LUCIANO MOGGI OM LUKAKU, ICARDI, DYBALA OCH JUVENTUS

Den före detta sportchefen för Juventus, Napoli, Roma och Torino intervjuad av TMW Radio idag:

Om Lukaku

“Juve lät medvetet honom gå. Fallet Icardi? Marotta hade för bråttom med att låta alla förstå att saker och ting var förändrade i Inter. Jag pratade med honom om det.”

Om Juventus

“Det är inte “plusvalenze” (försäljningsvinsten) som går in på plan. Man säljer helt enkelt en spelare för att man inte längre behöver honom. Dybala behövs ännu i dagens Juventus. Icardi? Tillsammans med Ronaldo på plan så hade det nog blivit för mycket.
Och om han sen vänder sig till en domstol så kan han frigöra sig från sitt kontrakt och lämna Inter helt gratis. Det kommer att sluta på det viset. Om det han har sagt är sant så kan han lämna Inter utan problem och Juve kan sitta där och vänta ut honom. Men taktiskt sett så är han inte speciellt funktionell för dagens bianconeri.”

Om Dybala och Juves spel

“Han är funktionell för Sarris spel. Byte med Icardi? Nej, för Dybala kostar en hel del och Icardi kan komma helt gratis.

Juventus bänk är av kvalité, allt beror på Pjanic: om han kan få spelet att snurra som Sarri önskar, så kan verkligen hela laget tjäna på det. Men det finns ett problem. Om man kräver att man ska spela ett vackert spel för Sarri så begår man ett misstag. Han gjorde det med Napoli men inte med Chelsea. Han kommer att göra som Allegri som baserade sitt spel på sina mästare och inte ett lagspel.

Vem som ville att Allegri skulle lämna? Andrea Agnelli ville behålla honom men gav fullmakten åt andra att agera och respekterade fullmakten.”

Om Napoli

“James och Lozano för att höja på kvalitén? Om de lyckas med att ro hem Icardi så kan de slåss om Scudetton på allvar. De dominerar och har ett stort mittfält. De gör mer nytta där än i Juventus.”

Om fallet Icardi

“Inter måste ta ett steg tillbaka. Även jag hade att göra med en påträngande kvinna (Capellos fru). Inter klarade inte av att hålla Wanda på rätt avstånd. Med hennes uttal så delade hon på omklädningsrummet. Man skulle inte låtit denna situation pågå så länge som det gjorde.”

Fino Alla Fine!
/Lorenzo

Fino Alla Fine!
/Lorenzo


GILLAR DU DESSA ARTIKLAR? STÖD DÅ VÅR VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! VI HAR NU UTÖKAT VÅRT SORTIMENT MED BÅDE PIKÉTRÖJA OCH KEPS MED EN BRODERAD LOGG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0