Dagens Juvenews, måndagen den 5 augusti 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

United, nej till Dybala
Marotta på Lukaku
För dyr, ingen Paulo
Under tiden Cancelo till City och Danilo till Juve plus 30 miljoner euro

Otrolig helomvändning
Dybala bromsar igen
Zhang lanserar igen: 80 miljoner euro
LUKAKU MER INTER
Marotta optimist, Conte följer honom: ”Vi är där för Romelu”
United på Mandzukic
Idag så träffar Joya Sarri
Leonardo rör på sig: argentinaren kan acceptera PSG eller ingå i bytet med Icardi

OTROLIGT, TRE FÖR POGBA!
Juves mission i England med Paratici, Nedved och Raiola som försöker göra en alternativ operation bundet till den med Lukaku: Dybala, Mandzukic och Matuidi för fransmannen.

Dybala-Juve
Idag är det sanningens dag
Inter, Conte hoppas fortfarande på Lukaku


ÖVRIGA NYHETER:

Under tiden så ändrar Paulo Dybala på sin ”look”…

* Rai Sport: ”Idé Monaco för Perin, spåret som leder dit är inte alltför het men det cirkulerar redan siffror. Bytet Danilo-Cancelo, Paratici siktar på att få in mer cash. Man har flyttat fram förhandlingarna vad det gäller Miranda i Barcelona. Problemet med Dybalas bildrättigheter var p väg att lösas, affären med United föll bara för spelarens höga lönekrav och agentens skyhöga kommission. Manchester kan återvända på Mandzukic. Lukaku+10 miljoner euro för Dybala och Mandzukic, Paratici hade redan definierat allt. Sen brakade det ihop och nu är Inter favoriter på Lukaku.”

* Tuttosport: ”Boom Pogba, Juve och Raiola på mission. Möte i London: det öppnas en spiral med Manchester United, inblandade även Mandzukic och Matuidi. Paul hoppas.”

* England, The Telegraph: ”United lämnar spåret Dybala, argentinaren vill stanna i Juve och är inte övertygad om Red Devils.”

* Gazzetta dello Sport: ”Manchester stoppar Dybala: Paulo för dyr, den engelska klubben avstår. Inter försöker med en ny attack för Lukaku.”

* La Stampa: ”Dybala återvänder för att träna idag: han vill stanna.”

* Tuttosport: ”Paraticis mission i London har nått en vändning: Cancelo-Danilo, man väntar bara på att man annonserar ut det hela. Försäljningen av Cancelo garanterar en stor vinst.”

* Gazzetta dello Sport: ”En musiker för Juve. Nu vill Danilo dansa med sin ”tvilling” Alex Sandro. Han återfinner en gammal lagkamrat i Turin.”

* Sportmediaset: ”På Twitter: ”Marotta arbetar för Juve”, Nainggolan satte genast dit en like.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Gianluca Di Marzio, journalist som arbetar för SKY, 45 år gammal och kommer från Castelammare di Stabia, tifoso Milan (och Napoli).

* Gianluca Di Marzio, journalist Sky: ”Juve, bytet Cancelo-Danilo blir av, man har finslipat de sista detaljerna, man kan avsluta det hela redan i morgon. Till bianconeri 30 miljoner euro.”

* Claudia Garcia, journalist: ”Dybala väntar på PSG, det är den mest logiska lösningen. Mandzukic kan ändå gå till United. Bytet Danilo-Cancelo, allt står klart. Brasilianaren kan snart anlända till Italien.”

* Inter, Conte: ”Alla säger att det är klart med Lukaku i Juve men det är inte så. Vi får se vad som händer, klubben jobbar på det. Jag ville ha honom redan med Chelsea, vi får se…”

* Juventus Sverige: ”Juve U23 slog Pergolettese med 2–0 i sin premiärmatch i Serie C. Mål av Beruatto och Toure.”

* Moreno Torricelli, legend: ”Det är bäst att Dybala stannar, för hans talang är inte långt ifrån Messi och Ronaldos. Lukaku har inte gjort att Manchester spelar i Champions…”

* Furio Zara, journalist: ”Nu kommer Lukaku att gå till Inter och Juve måste nu se över allt. Men det är bäst för bianconeri att de behåller Dybala.”

* Franco Colomba, tränare: ”Dybala måste spela, om han inte kan det i Juve så är det bättre att han söker sig någon annanstans. Lukaku är ett odjur inom målområdet.”

* Ronaldo: ”Jag hade gillat att spela ihop med Eusebio. Mitt snyggaste mål? Den sista och den som kommer härnäst. Mitt Siuuu? Vi var i USA och spelade mot Chelsea där jag gjorde mål, jag hoppade till och skrek just det ordet, men det var på ett naturligt sätt, sen dess har jag fortsatt att göra det för publiken härmar mig och det är kul.”

* Nicola Amoruso, f.d. Juve: ”Kean till Everton? En viktig operation och till rätt pris, Paratici siktar på säkerhet. Se upp med Chiesa, det är en spelare med Juve i sig.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Dario Bonetti från San Zeno Naviglio

* Dario Bonetti som fyller 58 år. Debuterade den 23.08.1989 i Cagliari-Juventus 0–1 (Coppa Italia). 2 säsonger, 63 matcher och 4 mål med Juve.

* Michele Pazienza som fyller 37 år. Debuterade den 02.10.2011 i Juventus-Milan 2–0 (Serie A). 2 säsonger och 9 matcher med Juve.


David Sergio Trezeguet, 41 år från Rouen, Frankrike

* 2010 så spelade David Trezeguet sin allra sista match med Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0