Dagens Juvenews, tisdagen den 10 september 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

De mest betalda
Detta är spelarnas löner: vi har upptäckt att de blivit allt rikare
GULD BOLLAR
I Serie A 1 360 miljoner euro i lön. Juve boom
Ännu ett rekord över en miljard
Effekten Ronaldo: bland de första 10 bäst betalda i vårt mästerskap så finns det sju bianconeri. De Ligt på en andra plats.

Inget om Juve…

EN DYBALA SOM ÄR HET
PSG och Tottenham släpper inte taget och är redo att återvända på argentinaren i januari. Joya har det besvärligt att finna plats i detta Juve och i horisonten så ser man en annan bänk i matchen på lördag i Florens.

Inget om Juve…


ÖVRIGA NYHETER:

* Tuttosport: ”Juve på Wanda om 8 dagar: detta är Simeones nyheter. Atletico har förlorat Griezmann men leder nu Liga med full pott. Cholo har fler lösningar tack vare Felix.”

* Tuttosport: ”Dybala, PSG och Tottenham återvänder på honom i januari. Även Manchester United pressar på mycket hårt.”

* Gazzetta dello Sport: ”Zhang på väg till ECA och kan ingå i styrelsen. Det är val mellan honom och De Laurentiis. Nästan en kamp mellan Inter och Napoli för att nå Juve i ECA. Man kommer återigen att prata om ett Superchampions.”

* Gazzetta dello Sport: ”Borgmästaren i Florens: ”Vi fördömer körerna men låt det inte bli ett hyckleri, det är ett problem som rör alla fansen i Italien.”

* Gazzetta dello Sport: ”Higuian den ordinarie spelaren som ingen väntade sig: från att vara säker på att lämna till att bli favorit för att hjälpa Ronaldo. Han har ändrat på sitt perspektiv för Juve; mindre individualist.”

* Gazzetta dello Sport: ”Lönerna i Serie A. Sarris lag kostar 300 miljoner euro: +33 % jämfört med 2018. Vi har gått in i eran med Cristiano Ronaldo: allt mer rikare.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Douglas Costa de Souza, 28 år från Sapucaia do Sul, Rio Grande do Sul, Brasilien.

* Douglas Costa: ”Jag har aldrig förhandlat med andra klubbar. Jag ville stanna för att vinna och kommer att ge mitt blod för Juventus.”

* Douglas Costas agent: ”Manchester United insisterade mycket för att få honom.”

* Mircea Lucescu: ”Douglas Costa behövde bara mogna till, nu kan han bli direkt avgörande.”

* Lazio, Igli Tare: ”Scudetton? Juve är Juve. De Ligt kan bli den starkaste i hela världen.”

* Fabrizio Biasin, journalist interista: ”Zhang Jr försöker att imitera Agnelli.”

* Zdenek Zeman: ”Juve ännu super men Sarri behöver tid. Ronaldo kan spela ända tills han är 40.”

* Paolo Rossi, journalist: ”Mellan matchen mot Fiorentina och debuten i Champions så kan vi verifiera om Sarri klarar av att sköta om den här truppen.”

* Bruno Longhi, journalist: ”Man kommer att känna av Chiellinis frånvaro. Med honom så spelar Juve med 11,5 spelare. De Ligt hade spelat i vilket fall som helst.”

* Giovanni Cobolli Gigli: ”Ribery är en mycket intelligent stöt, större än den med Ronaldo. Juve gjorde fel att göra sig av med Marotta, det var ett misstag av presidenten.”

* Antonello Cuccureddu, legend: ”Sarri är tvungen att vinna. Conte är den främste rivalen för Scudetton.”

* Andrea Agnelli till ECA: ”Vi har olika visioner om hur det ska se ut. Men vi sätter alltid klubbarna i centrum innan varje beslut men det behövs en europeisk reform.”

* Cuadrado: ”Juve har gjort mig lycklig. Kommer att prata med klubben om en eventuell förlängning av mitt kontrakt.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Juventus 1993/94

* Gianluca Francesconi som fyller 48 år. Debuterade den 06.10.1993 i Juventus-Venezia 1-1 (Coppa Italia). 2 säsonger och 8 matcher med Juve.


* 1967 så debuterade Luigi Simoni och Carlo Volpi i Juve.

* 1981 så presenterade man Juventus nya tröja som för första gången hade namnet på sponsorn tryckt på framsidan (Ariston).

* 1998 så debuterade Jocelyn Blanchard, Zoran Mirkovic och Simone Perotta i Juve.

* 1989 så gjorde Dario Bonetti sitt första mål för Juve.

* 2102 så valdes Andrea Agnelli på nytt som representant för Italien i ECA.

* 2016 så gjorde Miralem Pjanic sitt allra första mål för Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *