 4 mål för Juve.


Bild från Giorgios debut, Juventus-Messina (1-0) i Serie A

* 2005 så debuterade Giorgio Chiellini i Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0