JUVENTUS – BAYER LEVERKUSEN 3-0

JUVENTUS – BAYER LEVERKUSEN 3-0
MATCHEN SETT FRÅN 0 TILL 10

Ett bra Juve, ett lugnt och tryggt Juve, framför allt i den första halvleken, mer fart och fläkt i den andra som sänder trygga signaler, speciellt med tanke på söndagens drabbning på San Siro. Maurizio Sarri, som för första gången kunde le stort efter de tidigare matcherna som inte gav honom så stor anledning att dra på smilbandet. Nu dags för det stora och viktiga examensprovet på söndag…

NOLL – till andras taktiska förberedelser, (Conte), som sparar på Lukaku ikväll bara för att ha honom på plan mot Juventus, ett Juventus som han säger, ”måste vinna för de är bäst”…vi gillar inte falska komplimanger och går inte i fällan, min käre Conte…

ETT – som Ronaldos mål, bara ett men ett snyggt sådant, men kunde faktiskt gjort ett par till…kanske sparar han på det till matchen på San Siro, hoppas på det, för där kommer man inte att få speciellt många möjligheter som igår.

TVÅ – som Leverkusens misstag i försvaret. Tyskarna spelade inte alls dåligt, tvärtom, men visade upp ett verkligt darrande försvar.

TRE – som Juventus mål, sist det hände var mot Napoli även om Koulibaly gav oss en hjälpande hand (fot) med att avgöra just den matchen.

FYRA – som poängen vi nu har i vår grupp, en seger hemma och ett oavgjort borta och medvetna att om man lyckas vinna mot Lokomotiv Moskva så kan man nog med all säkerhet säga att vi går vidare från gruppen, och det hade suttit fint.

FEM – till Havertz, en härlig talang men som på Stadium inte visade att han var värd de summor som man pratar om. Om man vill spendera 40/50 miljoner euro på en spelare så hade jag hellre tagit hem Tonali för de pengarna, utan tvekan.

SEX – till Szczęsny. Visserligen så behövde han inte ens smutsa ner sina handskar men han riskerade att öppna upp matchen på nytt när han helt i onödan rusade ut från sin position. Jag vet inte om han är i form eller inte, men mot Inter på San Siro så behövs det en bättre Szczęsny än så.

SJU – till Bernardeschi. Han växer match efter match och satte dit sitt sigill för att säkerställa resultatet, bra. Måste kanske bli bättre med sina skott utanför målområdet för som trequartista så kan han bli ett vapen för detta Juve.

ÅTTA – till De Ligt och Bonucci. Den ene lär sig och den andre lär ut. Bonucci har i Matthijs skapat ett litet monster, hoppas på att vi får se mer av detta lilla monster redan på söndag med samma elakhet och Clean Sheet.

NIO – till Cuadrado. Kanske fick han den svåraste uppgiften av alla, att spela samtidigt lära sig en ny roll, men han gjorde det verkligen bra och bekräftade att han är på väg upp igen.

TIO – till Higuain, en vrålhungrig Pipita, superbestämd och mycket elak på plan. På söndag är det San Siro…minns ni hans Scudettomål mot Inter? Detta måste helt enkelt vara hans match och igår var han helt enkelt monstruös på plan.

Fino Alla Fine!
/Lorenzo


STÖD VERKSAMHETEN HÄR PÅ SIDAN!
BESTÄLL DIN TRÖJA REDAN IDAG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen.❤

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *