Dagens Juvenews, söndagen den 28 juli 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

LUKAKU-JUVE DET GÅR
Byte med Dybala: bianconeri kör om Inter
Marotta försöker att genast avsluta med Dzeko och om han tappar belgaren så kan han kasta sig över Cavani

Belgaren allt mer nära bianconeri
LUKAKU TILL JUVE
NYCKELN ÄR DYBALA
Paratici kan blåsa Inter på anfallaren som står högst upp på Contes lista
Avgörande argentinarens svar: Manchester United jobbar för ett ja.

Roma förhandlar med Higuian: Juve ger fri väg.

DYBALA?
100 MILJONER
Utmaningen mellan Juve och Inter för Lukaku har blivit allt hetare: Manchester United värderar honom till 85 miljoner euro, bianconeri begär +15 miljoner euro för att sälja argentinaren. Marotta släpper inte taget, men även Tottenham blandar sig in.

Gåtan Lukaku


ÖVRIGA NYHETER:

Spelarna i Juve lediga fram till tisdag morgon. De Ligt passar på att göra en rundvandring i Turin.

* Gazzetta dello Sport: ”Bonuccis nya liv. Ett ansvar mer och en fast post mindre, Leonardo ler: för första gången så är han vice kapten. Han måste se om konkurrensen.”

* Gazzetta dello Sport: ”Dybala-Lukaku, möjligt byte. Allt beror på Paulos vilja.”

* Tuttosport: ”Dybala? 100 miljoner euro. Sarri vill förvandla honom till en ”falso 9”, men Tottenham har hört av sig igen.”

* England, Sky Sport Uk: ”Everton lät ha kontaktat Juve för Moise Kean. Förhandlingar pågår, bianconeri kräver minst 40 miljoner euro. Men Juve vill sätta in en återköpsklausul.”

* Tuttosport: ”Rugani, en dubbel hypotes: Milan och Roma pressar på. Juve måste sänka antalet på sina mittbackar. Den trogne följeslagaren till Sarri flyttar bara om han får ett bra erbjudande.”

* Tuttosport: ”Paratici väntar på Premier: Aston Villa för Perin, Wolverhampton för Khedira, City för Cancelo. Juve räknar med engelsmännen för att tunna ut sin trupp.”

* Corriere dello Sport: ”Juves försäljningsplan: man har satt ut många juveler i skyltfönstret. Bland dem Douglas Costa.”

* Corriere di Torino: ”Ett komplett Juvelag till försäljning, hela 11 spelare på listan; Perin, Cancelo, Pellegrini, Demiral, Rugani, Khedira, Matuidi, Higuian, Mandzukic, Kean och Dybala.”

* Neapel, Il Mattino: ”Napoli snuvade på Pepé, nu allt in för Mauro Icardi.”

* Goal. com: ”Atletico Madrid funderar på att överklaga Diego Costas avstängning inför matchen mot Juventus i Stockholm. Han blev ju utvisad i matchen mot Real (7-3).

* Goal. com: ”Roma intresserade av Daniele Rugani. Mellan klubbarna en pakt om samarbete.”

* Tuttosport: ”Nu är det dags för Ramsey, bland de nya spelarna är han den ende som ännu inte har debuterat. Från Continassa positiva signaler. På tisdag så kan det vara den rätta dagen för honom att ingå i truppen.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Sergio Brio, 62 år från Lecce

* Sergio Brio, legend: ”Juve föredrar att sälja Mandzukic för han skapar problem. Det är en spelare som alltid vill spela alla matcher. Han lyckades med Allegri men med Sarri blir det inte så. Icardi? Problem med agenten. Jag ser honom bra i Napoli. Nu måste Juve sälja för att skapa försäljningsvinst, sen andra stötar. Lukaku? Om jag varit Juve så hade jag behållit Higuian, inte dåligt en trio med Ronaldo och Dybala.”

* Paolo Paganini, journalist RAI: ”Juve räknar mycket med Kean, han kan till slut stanna kvar. United och Inter har föreslagit ett byte med Dybala. Icardi har redan en överenskommelse med Juve.”

Idag kl. 18-45 så färdigställer man spelschemat Serie A för säsongen 2019/20

* Massimo Pavan, journalist: ”Att förstå Higuians öde men även den för Mario Mandzukic, om det anländer en annan anfallare så måste nog båda två lämna Juve. Lukaku? Kan vara en option men också ett sätt att försätta Inter i svårigheter. Det är normalt när det gäller spelarmarknaden.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Albin Ekdal från Stockholm

* Albin Ekdal som fyller hela 30 år! Debuterade den 18.10.2008 i Napoli-Juventus 2–1 (Serie A). 3 säsonger, men bara 4 matcher med Juve.


* 1999 så gjorde både Darko Kovacevic och Gianluca Zambrotta sitt första mål för Juve

* 1926 så avled i Turin tränaren för Juventus, Jeno Karoly.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0