VÄLKOMMEN TILL J| HOTEL

J| Hotel

Mästarna i Juventus har vant sig att bo där då de började använda hotellet redan under försäsongen, men från och med idag så kan även du boka rum på J Hote,l som ligger strax bredvid Juventus Training Center på Continassa. Hotellet som nu även öppnar upp för allmänheten, ingår i hotellkedjan ”Lindbergh Hotels”.

Bernardeschi på väg till sitt rum…

Ett supermodernt, välkomnande och exklusivt hotell i grad att tillfredsställa alla förväntningar och det inte bara de som har fotbollen som en passion men alla de som söker efter komfort och funktionalitet. En referenspunkt för alla de som reser i affärer, för de som vill besöka Turin och dess underbara platser. Just i närheten kan du bland annat besöka Reggia di Venaria Reale, det forna italienska kungapalatset, men för de som vill frossa i allt som har med Juventus och dess historia att göra så är detta rätt ställe för att göra det på.

Reggia di Venaria Reale

J| Hotel är det allra första hotellet som byggts i Italien i samarbete med en fotbollsklubb och skapades för att erbjuda en möjlighet att på nära håll kunna se och smaka på Juves matcher men också passa på att kunna smaka på regionens kulturella och gastronomiska förträffligheter.  

En byggnad på 11 200/m² som hyser ett stort kongresscenter, restaurang, Lounge Bar, friskvårdscenter, en jättestor trädgård och hela 138 rum uppdelade i fem olika kategorier; Confort, Deluxe, Executive, J|Executive och Suite, ett perfekt val för din smekmånad?

Sen har spelarna i Juve sin egen del av hotellet där de har gott om utrymme för att förbereda sig inför matcherna på Allianz. Detta gör att många spelare slipper att resa fram och tillbaka och kan sova över på plats. Mycket bekvämt och avstressande. Bättre att ta sig ett dopp i poolen än att sitta i en lång bilkö på motorvägarna.

Ett av rummen på hotellet

Kongresscentret består av fem meeting-salar som alla kan skräddarsys efter behov, alla utrustade med ett naturligt ljus och det allra nyaste inom teknologin. Fyra av dessa salar kan rymma 20 personer och en kan ta emot hela 90 personer, men vid behov så kan man på ett mycket enkelt sätt förvandla dem till en enda stor kongress sal.

Själva hjärtat i hotellet är ”Living Zone”, eleganta salonger som erbjuder den idealiska platsen för de som söker lugn och ro, där man kan passa på att dricka en espresso eller en drink medan man väntar på ett möte eller en match. Men den verkliga höjdpunkten är utan tvekan restaurangen som kan erbjuda dess 80 gäster det godaste som man kan finna inom hela det italienska köket, från nord till syd, och de som vet vad Italien har att erbjuda när det gäller gastronomi så kan man inte komma närmare paradiset än det här!

Bild från Living Zone

J|Hotel ingår i projektet med den lokala stadsutvecklingen som klubben jobbat på i flera år och som även innesluter Allianz Stadium, Juventus Training Center, J|Medical, WINS-World International School och Juventus huvudkontor. Hotellet sköts om av B&W Nest S.r.l som har 60 % av ägarrättigheterna medan Juventus Football Club S.p.A äger de resterande 40 %.

För info och bokningar:
J|Hotel

Fino Alla Fine!
/Lorenzo


GILLAR DU DESSA ARTIKLAR? STÖD DÅ VÅR VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! VI HAR NU UTÖKAT VÅRT SORTIMENT MED BÅDE PIKÉTRÖJA OCH KEPS MED EN BRODERAD LOGG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *