Dagens Juvenews, tisdagen den 30 juli 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Ronaldo har mottagit priset som ”legend” av Marca
CR7 SHOW:
”Juve starkare i år. Champions kommer säkert. Jag beundrar Buffon, tillsammans med Casillas är handen bäste målvakten i världen.”

Dybala till salu
Nedved ”Det finns intresserade”
Lukaku lämnad hemma
Kommer det att bli ett byte?

Genast Boom!
Kampen om Scudetton
Efter 7 omgångar de första sanningarna
Mellan den andra till fjärde omgången
Sarri möter ”sitt” Napoli. Sedan Milan-Inter

Juve och Manchester United ett steg från att avsluta
DYBALA-LUKAKU
BYTET BLIR AV
Paratici pressar på för att övertyga argentinaren. Inter som blivit blåst vänder sig mot Cavani och erbjuder 15 miljoner euro för Dzeko. Higuain närmar sig Roma medan Napoli förbereder ett erbjudande för Icardi.

Detta är det nya Serie A
SARRI, NAPOLI MED EN GÅNG!
Man startar den 24 augusti: i den andra omgången kampen mellan Juve och Ancelotti och derbyt i Rom. Conte börjar med Lecce. Milan-Inter i den fjärde omgången.

UPPGÖRELSENS TID ÄR INNE
JUVE-INTER
I väntan på mötet i mästerskapet den 6 oktober, avgörande timmar för Lukaku som inte tagits ut för en vänskapsmatch i Norge. Paratici accelererar och Nedved erkänner att det är möjligt att man kan använda Dybala som byteshandel och kan lämna.

Intervju med tränaren för landslaget i vattenpolo: ”Champions till Juve och OS guld till oss.”

Det nya Serie A: Juve-Napoli redan i den andra omgången och derbyt i Milano i den fjärde.
EN BOOM START


ÖVRIGA NYHETER:

Ronaldo med utmärkelsen ”Marca Leyenda”. Här firar han det tillsammans med Georgina. ”Jag har upplevt min bästa säsong. Champions? Bara en klubb kan vinna den och jag hoppas det blir Juventus.”

* Corriere dello Sport: ”Higuian, alla vägar bär till Roma. Pipita måste finna ro i sin själ: Juve håller på att ta hem en annan anfallare och det finns inte plats för honom.”

* Corriere dello Sport: ”Dybala-Lukaku blir av. Paratici måste övertala Joya som kan få allt att gå i stöpet.”

* Tuttosport: ”Bentancur med Allegri hade en säker plats. Från och med idag så måste han övertyga Sarri, han är medveten om att konkurrensen är stenhård.”

* Tuttosport: ”Idag så börjar Juventus sin träning på Continassa med bland annat Kean och Pellegrini. Ramsey har jobbat under vilodagarna. Cuadrado och Bentancur kommer att genomföra sina läkarundersökningar på J-Medical. Sarri har äntligen 10 dagar på sig innan nästa match.”

* Calcio&Finanza: ”Juventus gamla högkvarter på Corso Galileo Ferraris 32 kommer att bli en viktig bank (Gruppo Sella).”

* Tuttosport: ”Juventus kommer att vara i Stockholm den 10 augusti för matchen mot Atletico Madrid (kl.18). Fyra dagar senare vänskapsmatchen på Villar Perosa.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juve vil behålla kontrollen över Moise Kean.”

* England, Daily Mirror: ”Kean mot Everton men klubben säger nej till en ev. återköpsklausul.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Pavel Nedvěd, 46 år från Cheb, Tjeckien

* Pavel Nedved: ”Man kommer med tiden att få se Sarris arbete, han jobbar på ett annorlunda sätt men vi är mycket nöjda. Det kommer att bli tufft i Champions men vi kommer att finna oss redo. Jag förväntar mig ett mästerskap med stor konkurrens. Dybala? Vi har fått några erbjudanden för Dybala men vi vill vänta med att avgöra hans framtid. Lukaku? Jag vill inte prata om enskilda spelare, vi känner oss redan starka som vi är. Det var en mycket jobbig förhandling för de Ligt  för det fanns många konkurrenter på honom men vi är överlyckliga över att ha honom med oss.”

* Biasin, chefredaktör på Libero och interista: ”Juve på Lukaku, en enda stor bluff.”

* Oscar Damian, känd agent f.d. Juve: ”Jag är säker på att Lukaku går till Inter. Och Dybala passar inte in i den engelska fotbollen.”

* Marco Mazzocchi, journalist RAI: ”För fjärde året i rad Juventus-Roma i slutet på säsongen.”

* Inter, Conte: ”Vårt mål är att återvända att bli konkurrenskraftiga. Vi är medvetna om att Juve har byggt på mycket de senaste åren.”

* Egidio Robertazzo, agent: ”Portanova kan bli verkligt stor. Juve behöver en mittfältare. Dybala? Han är övertygad om att han kan åstadkomma stora saker som Ronaldo.”

* Pietro Pizzarotti, president Parma: ”Serie A är det svåraste mästerskapet i Europa. En viktig start mot Juventus.”

* Beniamino Vignola, legend: ”De Ligt är en maestrostöt under den här marknaden. Det är inte lätt att låta Dybala gå men han är i svårigheter.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Cristian Molinaro från Vallo della Lucania

* Cristiano Molinaro som fyller 36 år. Debuterade den 29.08.2007 i Parma-Juventus 1–3 (Coppa Italia). Med Juve 3 säsonger, 81 matcher och 1 mål.

* Eugenio Corini som fyller 49 år. Debuterade den 12.09.1990 i Taranto-Juventus 2–1 (Coppa Italia). Med Juve 2 säsonger, 64 matcher och 2 mål.


—————-


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0