Dagens Juvenews, lördagen 21 september 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

JUVE, STORA ÅTERVÄNDNINGAR
Allianz Stadium med Verona (kl. 18): Gigis 902 matcher med klubben
Buffon från start är rekord
Plats även för Dybala

Den nya utvecklingsplanen
Agnelli ökar på kapitalet: från aktieägarna 300 miljoner euro

”Detta Juve kommer aldrig att bli som mitt Napoli”
Bianconeri kl. 18 mot Verona efter oavgjort i Madrid. Tränaren klargör: ”Jag har ett lag med annorlunda förutsättningar jämfört med de andra tidigare. Turnover? Bara här i Italien kör man hårt med det.

300 000 000!
JUVEBOOM!
Styrelsen ökar på kapitalet, bianconeri jagar efter världstoppen.
Idag mot Verona (kl. 18) med Buffon. Dybala krafsar med hovarna.

Xavier Jacobelli: ”Agnelli ryter till

Ikväll kl. 18 Juve-Verona
Allegri till Real om Zidane floppar


ÖVRIGA NYHETER:

* Gazzetta dello Sport: ”Juventus-Verona, idag kl. 18. Sarri ställer upp med ett 4-3-3 med Cuadrado, Dybala och Ronaldo i anfallet. Khedira, Matuidi och Bentancur på mittfältet. I mål Buffon.”

* Tuttosport: ”Dybala, sju dagar för att återse Joya. Han kommer att få chansen att förtjäna sig en plats som ordinarie. Hans aerobiska kapacitet kan bli värdefull för en fortsatt offensiv press.”

* Tuttosport: ”Alla på fötterna: Buffon finns. Mot Verona idag från start. Målvakten är redan en legend men återvänder på plan för att befästa sitt band som han har med folket i bianconeri.”

* Gazzetta dello Sport: ”Stewards för första gången i Curva. Högsta alert på Stadium. Bland effekterna av undersökningen ”Last Banner” även risken att det den farliga rivaliteten mellan ultras spårar ur.”

* La Stampa: ”Ikväll kampen mellan ultras.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


* Juventus Sverige: ”Adidas och Juve tillsammans ända tills 2026/27 med en ersättning på hela 408 miljoner euro plus en bonus på 15 miljoner euro för säsongen 2018/19.”

* Sarri: ”Buffon spelar? Jag säger det i så fall först till spelarna, sen till media. Dybala är redo, Bernardeschi är bättre som mittfältare. Ultras? Bara tystnad från min sida.”

* Buffon: ”Matchen mot Verona kan för mig inte vara en normal match.”

* Del Neri: ”Juve är redan ett europeiskt lag, de har inga svaga punkter. De Ligt på spåret av Scirea.”

* Direktören för Cagliari, Marcello Carli: ”Starka band med Sarri. Han drömde om att träna i Champions och är ett exempel för alla.”

* Luca Marchetti, journalist: ”Juve kan nå ända till slutet i Champions. Just nu är Juve på 60 % av det man kan.”

* Niccolò Ceccarini, journalist: ”Napoli och Juve två säkerheter. Nu är Sarris mål att finna rätt utrymme åt Dybala.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Zoran Mirković från Belgrad, Serbien

* Zoran Mirkovic som fyller 48 år. Debuterade den 10.09.1998 i Ravenna-Juventus 0–2 (Coppa Italia). 2 säsonger, 51 matcher och 1 mål med Juve.

* Giuliano Giannichedda som fyller 45 år. Debuterade den 14.09.2005 i Brygge-Juventus 1–2 (Champions League). 2 säsonger och 46 matcher med Juve.

* Marcelo Alejandro Estigarribia som fyller 32 år. Debuterade den 16.10.2011 i Chievo-Juventus 0–0 (Serie A). 1 säsong, 18 matcher och 1 mål med Juve.


* 1988 så spelade Massimo Bonini sin sista match med Juve.

* 2008 så debuterade Alexander Manninger i Juve

* 2011 så gjorde Mirko Vucinic sitt första mål för Juve.

* 2016 gjorde både Dani Alves och Daniele Rugani sitt första mål för Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0