Dagens Juvenews, måndagen den 26 augusti 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Wanda säker: ”Mauro stannar kvar i Inter”

Roma utan försvar på jakt efter Rugani

Inter-Juve
Dubbel utmaning
Ikväll Lecce, Conte tror på det hela: ”Detta är början på återvändandet.”
Bianconeri släpper inte Icardi, Wanda: ”Det är Mauro som bestämmer”

——


ÖVRIGA NYHETER:

När en bild säger allt! ♥️ #forzaSinisa👏👏👍

* Tuttosport: ”Rugani-Roma, man börjar om på nytt. Idag nya kontakter med Juve. Det man ska definiera är bara hur man ska betala, lån med obligatoriskt köp eller en direkt försäljning.”

* Gazzetta dello Sport: ”Wanda säkrar Icardi: ”Kanske är det en som bestämmer i ledningen som har sagt till honom att stanna. Överens med Juve? Falskt. Han har sagt nej till allt, han vill bara ha Inter. Han är inte på marknaden.

* Corriere dello Sport: ”Dybala, nu börjar veckan som leder till slutet på marknaden, det som en gång för alla kommer att definiera Joyas framtid som nummer 10 i Juve.”

* Gazzetta dello Sport: ”En bänk av guld men att sköta om det blir svårt. Dybala och de Ligt ännu utanför? Reserverna är värda mer än 400 miljoner euro. Matthijs: ”Jag trodde jag skulle spela”. De båda riskerar även mot Napoli.”

* Tuttosport: ”Emre Can-Rakitic: man jobbar för ett byte med Barcelona, men se upp för PSG och Bayern. Paratici släpper inte taget om Miranda. Mandzukic hoppas på sin landsman Niko Kovac.”

* Gazzetta dello Sport: ”Lite av Sarri, lite av Allegri. Detta Juve påminner om sin tvilling. Samma män, samma start 2018. Saknades bara Mandzukic. Nyheten? Anfallarnas roll.”

* Corriere dello Sport: ”Juve-Napoli är redan ett möte fyllt med giftigheter. Rizzoli efter Florens stänger av Massa och Valeri. Mertens straffad? Det beror på Pecoraro, chefen för PF som är en klart uttalad fan till Napoli.”

* Rai Sport: ”För Mandzukic inget Bayern, Monaco eller Milan. Petrachi säger nej till Rugani. Emre Can, Paratici säger nej till PSG och Barcelona. Man föreslog honom Di Maria och Rakitic i byte. Icardi-Dybala, just nu står det 0–0. ”

* Corriere dello Sport: ”Ramsey accelererar för Napoli. De ”nya” spelarna på jakt efter en ordinarie plats.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Wanda Nara, 32 år från Buenos Aires, Argentina

* Wanda Nara: ”För mig så stannar Mauro i Inter. Han har sagt nej till alla destinationer. Kanske kan Conte bestämma sig för att låta honom spela.”

* Cassano: ”Inter kommer att vinna Scudetton.”

* Giuseppe Cruciani, journalist: ”Om det som hände med Napoli hade gällt Juventus så hade man blivit tvungna att kalla in militärerna.”

* Paolo Rossi, journalist: ”Juve jobbar för att göra fler mål och man är inne på rätt väg.”

* Pavel Nedved: ”Allegri en av de duktigaste tränarna som finns. CR7 återspeglar Juve. Vi vill vinna vårt nionde Scudetto.”

* Riccardo Ferri, f.d. Inter: ”Det finns ännu en väsentlig skillnad mellan Juve och Inter. Conte hade behövt en som Dybala i sitt schackbräde.”

En besviken de Ligt?

* Matthijs de Ligt: ”Som ni själva kan föreställa er, jag hade velat spela. Jag hade ingen möjlighet att få veta under träningarna om jag skulle spela eller inte, det var oväntat att jag inte gjorde det men jag respekterar tränarens beslut. Men jag måste vara realistisk. Jag håller ännu på med att vänja mig med Italien. Och paret som spelade, Bonucci och Chiellini är sen länge ansedda som det starkaste backparet i hela världen. Så det var inte självklart att just jag skulle debutera men jag måste på egen hand först erövra min plats under säsongen.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* Alla er som fyller år just idag!


Juventus 2001/02

* 2001 så debuterade Gianluigi Buffon, Pavel Nedved, Jose Salas, Lilian Thuram och Cristian Zenoni i Juventus!

* 2008 så debuterade Erik Olof Mellberg och Lorenzo Ariaudo i Juve.

* 2017 så debuterade Rodrigo Bentancur i Juve.

* 2008 så spelade Amauri sin sista match för Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0