Dagens Juvenews, fredagen 11 oktober 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

I Portugal-Luxemburg
Mission CR700
2 mål från rekord
I historien bara 5 har klarat av det.

CR700
Ikväll kan Ronaldo med en doppietta mot Luxemburg kan nå ett mål som legend. Bara fem (Bican, Pelé, Romario, Müller och Puskas) har tidigare nått lika många mål i officiella matcher: Cristiano har satt detta i siktet

EXKLUSIVT RONALDO
Ikväll återvänder CR7 till sin stadion i Lissabon med landslaget. Våra intervjuer med de som känner honom bra och som stod honom nära ända från hans första steg inom fotbollen: ”Han var en grabb som led av nostalgi

Intervju med Giaccherini, Contes ögonsten: ”Sarri? Han har nästan inget förhållande med de som inte spelar så mycket.”
”Conte nummer ett. Han får dig att känna dig speciell. Scudetton? Allt är öppet.”


ÖVRIGA NYHETER:

* Tuttosport: ”Demiral, i blåsväder efter matchen med Turkiet. Förolämpningar och många inviter att radera bort sitt inlägg där han lagt upp ett foto med en turkisk soldat som talar med en liten flicka: ”Fred i landet, fred i världen”. Många fans, speciellt de som hejar på Juve, råder klubben att sälja honom.”

* Tuttosport: ”De Sciglio och Danilo återvänder, nyöppnade kanter. Efter pausen så kommer backarna att vara tillgängliga för Sarri och kan vila Alex Sandro och Cuadrado. Även Douglas Costa är tillbaka.”

* Tuttosport: ”Ramsey finns, på söndag så kommer trollkarlen att vara på plan. I hans land så hyllar man redan hans första bedrifter som juventino. Giggs upphöjer honom: ”Han är magisk.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juve, manövrar för förlängningar av kontrakt. Den Sarrianska återfödelsen av Matuidi och Cuadrado leder klubben till att fundera på en korrektion. De bådas kontrakt håller på att löpa ut.”

* Tuttosport: ”Higuians mål mot Inter var något man tränat på Continassa, det finns inspelat på en video.”

* Tuttosport: ”Sarri har demonterat de mest skeptiska: kompromisser om elegans, rotationer, taktisk flexibilitet och kommunikation.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Alberto Zaccheroni, 66 år från Meldola

* Alberto Zaccheroni, tränare: ”Juve har en överlägsen kvalité. Om de nu verkligen bara ligger på 70% så kan de nå stratosfäriska nivåer.”

* Hernand Crespo, f.d. känd spelare: ”Sarris trupp är den starkaste men måste ändra sitt sätt att spela för att uppnå något extraordinärt.”

* Higuains pappa, Jorge: ”Gonzalo har ännu två år kvar med Juve sen hade jag gillat att han återvände till Argentina, till River Plate.”

* Barcelona, Jean-Clair Todibo: ”Juventus ville ha mig men jag valde Barcelona.”

* Sebino Nela, tränare: ”När vi kommer att få se Sarris Juve så kommer det att bli ett problem för alla andra.”

* Jürgen Klinsmann, f.d. Inter: ”Jag hoppas på att Inter verkligen är antijuve ända till slutet. Även om Juves bänk…”

* Ivan Zazzaroni, direktör Corriere dello Sport: ”Går det verkligen att stoppa detta Juve? Jag tror inte det…”

* Luciano Moggi: ”Juve ett mer offensivt lag men det är alldeles för tidigt att ropa seger.”

* Rita Guarino, coach Juventus Women som nyss förlängt med sitt kontrakt: ”Det är ett privilegium att få träna Juve, det är en familj där alla blickar framåt i en enda gemensam riktning.”

DAGENS BÄSTA:

Gli Autogol

* Gli Autogol, komiker: ”Vi lever i en omvänd värld; Milans tränare hejar på Inter, Conte hejar på Juve, Sarri hejar på Napoli och Ancelotti hejar på Milan…” 😅


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Luciano Favero från Santa Maria di Sala, Venedig

* Luciano Favero som fyller 64 år. Debuterade den 22.08.1984 i Juventus-Palermo 6–0 (Coppa Italia). 5 säsonger, 201 matcher och 2 mål som försvarare.


—————-


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *