Dagens Juvenews, torsdagen den 22 augusti 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Sommarens fall
Idag går De Laurentiis ultimatum ut
ICARDI DAY
Napoli vill ha ett svar, han tänker på att säga nej
Återstår Juve men i byte så accepterar bara Dybala i byte.

Redo, gå!
Vilka rysningar
De första fällorna redan i de två första omgångarna: Juventus och Napoli en farlig start, sen med en gång direktmötet i Turin
För Inter och Milan en lättare start

Riccardi-Juve är en affär spräcka Roma
Man avslutar förhandlingarna med att ge Rugani till Fonseca men säga adjö till talangen, en affär som ingen i Rom tycker om.

Napoli irriterade på Juve: ”Man stör” Icardi
FÅNGEN
Röster om ett nytt möte i Milano mellan Giuffrida-Paratici, De Laurentiis är övertygad att de inte vill se Icardi i Napoli.

Exklusivt: Paraticis plan
MANDZUKIC TAR MED SIG ICARDI TILL JUVE
Supermario till Barcelona för Miranda frigör en plats i anfallet för Maurito som blir bianconeri om Dybala går till PSG. På lördag i Parma val mellan Bonucci-de Ligt.

SISTA ATTACKEN
Två dagar innan mästerskapet startar så befinner sig lagen ute på högt vatten
Sanchez-Inter nästan klart, för Correa är det svårt, Juve-Dybala bunden till Neymar, Napoli väntar på Icardi


ÖVRIGA NYHETER:

* La Stampa: ”Märket bianconero expanderar i Asien: man har öppnat en operativ bas i Hong Kong. Juve siktar på en kontakt med 171 miljoner potentiella fans.”

* Gazzetta dello Sport: ”Parma-Juventus, lördag kl. 18. Juve ställer upp med ett 4-3-3 med Ronaldo och Costa på kanterna. Rabiot-Pjanic-Khedira på mittfältet. De Ligt börjar från bänken, Bonucci spelar.

* Tuttosport: ”Rugani-Roma, en operation på 25 miljoner euro.”

* Corriere dello Sport: ”Roma, allt klart med Rugani. Mittfältaren Riccardi på väg mot Juve: grabben är inte entusiastisk. Mellanskillnad till bianconeris fördel.”

* Corriere dello Sport: ”Icardi säger nej till Napoli, Inter trött på honom, det kommer att bli den hårda linjen framöver med Juve: ”Om ni vill ha Icardi så måste ni ge oss Dybala.” Paratici har än så länge inte kommit med ett erbjudande.”

* Gazzetta dello Sport: ”Riccardi till Juve i operationen Rugani? Men han svär sin kärlek för Roma. Fansen till Roma på Instagram: ”Stanna kvar i Roma” och han sätter dit en like…”

* Tuttosport: ”Juventus har hitintills sålt för 130 miljoner euro (sålt fem spelare) och förverkligat en vinst på 82,7 miljoner euro (siffror som delvis kommer att bredas ut innan den 30 juni och en del på den nuvarande säsongen 2019/20.”

* Tuttosport: ”Envist framåt, utan att släppa taget: ledningen i bianconeri söker en destination för Mandzukic. Barcelona är en konkret möjlighet, i relation med terzinon J. Miranda.”

* Tuttosport: ”Se upp för Chiesa. Igår ett möte i Milano mellan Paratici och agenten Ramadani. Men Fiorentina står fast: nej till en eventuell försäljning.”

* Tuttosport: ”Parma-Juventus, det kokar i staden: en mega koreografi i Curva Nord för att ta emot bianconeri. Parma Boys: ”Ett möte som för oss alltid har varit mer än en vanlig match.”

* Corriere dello Sport: ”Juve och Barcelona förhandlar, på bordet Miranda.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juventus riskerar verkligen mot Parma.”

* La Stampa: ”Icardis mur, vill bara ha Juventus.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


* Liverpool, Klopp: ”Efter finalen i Kiev som vi förlorade mot Real Madrid så slutade jag upp med att bära kalsongerna med märket CR7, jag har en del därhemma men efter den matchen så använder jag dem inte längre.”

* Stefano Tacconi, legend: ”Utan Sarri? Spelarna i Juventus är tränare på plan.”

* Rivaldo, brasiliansk legend: ”För Cristiano Ronaldo vore det fantastisk att kunna ha Neymar vid sidan om sig.”

* Antonello Cuccureddu, legend: ”För Rugani är det rätt att han går någon annanstans där han kan spela, sen kan han kanske återvända, vem vet.”

* Luigi Cagni, tränare: ”Icardi? För Napoli är det bättre att behålla Milik eller att Higuain kommer tillbaka.”

* Cesare Prandelli, tränare: ”Napoli är nära Juve och mästerskapet kommer inte att ta slut redan till Påsk.”

* Enrico Fedele, journalist: ”Icardi är De Laurentiis dröm, men han har lovat bort sig till Juve men de har inga pengar för att köpa honom.”

* Inter, Lukaku: ”Inte bara Inter, många lag ville ha mig, även Juve. Men i Inter finns ju Conte som ville ha mig redan 2013.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* Alla er som fyller år idag! 🍻


Juventus mästare 1926

* 1984 så debuterade Massimo Briaschi, Luciano Favero, Bruno Limido och Stefano Pioli i Juve.

* 1982 så gjorde Michel Platini sitt allra första mål för Juve.

* 1984 så gjorde Massimo Briaschi sitt första mål för Juve.

* 1926 så blev Juventus Campione d’Italia (2: e Scudetton).


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *