Dagens Juvenews, fredagen den 12 juli 2019

DAGENS LÖPSEDLAR:

DE LIGT OCH JUVE
VI ÄR DÄR!
Ett annat telefonsamtal med Ajax: holländaren ett steg från att komma. Kanske i Turin i veckoslutet

CHIESA-JUVE
NU BÖRJAR DET IGEN
Federico kan bryta med Commisso
Bianconeri har gett sitt ok för spelaren, violas ägare är beslutna att behålla honom: man närmar sin sanningens ögonblick

DE LIGT, VI ÄR DÄR
Snart ger Ajax grön ljus: på bordet ett nytt erbjudande på 67 miljoner euro plus bonus

DE LIGT-CHIESA
HÄR HAR NI JUVE
Låsta förhandlingar med Ajax för den holländske försvararen: man förväntar sig en vändning under de följande timmarna.
Anfallaren i Viola kommer att träffa Commisso: han har bara bianconeri i sina tankar och kommer att begära att man släpper honom. Ramsey och Douglas Costa: ingen turné i Asien, de kommer att träna i Turin.

JUVE GÅR TILL GRUNDEN MED DE LIGT
UNDERSKRIFTEN NÄRA


ÖVRIGA NYHETER:

* Gazzetta dello Sport: ”Higuian, sista tåget: Gonzalo väntar på den rätta biljetten. Bianconeri pressar honom mot Roma men Pipita tar tid på sig. Kanske kan Sarri göra mirakel? Hypotesen Kina finns där.”

* Corriere dello Sport: ”De Ligt-Juve, vi är där. Man förväntar sig ett ok idag eller i morgon från Ajax. Bianconeris erbjudande har nu nått till 67 miljoner euro plus bonus.”

* La Stampa: ”De Ligt till Turin innan man åker på turné.”

* Corriere dello Sport: ”Kontakterna mellan Juventus och Barcelona fortsätter för Cancelo. Barcelona menar allvar. Juves begäran är alltid den samma: 55–60 miljoner euro utan några spelarbyten.”

* Gazzetta dello Sport: ”Icardi, lyxanfallaren som inte ens får träna. Juve hänger i fönstret och är redo för ett last-minute. Marotta vill byta honom med Dybala men i Turin tänker man inte ens på det.”

* Corriere della Sera: ”Det eviga Calciopoli. Den federala domstolen beslöt att inte behandla Juventus överklagande över tilldelningen av Scudetton till Inter 2006 och nu kommer Juve att gå vidare till TAR.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Luciano Moggi här tillsammans med Giacinto Facchetti

* Luciano Moggi: ”Domstolens beslut? Jag har aldrig bett någon domare att vinna någon match, till skillnad mot andra…”
(Domstolen beslöt igår att Juventus överklagande om beslutet att tilldela Inter Scudetton för 2006 inte går att behandlas…)

* Bucchioni, journalist: ”De Ligt till Turin senast i morgon. Wanda kastar bort Icardis karriär. Higuain börjar känna sig frestad av Roma.”

* Marco Bucciantini, journalist: ”Fansen till Juve vill att man behåller Cancelo och Higuain för de är väldigt tekniska.”

* Cristiano Lucarelli, legend i Livorno: ”Ett Juve som siktar på att vinna Champions hade behållit Higuian.”

* Franco Zavaglia, agent: ”Allegri kan återvända till Juve en gång i framtiden.”

* Bryan Roy, f.d. Ajax: ”De Ligt är en jättestark spelare, han kan hjälpa Juve att vinna Champions.”

* Manchester United, Ole Gunnar Solskjær: ”Vi har aldrig fått något erbjudande för vare sig Pogba eller Lukaku och vi har inte några behov att sälja någon av dessa spelare.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Christian Vieri i gott sällskap…

* Christian Vieri som fyller 46 år. Debuterade den 28.08.1996 i Fidelis Andria-Juventus 0–2 (Coppa Italia). 1 säsong, 37 matcher och 14 mål med Juve.


Paulo Lima Amaral, Juventus nye tränare längst till vänster, lägg märke till loggen på hans tröja, påminner starkt om den idag.

* 1962 så blev Paulo Lima Amaral Juventus nye tränare.

* 1988 så fick Juventus av UEFA sitt namn inristad på en minnestavla i Genève för att ha varit det första laget som vunnit alla de tre viktigaste europeiska turneringarna.

* 2013 så ändrade Juventus Channel sitt namn till JTV – Juventus TV.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0