Dagens Juvenews, onsdagen den 31 juli 2019

IDAG EXTRA KORTA NYHETER DÅ JAG HÅLLER PÅ ATT FLYTTA…

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Marknaden, man får verkligen vara med om allt möjligt, fem stjärnor (+1) som rör på sig
JA LUKAKU JUVE
DYBALA SER UNITED
INTER, NU CAVANI
DZEKO FÖR ICARDI?
OCH ÄVEN KEAN GÅR TILL PREMIER
Superbytet är nära. Marotta vänder sig till Matador och vill genast få hem bosniern. Bianconeri säljer talangen till Everton för 27 miljoner euro plus bonus.

ATTACK DYBALA
Ett ja till United gör så att Lukaku går till Juve
Argentinarens agenter i London för att förhandla med Red Devils. Men Paulo vill först träffa Sarri innan han ger sig och för att säga farväl.

Efter Cutrone, en annan guldpojke i landslaget lämnar Italien.
ÄVEN KEAN LÄMNAR
Den unge talangen som lanserades av Allegri såld till Everton för 40 miljoner euro. Juve har säkrat möjligheten att kunna köpa tillbaka honom.

JUVE-LUKAKU, VÄGEN ÄR FRI
DYBALA-KEAN: ETT FARVÄL VÄRT 130 MILJONER EURO
Argentinarens agenter i Manchester: värderingen på 100 miljoner euro öppnar upp vägen för belgarens ankomst. United lägger till en mellanskillnad på 15 miljoner euro. Kean till Everton för 28 miljoner euro plus bonus.

DETTA ÄR INTE ETT LAND FÖR DE UNGA
Efter Cutrone även Kean som lämnar Serie A
Den gamla damen säljer honom till Everton för 30 miljoner euro plus bonus
Juve-Inter, ända sen Anastasi så många gräl.
Conte fyller 50 år. Suning ett steg för att ge honom Dzeko i present.
Under tiden så är Dybalas agenter i Manchester för maxibytet med Lukaku


ÖVRIGA NYHETER:

Romelu Lukaku, 26 år från Antwerpen, Belgien

* Gazzetta dello Sport: ”Lukaku ok med Juve, i morgon så bestämmer man sig om det stora bytet. Dybala kommer till Turin i morgon för att tala med både Sarri och Paratici. Paulo kan göra att allt brakar samman.”

* Tuttosport: ”Juve, Pogba avlägsnar sig. Real redo för den stora attacken. Blancos har bestämt sig för att ta hem mittfältaren i Manchester United.”

* Tuttojuve: ”Om Dybala lämnar så kan man göra en avgörande attack på Chiesa.”

* La Repubblica: ”Cuadrado och Bentancur säkra om sina platser. Ändring av roll colombianens räddning.”

* Sky Sport: ”Higuain öppnar inte upp för Roma. Han vill stanna kvar i Juve och visa att han fortfarande är att räkna med som en anfallare topp.”

* Gazzetta dello Sport: ”På väg ut: Khedira och Matuidi är på marknaden. Cagliari och Sassuolo på Luca Pellegrini. Stand-by för Cancelo. Arsenal på Rugani men Juve säger nej.”

* Gazzetta dello Sport: ”Roma pressar på för Higuain. Snart ett möte med Pipitas agent, Juventus har redan en överenskommelse med giallorossi för ett lån på 9 miljoner euro med ett slutligt köp på 27.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Paulo Bruno Exequiel Dybala, 25 år från Laguna Larga, Argentina

* Gianluca Di Marzio, journalist SKY: ”Dybalas agent i England för att finna en överenskommelse med United. Lukaku allt närmare Juventus.”

* Massimo Pavan, journalist: ”Motivet till att man sålde Kean är klar. Dels för räkenskaperna och dels för att Kean själv inte hade fått mycket utrymme i dagens Juve, eller helt säkert inte det som han själv önskar. Dybala-Lukaku? Jag litar på ledningen, de tar på sig ett stort ansvar och hoppas bara de väljer rätt.”

* Manchester United, Ole Gunnar Solskjær: ”Vi jobbar på två profiler, vi hoppas på att snart kunna annonsera ut ett nytt ansikte.”

* Tottenham, Pochettino: ”Eriksen? Jag vet inget om situationen.”

* Rom, Alessandro Austini, journalist: ”Juventus hade redo 40 miljoner euro och 9 miljoner euro i lön för Icardi. Och Roma kan tillåta sig det…”

* Giuseppe Materazzi, tränare: ”Lukaku? Juve vill ändra sitt sätt att spela. Det är en spelare som gör skillnaden. Synd att man sålt både Cutrone och Kean.”

* Michelangelo Rampulla, f.d. målvakt Juve: ”Försäljningen av Kean var nödvändigt. Chiesa eller Icardi? Juve har redan tillräckligt med anfallare. Jag gillar Lukaku. Buffon ett mervärde.”

* Campagna, coach för de nyblivna världsmästarna i vattenpolo: ”Centerforward Juve? Jag litar på Nedved och Paratici.”

* Antonello Cuccureddu, legend: ”Kean? Om man inte tror fullt ut på spelaren så är det rätt att sälja honom.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Antonio Conte från Lecce

* Antonio Conte som fyller hela 50 år! Debuterade den 17.11.1991 i Juventus-Torino 1–0 (Serie A). Hela 13 säsonger med Juve som spelare, 419 matcher och 44 mål.


* 2003 så avled i Turin den före detta presidenten för Juventus, Vittorio Caissotti di Chiusano.

* 2014 Juve och FIAT förlängde sponsoravtalet med 6 år, ända tills 2020/21 för en ersättning på 17 miljoner euro varje år, fria bilar till alla anställda och olika premier och bonusar beroende på resultat.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *