SAMI KHEDIRA PÅ GÅNG

Mittfältaren i Juventus, Sami Khedira som förra säsongen sattes i diskussion, som fick uppleva en svår tid med skador, hjärtproblem och ett förlorat självförtroende blev igår intervjuad av Kicker i Tyskland där han bland annat pratade om sin framtid i bianconero, om Sarris spelsystem och vilka mål bianconeri har satt upp inför den nya säsongen.

DET NYA JUVE

”Sarri vill se en fotboll totalt annorlunda än den med Allegri, för detta har vi upplevt lite svårigheter och det behövs tid för att vänja sig med det nya systemet och för att finna själva automatiken men det är helt normalt. Han spelar en annorlunda fotboll, press, intensitet, passion och intelligens. Alla kvalitéer som passar mig som en handske. Om jag var Allegris favorit? Jag hade varit det för alla de tränare som tränat mig; Mourinho, Ancelotti, Allegri, Löw och nu Sarri.”

OM SKADORNA

“Hur jag mår nu? Knäet mår bara bra, jag känner mig i stor form och litar på min fysik. Det sista året var det värsta i min karriär? Det var ett högst oturligt år, olycklig, med många skador, knäet, hjärtoperationen. Jag hamnade i en negativ spiral.”

ALLT PÅ SPEL

“Jag satte allt på spel: känner jag mig fortfarande stimulerad? Har jag ännu den fysik som krävs? Jag svarade mig själv med ett JA. Om du spelar i Juve som alltid vill vinna Champions så måste du bli bättre år för år. Och jag vill alltid vara en av de 11 bästa och alltid spela.

OM HJÄRTAT

“Efter en träning så snurrade allt runt för mig och fick problem med synen. Jag varnade vår läkar men jag kände att det inte var livshotande och operationen för arytmin var i princip en enkel rutin, man kommer nästan alltid att bli helt återställd och vi utför ständigt noga kontroller. Jag är säker på att jag kan hålla en atletisk toppform på högsta nivå för annars så hade du pratat med en pensionär och inte med fotbollsspelaren Khedira. Jag kan ännu spela 2 år på högsta nivå, kanske 3.”

SPELARMARKNADEN

“Jag har aldrig förhandlat med andra lag. Jag vet att vi är många och att Juve måste sälja. När du är 32 och med bara 17 matcher spelade förra säsongen så är det naturligt att man sätter dig i diskussion. Även de sista 10 åren har det varit på det sättet, men till slut så har jag alltid spelat ändå.”

INTE FÖR PENGARNAS SKULL

“Med Juve så har allt varit klart ända från början på förberedelserna: jag skulle inte lämna och jag ville inte lämna. Jag har hört att jag stannar kvar bara för pengarnas skull, det slår mig för till slut så tror fansen på allt det man skriver. Jag har aldrig spelat för pengar men för att vinna titlar.”

CHAMPIONS

“Jag vill kröna drömmen om att vinna Champions med Juve för jag älskar den här klubben, laget och staden. Vi får inte gömma oss för då blir vi inte trovärdiga; man köper inte Ronaldo eller en de Ligt för att sen åka ur i kvarten eller semifinalen. Klubben har som mål att vinna Champions även om det vore ett misstag att bara tänka på just den trofén.”

SCUDETTO

“Det kommer att bli en mycket vinnande kamp jämfört med förra året. Inter har förstärkt sig avsevärt och har nu en tränare i Antonio Conte som är mycket duktig. Man måste även räkna med Napoli. Vi måste börja mästerskapet mycket koncentrerade och från detta få förtroende för Europa. Det vore en underbar säsong för mig om jag lyckas spela 80% av matcherna och att vinna alla de tre viktigaste titlarna med mitt Juve.”

Sami Khedira, uno di noi!
👏🏆🦓❤

Fino Alla Fine!
/Lorenzo


GILLAR DU DESSA ARTIKLAR? STÖD DÅ VÅR VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! VI HAR NU UTÖKAT VÅRT SORTIMENT MED BÅDE PIKÉTRÖJA OCH KEPS MED EN BRODERAD LOGG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0