Dagens Juvenews, måndagen den 22 juli 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

PIPITA HUGGER TILL OCH FLYR
Higuain kom in och gjorde mål med CR7 i matchen som man förlorade mot Tottenham med 3–2 (vilket mål av Kane!)
Men för Juve så blir han kvar på marknaden och Roma väntar på honom

Roma, såg ni vilken Pipita?
HIGUIAN, ETT MÅL SOM DELAR PÅ JUVE
Gonzalo i mål som kapten: jublade som Toni och fansen är delade
På möte innan matchen med Paratici. Man väntar på giallorossi

Sarri börjar dåligt: försvaret att se om
En förlust i Singapore (3–2) med Tottenham: ”De var mer framme med sina förberedningar. Marknaden? Vi kommer ännu att göra något, både på ingång som utgång.”

JUVE, BEHÅLL HONOM!
Higuian huvudaktör i matchen mot Tottenham i Singapore som man förlorade med 3–2. Pipita gjorde mål, spelar bra och fansen kallade på honom men klubbens intentioner är att sälja honom. Även CR7 gjorde mål. En fråga om en eventuell återköpsklausul för Kean.

LÅT OSS FÖRBLI VÄNNER
Juve nylanserar Higuian: kaptensbindel och mål mot Tottenham
Medan Inter skickar Icardi till havet
Sergio Brio: ”De Ligt en super talang, liksom Barella.”


ÖVRIGA NYHETER:

* Juventus Sverige: ”Merih Demiral fick trots allt sitt visum och kan därför fortsätta turnén även i Kina.”

* Gazzetta dello Sport: ”Marotta jobbar sen en tid med att sälja Icardi. Ett byte vore den bästa lösningen för Inter, genom att sätta in Dybala (mycket svårt) och att skicka Maurito till Juve.”

* Gazzetta dello Sport: ”Demiral är Milans första val. i väntan på Caldara så har Giampaolo ett nödfall i försvaret. Bianconeri kräver minst 35 miljoner euro för turken.”

* Corriere della Sera: ”Zaniolo har blivit ett fall. förlängningen vill inte komma. För 50 miljoner euro så kan han lämna Roma. Den unge mittfältaren vill ha Juve men även Real Madrid är intresserade.”

* Tuttosport: ”Pogba är drömmen som alla fansen till Juve drömmar om denna sommar, även om det inte finns mycket tid kvar så kommer hans öde, oavsett vilket, att avgöras innan den 8 augusti.”

* Raisport: ”Juve, från försäljningarna en möjlig skatt på hela 275 miljoner euro! Sarri föredrar Gabriel Jesus eller Lukaku istället för Icardi. Som det ser ut just nu liten chans för Chiesa och Pogba, men i morgon…”

* Raisport: ”Sarri vill gärna bekräfta Higuian men det blir svårt. Juve med argentinaren har ett dubbelt ekonomiskt problem.”

* Sportitalia: ”Idag flyger Paratici tillbaka till Turin för att ägna sig åt spelarmarknaden medan Nedved stannar kvar med laget.”

* Gazzetta dello Sport: ”För Perin så har det har låst sig mellan Benfica och Juve. Den portugisiske klubben har redan allt klart för att köpa en annan målvakt. Monaco och Porto är dock intresserade av Juves målvakt.”

* Juventus Sverige: ”U23 med sin nye tränare Pecchia, vann sin vänskapsmatch igår mot Chisola med 4-1. Mål av ⚽️⚽️ Masciangelo ⚽️ Lanini ⚽️ Monzialo.


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


* Rabiot: ”Härlig känsla att för första gången bära på Juventus tröja! Jag måste växa till fysiskt sett men jag har redan funnit mig väl tillrätta.”

* De Ligt: ”United eller PSG? Det har kommit ut många skrattretande rykten, från min lön till min tjocke pappa.”

* Sarri: ”Det var en svår match, de har inte mycket kvar innan deras mästerskap börjar.Vi måste förbättra oss på att försvara. Under de första 30 minuterna så avvaktade vi alltför mycket. Vi får inte vara så naiva på plan för det straffar sig med en gång.”

* Massimo Pavan, journalist: ”För Higuian finns det bara en lösning om han vil stanna kvar i bianconeri och det är att förlänga sitt kontrakt och samtidigt halvera sin lön.”

* Beppe Iachini, tränare: ”Ett bra Juve i den andra halvleken, Higuian känner sig både lugnare och tryggare med Sarri, han vet vad han ska göra.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Marco Marchionni från Monterotondo

* Marco Marchionni som fyller 39 år. Debuterade den 19.08.2006 i Martina Franca-Juventus 0–3 (Coppa Italia). 3 säsonger, 78 matcher och 7 mål med Juve.


Giovanni (Gianni) Agnelli blev president för Juventus vid bara 26 års ålder!

* 1947 så blev Gianni Agnelli ny president för Juventus!

* 2014 så godkände kommunen i Turin Juventus planer för att bygga på Continassa.

* 2017 Vänskapsmatchen Juventus-Barcelona (1–2). För första gången så spelade Juve med en sponsor på baksidan av spelarnas tröja (Cygames).


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *