Dagens Juvenews, söndagen den 25 augusti 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Juve och Napoli började om genom att vinna igen
HUR SLUTADE DET SIST?
De två stora lagens formationer ändrar inte på något, liksom resultaten. I Parma så räckte det med en halvlek för bianconeri. VAR stoppade ett mål av Ronaldo och kaptenen gjorde mål.
I Florens en spektakulär match. Montella Boys högg verkligen ifrån sig och sen blev Ancelottis magipojkar helt galna. Synd bara att Massa…inte var med i matchen.

Process mot Sacchismen medan Sarrismen återvänder
DET RÄCKTE MED DEN GAMLA
På plan Allegris lag med Higuian, Sarri ledde allt från hemmet. Chiellini stod för segermålet. Dybala tyst och arg. Man nekade ett mål för CR7.

KUNG GIORGIO
Juve på plan med det gamla gardet: Chiellini skrev under bianconeris vinnande debut för att sen se sig bortdömt ett härligt mål av Ronaldo och i den andra så bet man ihop tänderna för att kontrollera Parmas reaktion

DET ANTIKA JUVE
Veteranen Chiellini skänker Sarri den första segern: 1-0 mot Parma utan att övertyga


ÖVRIGA NYHETER:

Hyllas den som hyllas bör…

* Corriere dello Sport: ”Maresca genast ok, men på Gervinho skulle det vara ett gult kort.”

* Gazzetta dello Sport: ”Ronaldo offside. Saknas ett gult på Gervinho.”

* Tuttosport: ”Var letar efter millimeter.”

* Tuttosport: ”Douglas Costa, bara kramper men idag så kommer man ändå att värdera konditionen på spelarna efter matchen mot Parma. Även Ramsey är under observation.”

* Gazzetta dello Sport: ”Sarri satte Allegris Juve på plan och lämnade utanför hela spelarmarknaden. Det enda nya ansiktet var Higuian. Pipita en besvikelse och han sköt aldrig.”

* Corriere della Sera: ”Juve och Napoli ok men i Florens så protesterar man över en straff”

* Juventus Sverige: ”Tidningarnas spelarbetyg, Douglas Costa Super, Rabiot sådär;
Szczesny 6,5, De Sciglio 6,5, Bonucci 6,5, Chiellini 6,5, Alex Sandro 6,5, Khedira 6 (Rabiot 5,5), Pjanic 6, Matuidi 6, Douglas Costa 7 (Cuadrado 6), Higuain 6,5, Cristiano Ronaldo 6 och tränaren Martusciello 6,5.”

* Tuttosport: ”Dybalas agent, Antun: ”Snart en resa till Paris? Nej, det har jag inte programmerat.”

* Tuttosport: ”Om PSG inte släpper tanken på Dybala så släpper Juve inte tanken på Icardi. Paratici: ”Affärer med Marotta? Om vi kommer att sitta vid samma bord så gör vi det med hövlighet och respekt.”

* Tuttosport: ”Paratici kommer under dessa dagar att försöka sälja några spelare. Den förste är Mandzukic. Med PSG så pratar man om ett byte: Emre Can och en av Draxler eller Di Maria.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Paulo Dybala på bänken…

* Paratici: ”Dybala är vår nummer 10 och att han satt på bänken har inget med marknaden att göra. Icardi? Vi är nöjda med de anfallare som vi har.”

* Martusciello: ”Sarri nöjd över resultatet, men förbannad över vissa saker. Laget uttryckte sig på rätt sätt i deras första match. Chiellini? Man borde klona honom. Jag på Juves bänk? Jag är den lyckligaste mannen på jorden.”

* Pjanic: ”Man vinner inte mästerskapet i augusti…”

* Chiellini: ”Vi har ett lag med mästare, idag har vi en bänk som ger en rysningar. Nu mot Napoli och Fiorentina, mycket viktigt att ta poäng idag.”

* Chiellini: ”Juve på topp först till vintern eller nästa år. Ingen mening med att marknaden fortfarande är öppen, man borde avsluta den innan.”

* Martusciello: ”Den rätta vägen att ta är den från första halvleken. Sarri är en perfektionist, aldrig i sjunde himmelen.”

* Chiellini: ”Mitt mål? Det viktigaste är att inte ha släppt in några, en tuff och kompakt match.”

* Martusciello: ”Första halvlek på en hög nivå. Sarri mycket lycklig för resultatet men ständigt förbannad ändå. Mycket har förbättrats. Idag så valde vi att spela med våra experter.”

* Alex Sandro: ”Tre viktiga poäng, men vi måste bli bättre än så. Sarri? Han kommer att ge oss komplimanger.”

* Ronaldo: ”Fantastiskt att börja mästerskapet med tre poäng.”

* Massimo Pavan, journalist: ”Juve måste bli bättre, om det som skedde i Florens hade varit i Parma, tänk er vilka rubriker…”

* Claudio Zuliani, JTV: ”Ronaldos mål annullerat? Föreställ er idag om det istället hade varit mål av Parma…”

* Enzo Bucchioni, journalist: ”Juve inte tillräckligt inkört men det kan man förstå. Massas misstag i Florens var för uppenbart, men de i VAR, tittade de på en film eller?”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Raffaele Bianco från Aversa

* Raffaele Bianco som fyller 32 år. Debuterade den 14.04.2007 i Lecce-Juventus 1-3 (Serie B). 2 säsonger, 4 matcher och 1 mål med Juve.


Finalen i Supercoppa Italiana 2002

* 2002 så debuterade Baiocco, Camoranesi och Moretti i Juve.

* 2004 så debuterade Almiron, Andrade, Criscito, Iaquinta, Noverino, Salihamidzic och Tiago i Juve.

* 2002 så spelade Matteo Brighi sin sista match med Juve.

* 1985 så gjorde Michael Laudrup sitt allra första mål för Juve liksom Massimo Mauro, Gabriele Pin och Aldo Serena.

* 2007 så gjorde Vincenzo Iaquinta sitt första mål för Juve.

* 2002 så vann Juventus sin 3: e titel Supercoppa Italiana genom att vinna över Parma med 2–1.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *