Dagens Juvenews, torsdagen den 1 augusti 2019

 

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

DET STORA BYTET
Juve: Dybala träffar Sarri
Grön ljus för Lukaku?
Blitz av Paratici i London
Paulo är på väg till United

Och vad gör Marotta nu?
Två nej ställer till det för Inter
Cavani flyttar inte från PSG
Icardi: ”Bara Juve eller så stannar jag kvar”

Otroligt motdrag av Marotta till Juve
INTER PÅ DYBALA
Paulo kommer idag att träffa Sarri och för första gången öppnar han upp till Inter. Paratici återvänder från London och vill inte släppa taget om Lukaku

LUKAKU: JAG RUSAR TILL DIG!
Överenskommelse nådd mellan bianconeri och den belgiske anfallaren som kommer att tjäna 8,5 miljoner euro per säsong. Det finns även en överenskommelse med United för bytet med Dybala som idag väntas in i Turin för att träffa Sarri

D-DAY
Detta är dagen för maxibytet: Lukaku-Dybala nästan klart och på så sätt riskerar Icardi att stanna kvar i Inter


ÖVRIGA NYHETER:

* Corriere della Sera: ”Juve-Inter, dispyterna fortsätter. Bianconeri har presenterat en ny överklagan för att man ska ta bort Scudetton som man tilldelade Inter 2006. Den 6 augusti så tar man upp det i Appellationsdomstolen.”

* Sportitalia: ”Möte igår i London mellan Paratici och Pastorello för att definiera Lukakus lön. Dybalas lönekrav är det som saknas innan allt är klart.”

* Corriere di Torino: ”Juve, man är nu nära en överenskommelse med City för Cancelo.”

* La Repubblica: ”Napoli och Roma på Icardi medan han väntar på hur det går med förhandlingarna Juve-United.”

* Gazzetta dello Sport: ”Maurito Icardi insisterar, omöjligt att sluta fred. Icardi ändrar inte åsikt: nej till Napoli och Roma, om han lämnar Inter så är det bara för Juventus och ingen annan. Inte ens Lukaku i bianconeri får honom att ändra på sina tankar.”

* Corriere dello Sport: ”Idag möte Sarri-Dybala, man bestämmer om Joyas framtid. Under tiden det otroliga svaret till Juve från Marotta: Inter på Dybala.”

* Tuttosport: ”Lukaku har en överenskommelse med Paratici för 8, 5 miljoner euro i lön.”

* Tuttosport: ”FIFA utesluter Sarri i listan för de bästa tränarna i ”The Best Fifa Football Awards”.”

* Corriere di Torino: ”Förhandlingarna med City för Cancelo har öppnats upp. Ett steg framåt för försäljningen av Cancelo.”

* Corriere dello Sport: ”Nu handlar det om Cancelo. Juves planer om att sälja stannar inte med att bara sälja två juveler i anfallet.”

* Gazzetta dello Sport: ”Icardi ändrar inte mening. Nej till både Napoli och Roma, för honom bara Juve och inget annat.”

* Corriere dello Sport: ”Dybala mot ett nej till Premier, Inter återvänder på Dybala för att genomföra ett byte med Icardi. Marotta skickade ett sms till Dybala: ”Kom till oss!”

* Tuttosport: ”Brasilien har upphöjt honom, nu kan Alex Sandro projektera sig på hur han ska ta tillbaka sin plats i Juve. Han har sagt nej till alla förslag på marknaden och är bestämd att återvända till den han var för 3 säsonger sedan.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Ibra och Pogba från tiden i United.

* Zlatan: ”Om Pogba vill lämna så måste man låta honom få göra det, finns ingen mening med att United håller kvar en spelare som inte vill stanna.”

* Massimiliano Nerozzi, journalist: ”Blir nog svårt för Lukaku att anpassa sig till Sarris spel men Juve tror att han kan göra mycket bra ifrån sig tillsammans med Ronaldo. Dybala nära United men se upp för PSG…”

* Stefano Carina, journalist: ”Man har sagt till mig varför Juve vill sälja ett paket med anfallare för att komma åt både Icardi och Lukaku.”

* Ciro Venerato, journalist RAI: ”För hur Sarri spelar så är Lukaku mer funktionell än Dybala. Försäljningen av Moise Kean en utmärkt operation.”

* Michele Plastino, journalist: ”Man får inte snobba Lukaku. Kean? Kanske har det hänt något som man inte gillar…”

* Massimo Pavan, journalist: ”Om Lukaku kommer så kan man nog att ge honom nummer 9.”

* Luigi Cagni, tränare: ”Dybala är inte en mästare och Icardi har aldrig vunnit något.”

* Gianluca Di Marzio, journalist SKY: ”Dybala-Lukaku, även Paratici i England. Mellan bromsningar och optimism så fortsätter man att förhandla. Paulo kommer till Turin idag. Om inget annat inträffar så kommer han att träna som vanligt.”

* Juventus Women, tränaren Guarino: ”Scudetton är vårt första mål. Vi vill göra bättre ifrån oss i Champions.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Ivano Bonetti från Brescia. Idag tränare

* Ivano Bonetti som fyller 55 år. Debuterade den 21.08.1985 i Perugia-Juventus 0–0 (Coppa Italia). 3 säsonger, 35 matcher och 2 mål.


—————-


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *