Dagens Juvenews, lördagen den 10 augusti 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Sommarens fotboll, Inter i Valencia med Lautaro. Napoli mot Barcelona i Detroit
Åtta gånger Italien-Spanien
Och Dybala finns i skyltfönstret
Inga krig: Sarri kallar på Paulo för Juve-Atletico
PSG sitter i fönstret: allt beror på affären Neymar

Jakten på Icardi: Wanda erbjuder sig till Napoli, Roma försöker och Juve arbetar i skuggan
AURELIO, TA OSS
Vändningen Maurito, hans fru pressar honom till Ancelotti: nu är det upp till De Laurentiis
Palotta erbjuder 30 miljoner euro och Dzeko men Marotta begär mer. Och Paratici väntar på att Dybala…

Förbjudna biljetterna
En helomvändning av Juve
Bianconeri korrigerar utmaningen mot Napoli den 31 augusti. Stadion öppen för de som är födda i Kampanien. Inga biljetter åt de som bor där.

NU TALAR SARRI
I morgon i Stockholm så kommer tränaren att hålla ett möte med Paratici om marknaden. Sen kl. 18 i direktsändning på Sportitalia så kommer Juve att möta Atletico för att ge viktiga svar i den sista testmatchen på hög nivå innan säsongen tar sin början

Vilken intrig med Dzeko
Wanda har bråttom för Icardi till Juve

Helomvändning Juve
Biljetter även åt de som är födda i Kampanien


ÖVRIGA NYHETER:

* Gazzetta dello Sport: ”Juventus-Atletico Madrid, idag kl 18.05. Sarri ställer upp med ett 4-3-3 med Douglas Costa, Higuain och Ronaldo i anfallet. Cuadrado och De Sciglio på kanterna.”

* Gazzetta dello Sport: ”Sista testen i ICC för Juventus, nästan alla spelarna är tillgängliga förutom Aaron Ramsey.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juve har inga som helst avsikter att sälja Dybala till Inter för han är mycket bunden till bianconeris tröja och fansen för att acceptera Marottas inbjudan.”

* Corriere dello Sport: ”Dybala, spelaren som Conte så gärna vill ha.”

* Corriere dello Sport: ”Biljetterna Juve-Napoli: GOS öppnar upp för de som är födda i Kampanien och bekräftar samtidigt att det fortfarande är förbjudet för de som bor i Kampanien. Möte den 21 augusti, observatoriet kan stänga hela gästkurvan.”

* Corriere dello Sport: ”Undersökningen: köp och försäljning av spelare. Plusvalenzerna räcker inte till för att täcka omkostnaderna om man inte sätter en broms på lönerna: i Juve uppgår det till hela 70 % av omsättningen.”

* England, Daily Mail: ”Leonardo kallar på Dybala, de har redo ett supererbjudande på 12 miljoner euro om året och till Juve en summa kring 80 miljoner euro.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Danilo Luiz da Silva, 28 år från Brasilien

* Juventus Sverige: ”Danilo har valt nummer 13 på tröjan. Tidigare spelare i bianconeri som burit den är bland andra Caldara och Peluso. Även en trio av målvakter som Leali, Manninger och Vanstrattan. Sen har vi Felice Piccolo, Fabrizio Miccoli, Mark Iuliano (en av de mest vinnande n.13) och till slut Massimo Carrera.”

* Cristiano Ronaldo: ”Att satsa på mig vill säga att man går mot en säker seger.”

* Federico Casotti, journalist Dazn: ”Juve behöver inte James Rodriguez.”

* Massimo Pavan, journalist: ”Jag tror inte alls på ett byte Dybala-Icardi. Det finns motiv bakom beslutet varför Juve inte valde Lukaku…”

* City, Guardiola: ”Cancelo har erfarenhet. När du spelar för Juventus så växer du mycket snabbt som spelare.”

* Galatasaray, tränaren Fatih Terim: ”Varje år är det likadant. Man säger att alla lagen har blivit bättre och starkare men sen vinner Juve ändå till slut…”

* Rom, Alessandro Austini, journalist: ”Rugani kan hamna i Roma till slut.”

* Tottenham, Pochettino: ”Om vi var intresserade av Dybala? Kanske det…”

* Gianni Balzarini, journalist: ”Aldrig tidigare sett Juventus med så många spelare som schackar klubben.”

* Antonino Milone, journalist: ”Dybala har aldrig någonsin öppnat upp för Inter. Det är dock möjligt att han kan gå till PSG.”

* Ciro Venerato, journalist: ”Paratici har sen länge en överenskommelse med Petrachi för Higuian men spelaren själv vill inte gå till Roma.”

* Camoranesi: ”Higuian kan gott stanna kvar. Byte Icardi-Dybala? Det tror jag inte på. I år så är Serie A mer konkurrenskraftig.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Rampulla och Buffon

* Michelangelo Rampulla som fyller 57 år. Debuterade som målvakt den 27.08.1992 i Juventus-Fidelis Andria 4–0 (Coppa Italia). Hela 10 säsonger och 99 matcher med Juve.


* 2004 så debuterade både Manuele Blasi och Emerson (som också gjorde mål) med Juve medan Fabrizio Miccoli spelade sin sista match för bianconeri.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *