Dagens Juvenews, tisdagen den 13 augusti 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

BATALJ I ….CHIESA (kyrkan)
Inter-Juve Non Stop
Pakt mellan Marotta och Fiorentina för att ta hem anfallaren 2020 till nerazzurri genom att dribbla överenskommelsen med Paratici
Och nu förhandlar man om Biraghi

Juve, mästare på nedskärningar
Från Mandzukic till Can, alla Sarris spelaravgångar

Inter-Juve utan paus
KROKBEN I CHIESA (kyrkan)
Utmaningen fortsätter utan uppehåll mellan Marotta och Paratici. I väntan för att förstå om det gemensamma vetot för både Icardi och Dybala faller, så kommer nerazzurri med ett erbjudande till Fiorentina: behåll Federico ett år och sen ge honom till oss.

Inget om Juve…


ÖVRIGA NYHETER:

Stadio Nereo Rocco, Trieste

* Corriere di Torino: ”På lördag vänskapsmatch kl. 21 mot Triestina på Stadio Nereo Rocco i Trieste.”
(Om det blir officiellt idag så kommer jag kommer att vara på plats…det är ju runt hörnet för mig…😜)

* Tuttosport: ”Rugani, Roma accelererar, idag möte med Paratici. Knuten man måste lösa är bundet till rätten att köpa ut honom. Idag så kan det ändå vara den rätta dagen för att genomföra övergången.”

* Corriere di Torino: ”Juve A-Juve B. I morgon kl. 17: biljetterna slutsålda, de första vägarna kommer att stängas av vid 14 tiden. Även de som inte innehar en biljett kan besöka byn.”

* Tuttosport: ”Marotta blandar sig in i affären om Chiesa och komplicerar förhandlingarna med Juve.”

* Gazzetta dello Sport: ”Offensiv av Inter för att få Chiesa om ett år: 70 miljoner euro för att bränna Juve.”

* Gazzetta dello Sport: ”Khediras pånyttfödelse. Spelaren återvänder till Sarris kateder. Han springer lite men tränaren gillar honom för han använder hjärnan: Sami stannar, Matuidi lämnar. En försäljning kan vara tillräcklig.”

* Corriere della Sera: ”Mauro Icardi, ultimatum; vänta på Juventus drag en vecka till för att sen på allvar bestämma sig för att acceptera Napoli eller Romas erbjudande.”

* Sky Sport: ”Rugani till Roma, man förhandlar om ett lån på 5 miljoner euro + 25 obligatoriskt när lånet gått ut.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juve väntar på PSG:s drag om Joya.”

* Sportmediaset: ”Roma, allt på Rugani: 30 miljoner till Juventus. Demiral har gjort ett enormt intryck på Sarri och kommer att bekräftas.”

* Tuttosport: ”Higuain har sagt nej än en gång till Roma. Mandzukic vill ha en stor klubb, man går framåt med Bayern. Matuidi värderas till 15 miljoner och satt på marknaden och Monaco har satt honom i stand-by.”

* Il Tempo: ”I väntan på att sälja Khedira och Matuidi så återvänder Juventus på Isco.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


* Cristiano Ronaldo: ”Jag vill erövra en plats i historien. Kommer att göra allt för att nå troféer också för detta gör att jag får individuella premier. Zidane är alltid i mitt hjärta.”

* Ivica Olic, f.d. förbundskapten Kroatien: ”Bayern behöver spelare med erfarenhet, Mandzukic är en modell och kan spela på en hög nivå minst 2–3 år till.”

* Rio Ferdinand: ”Jag är glad för att Dybala inte kom till Manchester United.”

* Claudia Garcia, spansk journalist bosatt i Italien: ”Inte bara Dybala, PSG är även ute efter Icardi.”

* Mark Iuliano, legend: ”Jag hade satsat på Higuian. De Ligt? Försvaret behöver tid på sig.”

* PSG, Verratti: ”Dybala som ersättare för Neymar? Brasilianaren är på samma nivå som CR7.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Ilyos Zeytullayev från Angren, Uzbekistan.

* Ilyos Zeytullayev som fyller 35 år. Debuterade den 11.11.2001 i Sampdoria-Juventus 1–2 (Coppa Italia). 2 säsonger och 2 matcher med Juve.

* Walter Lanni som fyller 59 år. Debuterade den 29.06.1977 i Juventus-Vicenza 2–1 (Coppa Italia). 2 säsonger men bara 1 match med Juve.


* 2008 så debuterade både Amauri och Poulsen i Juve.

* 2017 så var det dags för Bernardeschi, De Sciglio och Douglas Costa att debutera med bianconeri.

* 2017 så förlorade Juventus finalen i Supercoppa Italiana mot Lazio med 2–3 och för första gången så hade Juve sponsorns namn tryckt på tröjans baksida (Cygames).


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *