Dagens Juvenews, måndagen den 9 september 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Forza Ferrari!

Inget om Juve…

JUVE
CR7-Sarri: det finns en pakt om 40 mål
Tränaren har lovat att han ska göra fler mål.
Ronaldo siktar på Fiorentina och Atletico

Finland-Italien1-2


ÖVRIGA NYHETER:

Rodrigo Bentancur Colmán, 22 år, från Nueva Helvecia, Uruguay.

* Corriere dello Sport: ”Bentancur, än så länge inte en spelad minut under denna säsongen. Klausulen som man har med Boca gör det omöjligt att sälja honom.”

* Tuttosport: ”Chiesa, här är Juve, nu som motståndare. I juni så kan spåret öppnas upp för 70 miljoner euro? Sett på närmare håll så verkar det inte vara rätt pris för Paratici och Nedved.”

* Gazzetta dello Sport: ”Danilo-Rabiot, de stannade kvar i Turin för att jobba, de är redo att utnyttja extra slitet för de som är upptagna med sina landslag. De Sciglios skada öppnar upp vägen för den före detta spelaren i Manchester City.”

* Tuttosport: ”Douglas Costa har återerövrat Juve: magi, dribbling, snabba ryck med en toppfart på 30 km/h. Hemligheten är hans feeling med Sarri. Nicolini:Han känner sig på nytt en viktig spelare.

* Tuttosport: ”Juve, en examen för turn-over. Från Fiorentina till Inter: 7 matcher på 23 dagar, den första sannings cykeln för att förstå om Sarri kommer att rotera laget. Under de två första matcherna samma lag.”

* Tuttosport: ”Juventus har bestämt att Chiellini kommer att vara på bänken varje gång Juve spelar för att kunna stödja de andra.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


* Wanda Nara: ”Icardi till Juve hade aldrig blivit av för han ville inte dit, han var kapten för Inter.”

* Marco Tardelli, legend:Utvisningen Karapeyan? Bonucci skulle bara gjort en sak, sagt till domaren att han inte blev slagen.”

* Bonucci: ”Utvisningen Karapeyan? Min gest var bara ett sätt för att skydda mig. Jag behöver inte svara på något, jag har alltid låtit planen tala.”

* Bonucci: ”En stor ära att vara vid sidan om Alex (lika många matcher med landslaget:91). Juve? Ju fler vi är desto bättre.”

* Massimo Pavan, journalist: ”Sarri kommer att rotera spelarna. Ramsey kommer snart att användas.”

* Juventus Sverige: ”Balotelli show: han gjorde att Juve slog Real Madrid med 10–0…på Playstation!” (Instagram)

* Juventus Sverige: ”Överraskningen Pjanic. Han är den tredje spelaren i hela Serie A som springer flest kilometer. Brosovic i Inter först av alla följd av Majer i Lecce.”

DAGENS IDIOT:

* Paolo Ziliani, journalist och antijuve 100%: ”Juve på plan 5 gånger kl.15? Låt dem spela i en egen liga med både domare och tider som de föredrar…”
(Juve spelar kl.15 för att kunna tillfredsställa deras fans i Asien där man satsar stort, precis det som både Milan och Inter gjorde förra året)

* Juventus Sverige: ”Under festen igår med Curva Fiesole i Florens så sjöng man körer mot Juve och Heysel….say no more.” 😡


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* ALLA ER SOM FYLLER ÅR JUST IDAG!


* 2006 så debuterade Jean-Alain Boumsong i Juve.

* 2017 så debuterade Wojciech Szczesny i Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0