Dagens Juvenews, måndagen den 12 augusti 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Fallet
Argentinaren har valt bianconeri som först måste sälja. Så…
JUVE OCH ICARDI
DE TROLOVADE
Mauro väntar på Paratici som först måste ordna till Dybala, Higuian och fem andra spelare
Inter pressar honom att gå till Napoli eller Roma
Wanda träffar klubbarna men väntar på den gamla damen

Napoli, Roma, Juve: vem är först
ICARDI, BARA SANNINGEN
Ancelotti har kallat på honom, DeLa accelererar, Pallotta ger inte upp och Marotta sätter upp en mur framför Paratici

Exklusivt: detta är dragen av Marotta och Paratici
ICARDI-JUVE
MILINKOVIC-INTER
DYBALA-PSG
Maurito är bianconeris mål för anfallet, de funderar ständigt på Chiesa och drömmer ännu om Pogba.
Nerazzurri attack på serben. Mycket snart nya kontakter mellan Joya och Leonardo

Inget om Juve…


ÖVRIGA NYHETER:

Kan det se ut så här framöver? Kanske ett mål mot just Inter…det hade suttit fint!

* Corriere dello Sport: ”Juve och Icardi, de trolovade. Paraticis verkliga mål är Maurito.”

* Gazzetta dello Sport: ”Den slutliga attacken på Icardi går igenom försäljningen av nummer 10.”

* Corriere di Torino: ”Dybala på toppen av listan för PSG. Paulo jobbar för att övertyga Sarri att satsa på honom. PSG kan även försöka med Pjanic i den sista minuten.

* Sky Sport: ”Khedira är kanske inte längre på marknaden. Sarri anser tysken vara funktionell i hans taktiska projekt.”

* Spanien, Don Balon: ”Juve vill ha Isco.”

* Corriere dello Sport: ”Om Matuidi stannar så blir det en av Emre Can och Bentancur som kommer att offras. Tysken har en internationell profil och kan garantera en bra plusvalenza.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juve, sju spelare för mycket.”

* Corriere dello Sport: ”På fredag en annan test för Juve, man möter Pescara?”

* Rai Sport: ”Raiola offrar Matuidi? Pellegrini till Cagliari, Carli bekräftar. Rugani mycket nära Roma. Juve reflekterar över Khedira, obekräftade rykten om Köln. Mandzukic mellan Bayern München och Borussia. Idag kontakt Marotta-De Laurentiis för Icardi. Men anfallaren drömmer om Juve. Dybalas agent kan vara i Paris idag för att förhandla med PSG.”

* Tuttosport: ”Pogba, den stora drömmen. Kommer att bli svårt att slita honom från Real men med en annan lönsam försäljning…, Fabio Paratici försöker med att ta honom till Turin.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Douglas Costa de Souza, 28 år från Brasilien

* Douglas Costa: ”Sarri håller på att förändra Juves ansikte, hans sätt påminner om Guardiola, jag finner mig väl tillrätta med hans spel, i år har jag en enorm vilja att visa mitt verkliga värde. Allegri? Han var mer defensiv.”

* Thousand Names: ”Man Utd – Chelsea 4-0. Man märker av Sarri och Lukakus frånvaro…” 👏🎩

* Manchester United, Paul Pogba: ”Min framtid? Det har funnits diskussioner men nu ger jag allt för Manchester United, men just nu är allt bara ett enda stort frågetecken och än kan allt hända…”

* Massimiliano Nerozzi, journalist: ”Inte bara taktik, Sarris spel är filosofi. Att man redan nu, den 11 augusti, klagar över misstagen i försvaret får en att skratta.”

* Antonio Caliendo, historisk agent och f.d. tränare: ”Jag är övertygad men sen lång tid tillbaka att Icardi kommer att hamna i Juventus.”

* Juventus Sverige: ”Dave van Lienen, instruktör på fotbollsskolan där de Ligt växte upp: ”Han avgudade Cannavaro och nu ser han verkligen upp till Chiellini; han kunde inte fått en bättre lärare än så.” Och hans vänner i Abcoude, staden där Matthijs växte upp som liten bekräftar: ”Han har alltid varit en fan till Juve för enligt honom så är de försvarets Barcelona.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* Matthijs de Ligt som fyller hela 20 år! Debuterade den 21.07.2019 i Juventus-Tottenham 2–3 (vänskapsmatch). Hitintills 5 vänskapsmatcher med Juve.

* Mark Iuliano som fyller 46 år. Debuterade den 11.09.1996 i Juventus-Manchester United 1-0 (Champions League). Hela 9 säsonger med Juve där han spelat 277 matcher och gjorde 7 mål.


* 2003 så valdes Franzo Grande Stevens till ny president för Juventus


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *