Dagens Juvenews, fredagen den 9 augusti 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

REBUS JOYA
Dybala mellan veto och byten
Och Juves prioritet är Icardi

Marcelo: ”Om du har CR7 så blir allt möjligt”

Marotta-Paratici, utmaningen fortsätter

Nu återvänder Icardi i centrum av spelarmarknaden: Roma träder in på scen. Napoli laddade. Juve håller sig i bakhåll.
JAG VILL HA HONOM!
Wanda studerar alla erbjudanen: bytet med Dybala allt mer svårare. De Laurentiis först i raden. Men Pallotta kan spela ut sitt kort Dzeko.
Mandzukic, nej till United. Övergången för Paulo till Tottenhan gick upp i rök
SARRI FÖRBJUDEN
Juve: inga biljetter till matchen mot Napoli för de som är födda i Kampanien
Polischefen: ”Vi är inte överens om detta beslut”

Mot en otrolig vals med anfallare
ICARDI-JUVE
DYBALA-PSG
NEYMAR-REAL
Stopp på den engelska marknaden. Paratici lyckades inte avsluta affärerna de gångna dagarna, men det återstår 3 veckor för att definiera utgångarna. Och även Pogba så slutar det inte här.

Juve säger nej till Tottenham
Paulo, du har bara en möjlighet för att lämna Turin
Dybala inget Premier
Och nu står bytet med Icardi allt närmare.


ÖVRIGA NYHETER:

Andrea Agnelli, 43 år från Turin

* Sportmediaset: ”Andrea Agnelli fick priset som ”Torinese dell’Anno 2018”.

* Tuttosport: ”Det var inte Juventus som sökte Lukaku men United som erbjöd honom.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juve plockar bort Dybala från marknaden. Det finns sen länge en misstanke om ett byte med Icardi. Men i Juve har man andra idéer. Vägen bär till PSG? Kanske, men bara om Neymar lämnar.”

* Calcio&Finanza: ”Juve, vilken boom på Instagram! Det är nu den fjärde mest följda klubben i världen. Cr7 har inneburit mer än 20 miljoner nya followers.”

* Tuttosport: ”Arsenal, inget Rugani. Man gjorde det klart med David Luiz.”

* Tuttosport: ”Cristiano och de Ligt med på listan över de bästa spelarna i Champions League 2018–19.”

* Tuttosport: ”Biljetterna Juve-Napoli, det är problem och Juve får mycket hård kritik från Neapel för sättet man säljer dem på.”

* Corriere Mezzogiorno: ”Kommunalrådet i Neapel attackerar Juve: ”Det är otänkbart att man förbjuder försäljning av biljetter till de fans till Napoli som är födda i Kampanien.”

* Gazzetta dello Sport: ”Kaos biljetterna Juve-Napoli. Det statliga institutet som bestämmer om det (L’Osservatorio nazionale sulle manifestazioni sportive) är på semester och kan inte uttala sig innan den 21 augusti. Bianconeri hade varnat polischefen om det tidigare. Man kan köpa biljetter men med möjliga variationer.”

* Corriere della Sera: ”Higuian, möte med brodern/agenten: Roma insisterar. Trots svårigheterna i denna operation som handlar om många miljoner euro och hans familjs senaste uttal om att han vill stanna i Juve karriären ut.”

* Fox Sport: ”Inter, Juve vill ha Icardi: kontakt mellan Paratici och Wanda Nara.”

* Gazzetta dello Sport: ”Icardi den förutbestämde, Juves prioritet. Men i anfallet är det redan trångt. Mandzukics nej till United komplicerar ännu mer Paraticis planer.”

* Tyskland, Bild: ”Även Bayern München funderar på Paulo Dybala.”

* Corriere di Torino: ”För Dybala finns det bara kvar Bayern, PSG och Inter…”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Cristiano Ronaldo allt mer italienare…

* Maurizio Crosetti, journalist: ”Nu har Conte inte längre några alibin. Lukaku i Juve hade för Sarri varit som surkål till frukost.”

* Massimo Pavan, journalist: ”Jag tror att Dybala kan stanna kvar och det är i sig inte en dålig nyhet, tvärtom, för många hade tyckt det hade varit synd om han lämnar, i vilket fall som helst så måste han då bevisa mycket vad det gäller karaktären, personligheten och prestationerna, för det som har hänt tidigare är inte längre honom tillåtet. Ingen är oberörbar och han måste ta sig själv i kragen.”

* Enzo Bucchioni, journalist: ”Bytet Dybala-Icardi den enda lösningen. Marotta har gjort det jobbigt för Paratici och man nu bör nu se över hans roll som försäljare.”

* Real Madrid, Marcelo: ”Juve? Nej, har aldrig funderat över det. Real är den bästa klubben i världen.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Filippo Inzaghi (Pippo) från Piacenza tillsammans med Alessandro Del Piero (44) från Conegliano

* Filippo Inzaghi som fyller 46 år. Debuterade den 23.08.1997 i Juventus-Vicenza 3-0 (Supercoppa Italiana). 4 säsonger med Juve där han spelade hela 165 matcher och stod för 89 mål.


————————-


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0