Signor Icardi? Vänligen sitt ner och vänta…

Mauro Icardi allt mer isolerad efter det att man placerat honom utanför klubben, och efter kaptensbindeln så har man nu till och med plockat bort hans nummer 9 för att ge den till Romelu Lukaku.

Bianconeri söker en anfallare, det är vad man säger runt om men om det är något Juventus inte saknar så är det just anfallare, Dybala, Mandzukic och Gonzalo Higuian representerar trots allt en grupp av anfallare med en mycket hög kvalité som Juventus kan tillåta sig att behålla ändå. Kanske är deras löner ett relativt problem men inte om man ser det ur en teknisk synvinkel.

Icardi idag representerar bara något extra för bianconeri och bara om bianconeri säljer bort minst två av sina duktiga anfallare, för som det ser ut idag så behöver vi inte alls en som Icardi, långtifrån. Han kan sitta där i väntsalen på Continassa och vänta på att man tar emot honom om han vill medan vi fortsätter att läsa att han verkligen behövs i detta Juventus, men så är det inte alls, om inte annat så är det faktiskt tvärtom; Icardi behöver Juventus, för i Milano så befinner han sig i en lyxig exil där ingen längre vill veta av honom.

Allt bianconeri egentligen behöver göra är att vänta ut honom, en strategi som säkert kan vara bättre än den som man beskrivit för affären om Lukaku (om det nu verkligen var så att Juventus var efter honom, något jag själv aldrig har trott på, för om Juventus vill ha någon så agerar man tidigare och på ett mer kraftfullt sätt).

För argentinaren f.d. 9 så vore det bästa att helt enkelt avvakta, kanske kan man redan nu erbjuda nerazzurri högst 40 miljoner euro och inte en cent mer, och det utan några som helst byten, eller så kan man helt enkelt vänta med att plocka in honom helt gratis om två år när han är utan kontrakt.

Som sagt, inget byte med Dybala och detta är fundamentalt, för Inter, efter deras senaste värv, förtjänar inte att vi skänker dem något, för de kommer redan nu att vara en tuff konkurrent om titeln, en titel, om man ska tro på det man säger och skriver på Intersidorna, redan har vunnit, i alla fall under sommaren…som de senaste 8 åren…

Fino Alla Fine!
/Lorenzo

Fino Alla Fine!
/Lorenzo


GILLAR DU DESSA ARTIKLAR? STÖD DÅ VÅR VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! VI HAR NU UTÖKAT VÅRT SORTIMENT MED BÅDE PIKÉTRÖJA OCH KEPS MED EN BRODERAD LOGG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0