Dagens Juvenews, lördagen den 27 juli 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

En engelsk röst säger Dybala till United för att få Lukaku?

Paratici sätter Inter i hörnan
Dybala kan gå till United
LUKAKO KROKBEN AV JUVE
Förhandlingarna har inletts, frågan är värdet för det två anfallarna
Sarri emot dessa turnéer.

Möjligt byte med Dybala
JUVE PÅ LUKAKU!
Kontakt med Manchester United som är intresserade av Joya: på bordet den belgiske anfallaren som Conte vill ha i sitt Inter. Även Tottenham pressar på för spelaren i bianconeri, värd 80 miljoner euro.

Slutade 3-3 mot K-Team i Korea
Juve, ett försvar att se över igen: man har redan släppt in 7 mål.


ÖVRIGA NYHETER:

Juventus- Team K League 3-3

* Corriere dello Sport: ”Juve, ett överfyllt mittfält. Emre Can: ”Är vi för många? Bättre så! Min favoritroll? Jag kan spela i flera positioner men känner mig hemma på mittfältet.”

* Tuttosport: ”Idag så anländer Juve till Turin: två dagars relax sen börjar den viktigaste fasen med Sarri som kommer att ha tillgång till alla spelarna för att till slut definiera spelsystemet.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juve på Lukaku, en manöver för att störa Inter. Engelska röster: en idé byte Romelu-Dybala, men Joya vill till varje pris stanna kvar i Turin.”

* Gazzetta dello Sport: ”Khedira-Kean mot Premier, Paratici förhandlar.”

* Corriere dello Sport: ”Everton som tokiga i Kean, kinesiska sirener för Mandzukic. Och Higuain är då den som tjänar mest på detta?”

* Spanien, Mundo Deportivo: ”I denna såpopera med Neymar så kan Juve vara favoriter också tack vare landets nya och förmånliga skattelagar.”

* Frankrike, RMC Sport: ”Dybala har sagt att han är intresserad av projektet som PSG arbetar med.”

* Gazzetta dello Sport: ”För Icardi i Inter så återstår det inget annat att göra än att vänta. Men finns det egentligen andra spår än den som leder till Juventus? I utlandet finns det ingen kö. Napoli och Roma föreslår byten men till slut så vill spelaren ändå bara ha Juve.”

* Tuttosport: ”Armbrytning med Fiorentina. Chiesa insisterar för ett farväl. Anfallaren i Viola har inte ändrat åsikt: han vill komma till Juventus och sin store idol, Cristiano Ronaldo.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


En inte alltför glad Ronaldo?

* Sarri: ”Det är alldeles för tidigt för att dra några slutsatser. Vi har fortfarande många spelare kvar därhemma. Jag pratade med Ronaldo innan matchen och vi beslöt tillsammans för att låta honom vila.”

* Pjanic: ”Kan inte vänta med att fortsätta presentationen i Turin.”

* Muratore: ”Nöjd över målet. Sarris träningar är mycket roliga.”

* Mavididi: ”Jag behöver dessa möjligheter. Har börjat försäsongen på allra bästa sätt.”

* De Ligt: ”Jag valde Juventus för många motiv, inte bara för CR7. Jag är stolt över det jag åstadkommit med Ajax men nu är det dags att vända blad…”

* Bonucci: ”Målet är att uppnå alla mål och som minst återvända till samma nivå som för två år sedan.”

* Niccolò Ceccarini, direktör TMW: ”Juventus och Napoli kommer aldrig att erbjuda mer än 50 miljoner euro för Icardi. Även bianconeri är på Lukaku.”

* Andrea Agostinelli, tränare: ”När Sarri kom till Napoli så behövde han tid på sig i början för att få det hela att fungera, Juve riskerar att det kommer att gå långsamt i början.”

* Gianluca Di Marzio, journalist SKY: ”Det är förvisso bara en hypotes men Juventus har på nytt knutit kontakter för Lukaku. Man funderar på ett byte med Dybala.”

* Michele Criscitiello, direktör Sportitalia: ”För tre veckor sedan på en turistanläggning i Sicilien så sade Pastorello att Lukaku kommer att gå till Juventus.”

* Fabrizio Roncone, journalist: ”Bytet Pellegrini-Spinazzola en finansiell ingenjörskonst. Hyser tvivel om operationen Higuian till Roma. Jag frågar mig varför det inte finns en kö för Icardi.”

* Fabrizio Ferrari, agent och expert på den franska spelarmarknaden: ”Rabiot är en modern fotbollsspelare, Juve har varit ute efter honom i mer än två år.”

* Sandro Sabatini, journalist Mediaset: ”Juve letar efter ytterbackar? Jag utmanar vem som helst att finna ett bättre par än Cancelo och De Sciglio i Europa. Jag hade behållit Demiral och börjat ifrågasätta Rugani.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Marco Pacione, här i en match mot Barcelona (kvartsfinal Champions) där han som anfallare sumpade tre helt öppna målchanser och laget med Trapattoni åkte ur Champions och sålde Marco till Verona.

* Marco Pacione som idag fyller 56 år. Debuterade den 21.08.1985 i Perugia-Juventus 0-0 (Coppa Italia). 1 säsong och 23 matcher med Juve.


—————–


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0