Dagens Juvenews, tisdagen den 27 augusti 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Vilken vecka för fenomenet i Juventus
CR7 VILL HA ALLT
Ronaldo siktar på premie Uefa och Napoli
Georgina: ”Det är inte lätt att leva med honom men…”

Kontakt Marotta-Paratici
På tallriken Icardi-Dybala

———-

Marotta pressar Icardi till Juve
Hårt svar från direktören till Wanda Nara: ”Hennes uttal har skapat besvär, ingen ledare i Inter har bett Mauro att stanna, vi ändrar inte på vår strategi.”
Återstår sex dagar för att bestämma sig

Juventus
Sju dagar till slutet på marknaden: Rugani-Roma allt närmare, Rakitic ett hett namn
Signora, vilka uppsägningar
Dybala på väg att säga adjö
Men många riskerar


ÖVRIGA NYHETER:

Det mest omtalade paret i denna spelarmarknad…

* Gazzetta dello Sport: ”Paratici-Marotta: kontakt. På tallriken Dybala och Icardi. Nerazzurri gillar Joya och gör gärna ett byte. I Turin har de andra idéer: de kan erbjuda 35 miljoner euro plus Mandzukic.”

* Tuttosport: ”Mario Mandzukic allt närmare på väg bort: i Juves nya projekt så har han ingen framtid. Framför allt inte en ordinarie spelare. Barcelona ett hett namn men han hoppas på tyskarna eller att stanna kvar i Juve.”

* Tuttosport: ”Rakitic trycker på för att lämna Barcelona och flytta till Juve i ett byte med Emre Can. Men även PSG och Bayern håller ett öga på honom liksom på Pjanic.”

* Corriere dello Sport: ”Mot Napoli så kommer Sarri ännu en gång att använda sig av det ”gamla” gardet. De Ligt än en gång utanför, Ramsey verkar vara försenad. Emre Can skrapar sina hovar. Det behövs mer tid för att se det ”nya” Juve.”

* Tuttosport: ”Juve, nya kontakter med Roma för Rugani, Milan funderar återigen på Demiral. Paratici föredrar att sälja Daniele. Men prioriteten är att sälja.”

* Tuttosport: ”Juventus U23 förlorade borta mot Novara med 2-0.”

* Corriere di Torino: ”Carrera: ”Juve-Napoli kan sluta hur som helst. Higuain är perfekt för CR7. Champions? Juve en av de fem favoriterna.

* Gazzetta dello Sport: ”Mer än Dybala, Juve föreslår Mandzukic för Icardi.”

* La Stampa: ”Juve-Napoli, överraskningen Sarri. Den före detta tränaren för Napoli vill vara med. Man förutser en ny undersökning: han kommer att göra allt för att vara på bänken på lördag mot hans gamla lag.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Georgina Rodriguez, 25 år från Buenos Aires, Argentina

* Georgina: ”Att leva med CR7 är inte lätt men jag byter inte honom med någon annan i hela världen. Jag sover alltid i sexiga underkläder. Jag är lycklig i Turin och älskar Juventus.”

* Inter, Marotta: ”Vi är mycket besvärade över Wanda Naras uttal, vi har en precis strategi. Ingen ledare i Inter har sagt till Icardi att han kan stanna.”

* Ronald Koeman: ”Snart så kommer Matthijs de Ligt att vara en ordinarie spelare i Juventus. Han förklarade för mig häromdagen att han behöver mer tid på sig för att vänja sig med sättet att spela och försvara sig i Italien.”

* Gianluca Di Marzio, journalist SKY: ”Demiral, Milan bekräftar inte mötet med Juve, men är redo att avsluta det hela även den sista dagen. Bianconeri föredrar att sälja Rugani.”

* Neapel, Francesco De Luca, chefredaktör för Il Mattino: ”Sarris hälsa betydligt bättre, kan vara med mot Napoli.”

* Benatia: ”Rugani visar alltid sitt värde, det hade varit härligt för honom att få kunna spela i Roma. Om Petrachi kallade på mig? Jag svarar alltid när det ringer…”

* Pavel Nedved: ”Ronaldo återspeglar detta Juve. Vi börjar mästerskapet med att tänka på det 9: e Scudetton. Det är en stor emotion att vinna som direktör. Allegri jätteduktig, han var en av de bästa tränarna…”

* Stefano Tacconi, legend: ”I år så vill domarna favorisera Napoli…”

* Tancredi Palmieri, journalist interista: ”Ovanligt på San Siro. Hela stadion stod upp och sjöng ”Chi non salta bianconero è”*. Detta är sällsynt, för när de vinner en match så sjunger de alltid mot rossoneri och bara mot Juventus veckan innan de möter just dem. Tydligen så blåser det nya vindar…”
(* ”den som inte hoppar är bianconero”)

* Juventus Sverige: ”Man har löst fallet med Mertens ”straff”. Fansen till Viola sjöng ”Chi non salta juventino è”…och Mertens hoppade…”  😂


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* Alla er som fyller år just idag!


Dino Zoff, 77 år från Mariano del Friuli

* 1972 så debuterade legenden Dino Zoff i Juve!

* 1975 så debuterade Sergio Gori och Marco Tardelli i Juve.

* 1992 så debuterade Dino Baggio, Andreas Möller, David Platt, Michelangelo Rampulla, Fabrizio Ravanelli och Moreno Torricceli i Juve.

* 1995 så debuterade Vladimir Jugovic, Michele Padovano, Gialnluca Pessotto och Pietro Vierchowod i Juve.

* 2016 så debuterade Benatia och Pjaca i Juve.

* 1992 så gjorde Dino Baggio sitt första mål för Juve liksom Andreas Möller.

* 1995 så gjorde Vladimir Jugovic sitt första mål för Juve.

* 2006 så gjorde Giorgio Chiellini sitt första mål för Juve


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *