Dagens Juvenews, måndagen den 15 juli 2019

DAGENS LÖPSEDLAR:

Den stora stöten
Holländaren som kostade 70 miljoner euro beräknas anlända idag, Och nu jakt på Chiesa och Icardi
ETT STJÄRNJUVE
De Ligt på väg in och det slutar inte med det…

De Ligt-Juve, vi är där: man väntar på hans ankomst till Turin
Icardi vill bara ha Juve

MUREN JUVE
Sarri väntar på De Ligt i morgon: i Asien vill han genast ställa upp honom vid sidan om Bonucci och Chiellini för att kunna ha ett försvar gjort av stål. Inter svarar med Skriniar, De Vrij och Godin, medan Manolas är på läger med Napoli sen igår. Han kommer att forma en formidabel tandem med Koulibaly.
Idag presenterar man Ramsey

Avslutat sommarens stora stöt
Juve, De Ligt och 70 miljoner goda motiv


ÖVRIGA NYHETER:

Aaron Ramsey presenteras idag!

* Gazzetta dello Sport: ”Cancelo, Peps City säker en destination för Danilo. för att kunna krama om portugisen så måste man betala 60 miljoner euro Juve. Darmian, en gammal ögonsten för Juve är redo att ersätta honom.”

* Corriere di Torino: ”Perin hälsar Juve farväl. Han har sagt ”ja” till Benfica. En affär på 15 miljoner euro. Det att man redan funnit hans ersättare i Buffon är en del av en otrolig historia.”

* Gazzetta dello Sport: ”Ett stjärnfyllt Juve, De Ligt, den stora stöten. Förväntas komma till Italien idag, sen läkarundersökningar och underskrift i morgon. Han kommer att bli den tredje mest betalde försvararen i världen sen alltid.”

* Raisport: ”Sarri övertygade De Ligt med ett telefonsamtal och om 24–48 timmar så kommer han till Turin. Man diskuterar än om bonus men Juve kommer till slut att betala mindre än 75 miljoner euro. Milan har en dröm och det är Dybala! Perin kommer att gå till Benfica. Juve, det är lättare att nå Icardi än Gabriel Jesus eller Lukaku. Argentinaren vill bara ha Juve. Sarri-Ronaldo, vilket förhållande! Zaniolo vill bara ha Juve.”

* Corriere dello Sport: ”Juve, nej till ett byte Icardi-Dybala. Paratici, först försäljningarna: Higuain- Mandzukic eller Kean, sen Icardi.”

* Gazzetta dello Sport: ”Först ska man sälja, sen de andra stötarna där Chiesa och Icardi är kvar på siktet.”

* La Stampa: ”Det starkaste försvaret i hela Europa!”

* Corriere dello Sport: ”Kamp mellan Napoli-Juve för Icardi.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


* Paolo Paganini, journalist RAI: ”Icardi kommer att bli Juves viktigaste stöt för anfallet men Inter insisterar mycket på för att få Dybala i byte.”

* Giovanni Capuano, journalist: ”Köpet av De Ligt är en mycket mer riskfylld affär jämfört med den med CR7.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Marco Di Vaio från Rom

* Marco Di Vaio som fyller 43 år. Debuterade den 15.09.2002 i Juventus-Atalanta 3–0 (Serie A). 2 säsonger, 84 matcher och 28 mål med Juve.

* Massimiliano Giacobbo som fyller 45 år. Debuterade den 06.06.1993 i Juventus-Lazio 4–1 (Serie A). Med Juventus 3 säsonger men bara 1 match.


* 1935 så delade Enrico Craveri, Giovanni Mazzonis och Andrea Remmert på presidentposten i Juventus.

* 2006 så invigde man det nya Juventus Center på Vinovo.

* 2014 så sade Antonio Conte plötsligt upp sig som tränare för Juventus.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *