Dagens Juvenews, onsdagen den 14 augusti 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Idag bianconeris fest på Villar Perosa
Gran Premio Juve
Monaco vill ta med sig Rugani och Matuidi till Montecarlo. Bayern på Mandzukic

Damen håller Dzeko och Icardi som fångar
JUVE BLOCKERAR ALLT
Paratici måste först sälja för att gå till anfall för Mauro. Wanda väntar och sätter Inter i en hörna som vill genomföra bytet med bosniern.

Superenalotto rekord: en person i Lodi vann hela 209 miljoner euro! (han satsade 2 euro…)

DYBALA, EXAMEN I KÄRLEK
Idag Juve A-Juve B i Villar Perosa, med den sedvanliga omfamningen med bianconerifolket. För argentinaren så kommer det att bli en autentisk test på hur feelingen är mellan honom och fansen oavsett viljan att sälja honom från klubbens sida.

Neymar nyckeln i bytet Dybala-Icardi

INTER SCUDETTO
Intervjun, Antonio Cabrini (legend bianconeri) ser i Conte den verklige antijuve: ”Conte är rätt man och kommer även Dzeko, ett anfall som skräms.”


ÖVRIGA NYHETER:

Paulo Bruno Exequiel Dybala, 25 år från Argentina

* Tuttosport: ”Villa Perosa, Dybala bland fansen och spelarmarknaden. Kärleken från fansen som ber Juve att inte genomföra bytet med Inter. Att låta Paulo ingå i projektet 2019–20 vore inte alltför svårt.”

* Tuttosport: ”Juventus A-Juventus B. Idag kl. 17. Man öppnar grindarna redan kl. 13. Sarri riskerar att inte vara med då han är förkyld.”

* Il Messaggero: ”Icardi, på honom återstår nu bara Juventus och Roma. Argentinaren och hans talrika familj föredrar bianconeri. Marotta föredrar att ge honom till giallorossi.”

* Tuttosport: ”Rugani: Monaco finns där, långt framskridna förhandlingar. Klubben i Monte Carlo försöker övertyga försvararen. Juve värderar honom till 30 miljoner euro.”

* Tuttosport: ”Juve, Inter och många andra tvivel i Dybalas tankar. Vad som är säkert är Paulos kärlek till Juventus äkta och han känner sig starkt bunden till klubben.”

* Sky Sport: ”Det finns inte några utländska klubbar som har Dybala på sin lista och som det ser ut så kommer han inte att gå någonstans.”

* Tuttosport: ”Väntan Bayern, för Mandzukic är det enda spåret. Kroaten är just nu en av de som kommer att uteslutas från spel i Champions.”

* Sky Sport: ”Även Monaco är intresserade av Mario Mandzukic.”

* Corriere dello Sport: ”Alla de stora lagen är inte kompletta, Juve är för komplett…”

* Corriere dello Sport: ”Dessa är spelarna som med all förmodan inte kommer att vara med på listan Champions; Rugani, Pellegrini, Matuidi, Pjaca, Rugani och Mandzukic.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juventus har redan försäkrat Icardi att han kommer till Juve?”

* Corriere dello Sport: ”Juve, innan man pratar om Icardi så måste man först sälja.”

* Corriere di Torino: ”Danilo känner sig redan som hemma.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Maurizio Sarri, 60 år från Neapel

* Juventus Sverige: ”Igår så blev Sarri tvungen att lämna träningen då han drabbats av en influensa. Riskerar att inte vara med i Villar Perosa i dag.”

* Danilo: ”Alex Sandro och Ronaldo var viktiga för mitt val över att komma till Juve. Jag sade till CR7 att jag ville ha nummer 7 men han sade att den redan var upptagen…” 😂 (han fick till slut 13)

* Sportitalia, Criscitello, redaktör: ”Byte Icardi-Dzeko, Inter och Roma är överens. Men argentinaren väntar på Juve. Paratici i svårigheter.”

* Ciro Venerato, journalist RAI: ”Jag är helt säker på att jag kan säga att den 2 september att Juventus spelarmarknad har varit positiv!”

* Domenico Marocchino, legend: ”Danilo har mer historia än Cancelo. Det är lättare att placera Dybala i Inter än i Juventus.”

* Fernando Orsi, f.d. målvakt: ”Icardi till Juve, Dybala och Dzeko till Inter och Higuian till Roma.”

* Miralem Pjanic: ”Jag har alltid haft och har ett enormt bra förhållande med Allegri. Salihamidzic min store idol.”

Matchen mellan Juventus A-Juventus B kommer att sändas på JTV

* Massimo Pavan, journalist: ”På Villar Perosa mer än en vernissage, det kommer att ställas många frågor och svar…”

* Gianluca Di Marzio, journalist: ”Paratici träffade representanter för Monaco i Rom. Man diskuterade Rugani, Matuidi och Mandzukic.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Giorgio Chiellini från Pisa

* Giorgio Chiellini som fyller 35 år. Debuterade den 15.10.2005 i Juventus-Messina 1–0 (Serie A). Hitintills hela 16 säsonger med Juve, 506 matcher och 35 mål!


————-


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0