Dagens Juvenews, söndagen den 8 september 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Forza Ferrari!

Ronaldo mål, Portugal vinner i Serbien.

JUVE, EN VÄRLD AV PENGAR
Expansion på det sociala nätverket, strategin för att bryta igenom på den asiatiska marknaden och förnyande av avtal på 50 miljoner euro med sponsor: klubben siktar på så sätt att bli ännu rikare

Finland-Italien ikväll 20.45


ÖVRIGA NYHETER:

På en bar i Los Angeles…

* Tuttosport: ”Dybala och Alex Del Piero träffades i Los Angeles innan matchen Argentina-Chile. Och som en före detta 10 så gav han några råd till Dybala. Om det hade varit för han så hade Paulo alltid spelat.”

* Corriere di Torino: ”På lördag så återvänder de italienska mästarna på plan i Florens och påbörjar en period med 7 matcher på 22 dagar. Ramsey har en plan för att ta sig in i laget.”

* Tuttosport: ”Inigo Turner i Adidas, mannen som såg till att plocka bort ränderna på tröjan. Designern som skapat den nya: ”Ett steg in i framtiden. Jag förklarar varför.

* Tuttosport: ”Jeep, ett förnyat kontrakt på 50 miljoner euro på gång. Den principiella sponsorn förhandlar om en ny överenskommelse med siffror som liknar de som Juve har med Adidas.”

* Tuttosport: ”Juve, världen och pengarna. Effekten CR7 har fått det sociala nätverket att öka med hela 68,6 % och med det expanderat märket Juve. Detta återspeglar sig på intäkterna från sponsor och marketingen som ständigt ökar.

* Gazzetta dello Sport: ”Matuidi-Rabiot en kamp om filosofi. Det är substans mot elegans, dynamism mot fluiditet. Den helfranska kampen är en av de mest intrigerande för Sarri.”

* Gazzetta dello Sport: ”Sarri, ändra på Juve. Alltid de samma 11? Nej, om han har kvalité på bänken så gör han gärna turn-over. Ancelotti varierar mer än de andra rivalerna för Scudetton men Maurizio i Chelsea använde fler spelare.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Antonio Cabrini, ”Bell’Antonio” som han allmänt kallades för, 61 år från Cremona. Han var kvinnornas stora favorit inom fotbollen: ”Att vara snygg hjälpte mig faktiskt, jag var den förste italienske fotbollsspelaren att göra reklam…”

* Antonio Cabrini, legend: ”I Florens så är Juve favoriter men det är ändå en öppen match. Det är normalt att Chiesa ännu inte är på topp.”

* Massimo Pavan, journalist: ”Bonucci? Det är klart att alla kommer att peka fingret på Juve i år…”

* Juan Cuadrado: ”Juve? Jag är mycket tacksam för allt och tror att jag stannar även om mitt kontrakt går ut om ett år.”

* Tacchinardi, legend: ”Napoli är ett starkt och komplett lag, nu måste man nå ända till slutet för Scudetton.”

* Anastasi, legend: ”Överflöd av spelare kan skapa ett problem för Sarri, dåligt humör i omklädningsrummet gör inte saken lättare. Conte är mannen för att vinna Scudetton.”

* Amoruso, f.d. bianconeri: ”Hårt möte Sarri-Paratici? Tränaren har en kort stubin. Can är den som står längst ifrån Sarris idéer.”

* Marcello Lippi, legend: ”Jag avgudade Roy Kean och han var mycket nära att komma till mitt Juve. Ferguson är som en bror för mig. Tottenham försökte ta mig från Turin, men…”

* Fabio Capello: ”Den första halvleken av Juve mot Napoli imponerade mycket stor på mig.”

* Cristian Vieri: ”Duellen Messi-Ronaldo? Det har aldrig hänt att liknande spelare alltid har gjort mål i alla matcherna och varje säsong minst 40-50 mål.”

* Bernardeschi: ”Juve är en av de tre största klubbarna i världen och det är normalt att det finns konkurrens inom laget.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Marco De Marchi här tillsammans med Roberto Baggio

* Marco De Marchi som fyller 53 år. Debuterade den 01.09.1990 i Napoli-Juventus 5–1 (Supercoppa Italiana). 2 säsonger, 54 matcher och 1 mål.


LEGENDER!!

* 1957 så debuterade legenden John Charles i Juve där han samtidigt gjorde sitt första mål.

* 1957 så debuterade en av de största legenderna i Juve, argentinaren Omar Sivori i Juve som även han satte dit ett mål i sin debut.

* 1968 så debuterade Pietro Anastasi i Juve, liksom Romeo Benetti, Fabio Bonci och Helmut Heller.

* 2011 så invigde man Juventus Stadium.

* 2015 så blev Andrea Agnelli återvald som medlem i ECA tillsammans med Rummenigge.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0