Dagens Juvenews, onsdagen den 28 augusti 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Mot Juve-Napoli
Dybala tror på det
Vill ta Higuians plats
Insigne är tillbaka
Nu kan han slå tabut bianconero

FÖRLORAD
Även Zhang släpper Icardi, Napoli tar Llorente och Juve är blockerat

DET ÄR ALDRIG FÖR ICARDI (tardi=sent)
Zhang och Marotta har träffat Maurito för att delge honom att han står helt och hållet utanför projektet Inter. Juve släpper inte taget och väntar hur det hela utvecklar sig. Napoli hoppas än men har satt i morgon som den sista dagen för att avsluta affären.

MARIO FÖR MAURO
Paratici vill inte ge bort Dybala till Marotta: för Icardi erbjuder han Mandzukic plus pengar.


ÖVRIGA NYHETER:

Dybala och Insigne

* Gazzetta dello Sport: ”Dybala, mot Napoli så vill han vara med: utmanar Higuian för en plats i anfallet. Paulo har alltid sagt nej till Inter och dessutom så har presidenten Agnelli gett sitt veto till operationen.”

* Tuttosport: ”Icardi örfil Inter. Zhang och Marotta jättehårda: det är över. Mauro släpper inte taget. Napoli insisterar. Dybala-Neymar: Juve väntar på hur det går i det fallet.”

* Gazzetta dello Sport: ”För Icardi växer hypotesen om att han vänder sig till sina advokater.”

* Tuttosport: ”Rakitic är ett hett spår, bianconeri föreslår hela tiden Emre Can, men det går att göra utan att behöva göra det.”

* Tuttosport: ”PSG på Pjanic. För Sarri så är han fundamental men för Juve så är bosniern inte osäljbar. Även Bayern är ute efter honom.”

* Tuttosport: ”Perin och Pjaca, båda stilla efter skadorna, kan börja om igen i Primavera. Kroaten följde samma väg 2017/18, efter sin första allvarliga skada 2017.”

* Corriere dello Sport: ”Att få laget att gå ihop, en besatthet i Juve. Från Demiral till Mario. Att man inte kunde utnyttja England i sin spelarmarknad har komplicerat livet för Paratici. Nu är han på jakt efter svåra lösningar.”

* Corriere dello Sport: ”Higuian, efter två månader med resväskan i händerna så har han återvänt att vara en central anfallare i Juve. Napoli, se upp. Pipita är en före detta som inte sparar sig när han möter Napoli och det har han redan visat förut.”

* Tuttosport: ”Allianz Stadium allt mer säkrare. Man har installerat 8 nya övervakningskameror i ”Full HD”.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Simone Pepe, 35 år från Albano Laziale

* Simone Pepe: ”Conte är en strateg, precis som med vårt första Scudetto. Icardi-Dybala en affär som gynnar båda klubbarna.”

* Gianluca Di Marzio, journalist SKY: ”Mandzukic, de sista timmarna en förfrågan från PSG. Det har funnits ett telefonsamtal mellan den franska klubben och Juve. Spelaren håller på att värdera om han ska ta hänsyn till erbjudandet.”

* Tancredi Palmeri, journalist interista: ”Med Sanchez och Biraghi så kan Inter verkligen vara årets antijuve. Dybala på väg till Paris, Paratici kommer att försöka ända till slutet med Icardi.”

* Torino, Sirigu: ”I Turin så finns det en granata i varje gathörn men det finns inga juventini.”

* Nicola Amoruso: ”Mellan Icardi och Higuian så väljer jag Pipita hela livet!”

* Mohamed Sissoko: ”Matuidi måste stanna kvar i Juve. Dybala kan göra skillnaden.”

* Francesco Repice, kommentator RAI: ”Rugani är det bästa som Roma kan tillåta sig idag. Jag hade genast gjort bytet Under-Mandzukic.”

* Marcello Chirico, journalist Juve: ”Mertens filmade men Pecoraro som hejar på Napoli har som uppgift att försöka hindra Juve från att vinna igen.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Michele Padovano från Turin

* Michele Padovano som fyller 53 år. Debuterade den 27.08.1995 i Juventus-Cremonese 4–1 (Serie A). 3 säsonger, 63 matcher och 17 mål med Juve.


Juventus 1996/97

* 1974 så debuterade Giuseppe Damiani och Gaetano Scirea i Juve.

* 1991 så debuterade Massimo Carrera, Jurgen Kohler och Stefan Reuter i Juve.

* 1996 så debuterade Nicola Amoruso, Alen Boksic, Paolo Montero, Chistian Vieri och Zinedine Zidane i Juve.

* 2005 så debuterade Christian Abbiati i Juve.

* 1974 så gjorde Giuseppe Damiani sitt första mål för Juve.

* 1983 så gjorde Domenico Penzo sitt första mål för Juve.

* 1985 så gjorde Lionello Manfredonia sitt första mål för Juve.

* 1996 så gjorde Christian Vieri sitt allra första mål för Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0