Dagens Juvenews, måndagen den 2 september 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Conte & Toro samma rytm som Juve

Juve, återvänder Benatia?
Paratici söker en försvarare last minute
Röster från Paris: De Sciglio för Meunier

Juve köper i försvaret
SPRINT FÖR BOATENG
Rugani på väg ut: bianconeri på jakt efter en spelare med erfarenhet. Efter uppehållet så kommer Barzagli att ingå i Sarris stab.

Den sista dagen på spelarmarknaden
Bianconeri på jakt efter ett alternativ till Chiellini
Otroligt Juve, Barcelona erbjuder Rakitic för att få Bernardeschi


ÖVRIGA NYHETER:

Gonzalo Gerardo Higuaín, 31 år, från Brest, Frankrike

* Gazzetta dello Sport: ”Higuian har återerövrat Juve. Den gamla damen, den nye Pipita: vilken vändning för Gonzalo som återvänt på topp. Efter VM och säsongen med Milan och Chelsea så såg han helt förlorad ut.”

* Tuttosport: ”Juve-De Sciglio att värdera, Chiellini opereras i morgon. Sarri kommer att ta hand o m träningarna på onsdag. Träningar som kommer att bli mycket viktiga för Ramsey.”

* Tuttosport: ”Juve, Barzagli finns, en man mer för Sarri. Efter uppehållet så kommer försvararen att ingå i Sarris stab. Han har nyss avsluta sin kurs på Coverciano och är redo.”

* Corriere dello Sport: ”Bernardeschi out? Man dialogerar sen veckor mellan Juve och Barcelona för ett byte som verkligen var helt otänkbart för bara några timmar sedan. Det handlar om honom och Rakitic.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juve, Benatia kan återvända. Efter skadorna i försvaret så måste man fylla upp. En återkomst som är näst intill otrolig. Alternativet, men som inte är lika hett, är Boateng.”

* Raisport: ”Bekräftelser om att förhandlingarna mellan Juventus och Barcelona för bytet Bernardeschi-Rakitic har gått i stöpet. Boateng kommer inte, ledningen för Juve bekräftar att Chiellini inte kommer att ersättas.”

* England, Daily Mirror: ”Eriksen kan gå till Juventus gratis nästa sommar.”

* Gazzetta dello Sport: ”Emre Can stannar kvar i Juve, men man söker efter andra lösningar vilket blir mycket svårt.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juventus har kommit med ett erbjudande för Savic på 50 miljoner euro, 10 på lån, resten efter ett år. Men Atletico säger nej, i alla fall för i år, men dörren står öppen för nästa sommar eftersom hans kontrakt går ut.”

* Corriere di Torino: ”Juve på Meunier. Möte i Paris för belgaren och De Sciglio kan gå till PSG. Man pratade med varandra om det ända till sent på kvällen och klubbarna har samma mål.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Fabio Paratici på väg till jobbet.

* Juventus Sverige: ”Spelarmarknaden stänger sina dörrar ikväll kl. 22.00. Paratici jobbar in i det sista och mycket kan hända än.”

* Marcello Lippi, legend: ”Juve, Inter och Napoli är de tre kandidaterna till Scudetton.”

* Enzo Bucchioni, journalist: ”Under en hel timme fick man i princip se Sarris spel i Juve och förtjänade att vinna. Koulibalys självmål skapade rättvisa. En sådan Higuian är idag är en hymn för fotbollen.”

* Marco Mazzocchi, journalist RAI: ”En sådan elak Pipita på plan kan bli en avgörande faktor i detta Juve men man måste också lösa problemet i försvaret.”

* Danilo: ”Jag trivs mycket bra här men måste bara lära mig Sarris sätt att spela fotboll.”

* Juventus U23 förlorade hemma matchen mot Robur Siena med 2-3.

DAGENS DUMHET:

* En banderoll utanför Icardis bostad, ett klart mordhot: ”Icardi, nu räcker det. Milano är en liten stad” Dessutom så hade någon skrivit på marken att det är Juve som ligger bakom Icardis uppträdande…say no more! 😡

* Wanda Nara: ”Vårt förhållande till Inter är mycket gott. Jag kommer att jobba in i det sista för att finna en lösning för Mauro, det finns två lag som intresserar oss men inte i Italien.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Andreas Möller från Frankfurt, Tyskland

* Andreas Möller som fyller 52 år. Debuterade den 27.08.1992 i Juventus-Fidelis Andria 4-0 (Coppa Italia). 2 säsonger, 76 matcher och 30 mål med Juve.


* 1973 så debuterade Giorgio Mastropasqua i Juve.

* 1992 så debuterade Gianluca Vialli i Juve.

* 1987 så spelade Antonio Gambino sin sista match för Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0