Dagens Juvenews, måndagen den 29 juli 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Bytet med Lukaku
DYBALLA VILL BARA HA JUVE
För tillfället ett nej till United

Inter söker desperat
Dzeko eller aldrig mer
Idag möte i Rom: Marotta lovar att lägga Icardi på tallriken. Och om Lukaku går till Juve så är målet Cavani, erbjudit 9 miljoner euro under 3 år.

Lukaku till Inter: det behövs en helomvändning
Den belgiske giganten har blivit lovad åt Conte och Marotta förbereder att höja på erbjudandet
Under tiden så bromsar Dybala upp Juves offensiv.

Idag föds det nya Serie A

LUKAKU PÅ 7 DAGAR!
Den engelska spelarmarknaden stänger den 8 augusti och Manchester United vill definiera försäljningen innan nästa måndag för att en kunna utföra alla tekniska överföringar. Juve i pole-position tack vare det möjliga bytet med Dybala (som även Tottenham gillar), men Inter ger inte upp.

JUVE REKORD
Man har spenderat 919 miljoner euro sen 2015


ÖVRIGA NYHETER:

Paulo Bruno Exequiel Dybala, 25 år från Argentina / Romelu Lukaku, 26 år från Belgien

* Gazzetta dello Sport: ”Dybala vill bara ha Juve. Ett nej till United.”

* Corriere dello Sport: ”Lukaku och Dybala, man bestämmer sig inom 7 dagar. Manchester United även på Douglas Costa och Demiral.”

* Tuttosport: ”Douglas Costas återfödelse. Även han finslipad och bestämd för Sarri som ofta citerat honom och satt sitt veto mot en ev försäljning. I morgon så enar han sig med den övriga gruppen.”

* Raisport: ”Juve kommer inte att spendera mycket på en terzino, man kommer att starta med Cuadrado. Darmian en lösning ”low-cost”, Hysaj avlägsen. Zaniolo nära en förlängning med Roma. Allt står stilla för Higuian. Sarri kan satsa mer på en ytter än en prima punta. Man bestämmer sig efter att man har fått ihop 100 miljoner euro efter försäljningarna. Pradè gillar Khedira och Mandzukic och kan vara nyckeln för att komma åt Chiesa. Paratici menar allvar med Lukaku men mellan Juve och United så skiljer det sig 15 miljoner euro. I dag möte mellan Sarri och Paratici. Man kommer att diskutera utgångarna. Paratici har träffat Pastorello men Inter ligger fortfarande bra till för Lukaku.”

* Spanien, Marca: ”Sarri vill ha Eriksen!”

* Gazzetta dello Sport: ”SarriLab: så kommer man att modellera Juve, en defensiv fas med insättningar. Men studerar ett 4-3-1-2 med en mellan Ramsey och Bernardeschi som trequartista och Dybala i anfallet sidan om CR7.”

* La Stampa: ”Investerat 75 miljoner euro för De Ligt, Juve behöver inkassera. På marknaden Cancelo (City), en affär som fortsätter i tysthet. Higuian, Matuidi och Mandzukic till salu och Arsenal är på Khedira.”

* Corriere di Torino: ”Kean-Everton, steg framåt. En operation på 40 miljoner euro. Efter mötet med Fabio Paratici i mitten på veckan så är nu förhandlingarna nästan klara.”

* Corriere dello Sport: ”Ronaldo på bänken i matchen mot Team K-League. Korea kräver skadestånd.”

* Corriere di Torino: ”Juventus har lämnat samarbetet för två projekt, en mot rasismen och en för de utslagna som man hade med Unesco. Presidenten för Unesco i Turin, Maria Paola Azzario: ”Vi fick reda på det utan förvarning, Juventus har bestämt sig för att det var dags att ändra på sina planer. Det har de all rätt att göra men vi är besvikna.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


khädri tahirü @WrngbOi 🚨BREAKING NEWS Sami Khedira has been spotted at the Emirates 😳 #arsenal #coyg #khedira

* Mario Sconcerti, journalist: ”Om Juve hade velat så hade de redan tagit hem Lukaku för länge sedan. Ett misstag om man säljer Dybala? Jag vet inte, men de har ju Ramsey…”

* Pastorello, agent: ”Min bästa affär? När jag sålde Lichtsteiner till Juve.”

* Pogbas bror: ”Min bror kommer att gå till Real Madrid.”

* Gianluca Zambrotta: ”En utmärkt försäsong av Higuian. Marknaden kommer att avgöra anfallet.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Daniele Rugani från Lucca, här med sin fästmö, Michela Persico (28) från Alzano Lombardo

* Daniele Rugani som fyller 25 år. Debuterade den 30.09.2015 i Juventus-Sevilla 2–0 (Champions League). Hitintills 6 säsonger, 87 matcher och 7 mål med Juve.

* Corrado Grabbi som fyller 44 år. Debuterade den 06.12.1994 i Juventus-Admira Wacker 2–1 (Europa League). 1 säsong, 4 matcher och 1 mål med Juve.


Juventus 2010/2011

* 2010 så debuterade Leonardo Bonucci, Barrios Martinez, Marco Motta, Simone Pepe och Marco Storari i Juventus.

* 2010 så spelade Albin Ekdal sin allra sista match för Juve.

* 1926 så blev Jozsef Violak ny tränare för Juventus

* 1944 så miste spelaren i Juventus, Pietro Tabor (25 år) livet under ett bombanfall i Genua


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *