Dagens Juvenews, tisdagen den 3 september 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Betyg lag för lag om spelarmarknaden
Man har spenderat över 1 miljard euro: det är rekord, Inter och Juve drottningarna på marknaden

Icardi till PSG
Inter ger bort honom gratis

JUVE
STÖTEN ÄR HIGUIAN
Bianconeri avslutar sin spelarmarknad utan några andra affärer men Andrea Pirlo är tvärsäker: ”Pipita är den idealiske partnern till Ronaldo och nu bär han dessutom på min tröja 21.” Idag blir Chiellini opererad i Innsbruck

30 år efter hans död
SCIREA
För alltid i vårt hjärta

——


ÖVRIGA NYHETER:

Danilo Luiz da Silva, 28 år från Bica, Minas Gerais, Brasilien.

* Gazzetta dello Sport: ”Danilo, löpning, banjo och rekord. Vitor Pereira: ”Han är perfekt för Sarri för han har fysik, snabbhet och en utmärkt teknik. Han och Alex Sandro när de var tillsammans var alltid avgörande.”

* Tuttosport: ”Champions: Chiellini utanför, Rugani går in. Ett påtvingat val tack vare kaptenens skada. Emre Can kan hållas utanför listan men även Bentancur och Ramsey riskerar.”

* Corriere dello Sport: ”Juventus hoppas på att få tillbaka De Sciglio inom en månad.”

* Tuttosport: ”No last-minute: Sarri och ledningen, efter timmar med överläggningar och värderingar så bestämde man sig för att satsa på Bonucci, de Ligt, Rugani och Demiral, alla mycket uppskattade av senatorerna i laget.”

* Tuttosport: ”Paratici redan i 2020: på jakt efter gratisspelare. Möjligheter som Willian, Sarris elev. Efter Ramsey-Rabiot, så jobbar bianconeri för en ny gratis stöt.”

* Tuttosport: ”Detta är Sarris Juventus: två topplag utan en nummer 9. Med Ronaldo, Dybala och Higuian så är det lika med sammanlagt 1014 mål i deras karriär. Vad kan det bli av med detta Juve?”

* Sportmediaset: ”Sarri inte entusiastisk över Boateng. Han kommer att satsa på Rugani och Demiral efter Chiellinis skada.”

* Calciomercato. com: ”Juventus har aldrig presenterat ett officiellt erbjudande för Icardi.”

* Gazzetta dello Sport: ”Ett Juventus XXL”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Gonzalo ”Il Pipita” Higuaín

* Antonino Milone, journalist: ”Man har aldrig tidigare skådat en sådan Higuian i bianconeri. Jag vet inte om det är Sarris eller hans egen förtjänst, men det vi ser är verkligen en helt annorlunda Pipita.”

* Ronald Koeman: ”Varför all denna negativa uppståndelse om de Ligt? Måste jag visa upp delar från min debut med Barcelona? Han behöver, precis som mig då, bara lite tid på sig för att vänja sig, det är allt.”

* Beniamino Vignola, legend: ”De Ligt? Det är bara normalt att man först måste vänja sig. Minns ni Platinis första månader i Juve?”

* Ruganis agent: ”Daniele stannar kvar och är entusiastisk över det. Han har växt upp där och har alltid satt Juve i första hand. Förra året så sade Juve nej till 40 miljoner euro för Daniele.”

* Fabrizio Ferrari, agent: ”Sommarens stöt i Serie A? På papperet så kan det vara Matthijs de Ligt.”

* Massimo Bonini, f.d. bianconeri: ”Sarri är inne på rätt väg. De Ligt har stora förutsättningar för att kunna bli ännu bättre.”

* Andrea Bosco, journalist: ”Utan Khedira så såg man ett annat Juve. Han är ett geni inom fotbollen.”

* Maurizio Crosetti, journalist: ”Gaetano Sciera var mycket speciell, Chiellinis gest var värd en som honom. Jag kan se Giorgio som tränare.”

* Vialli och Platini i kör: ”Juve jättestarkt och nu är de också underhållande att titta på.”

* Oscar Damiani, agent: ”Juve har aldrig varit efter Icardi, det var bara journalisterna som hade denna suggestion.”

* Sandro Sabatini, journalist RAI: ”Khedira är en riktig mästare och fansen till Juve måste inse det men när han ska ersättas så ska man göra det med Emre Can och inte med Rabiot.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Paolo Rónald Montero Iglesias från Montevideo, Uruguay

* Paolo Montero som fyller 48 år. Debuterade den 28.08.1996 i Fidelis Andria-Juventus 0–2 (Coppa Italia). Hela 9 säsonger, 278 matcher och 6 mål med Juve.

* Erik Olof Mellberg som även han fyller 48 år. Debuterade den 26.08.2008 i Artmedia Petrzalka-Juventus 1–1 (Champions League). 1 säsong, 38 matcher och 2 mål med Juve.


I anledning av 30 års minnet av Scireas död så kommer man att hålla en speciell utställning på J-Museum som börjar idag.

* 1949 så utnämndes Gianpiero Combi som ny tillfällig tränare för Juventus.

* 1948 så återvände William Chalmers att träna Juventus.

* 1969 debuterade Roberto Vieri i Juve.

* 1988 debuterade Paolo Siroti i Juve.

* 1989 så gjorde Daniele Fortunato sitt allra första mål för Juve.

* 1989 så omkom legenden Gaetano Scirea i en bilolycka i Polen.

* 2012 så dömdes Inter och Telecom att betala 1 miljon euro i skadestånd till Cristian Vieri för att man i all hemlighet lät spionera på honom och hans privatliv.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0