Dagens Juvenews, tisdagen den 9 juli 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

Bianconeris stöt: Raiola kryper fram ur gömman
DE LIGT
Han är överens med Juve och nu sätter han dit Ajax: ”Inga legala vägar men att man avslutar det hela snabbt.”

ICARDI
AGNELLI FÖRSÖKER
Juve, presidenten flög till Ibiza: röster om ett möte (sen förnekat) med en förhandlare bunden till Wanda.
Dybala, nej till ett byte efter mötet med Sarri

I morgon så börjar bianconeris träningsläger med en underbar nyhet
DE LIGT: BARA JUVE
Raiola, försvarens agent, kryper fram ur gömman: ”Matthijs har en överenskommelse med bianconeri, nu är det sista OK upp till Ajax. Hoppas att allt löser sig snabbt.”
Parterna närmar sig varandra: holländarna begär 75 miljoner euro, Paratici erbjuder 67 plus bonus.”

Juve-De Ligt, Raiola mullrar:
”Man måste accelerera”


ÖVRIGA NYHETER:

Alex Sandro Lobo Silva, 28 år från Catanduva, San Paolo, Brasilien

* Corriere dello Sport: ”Återlanseringen Alex Sandro, segern med sitt Brasilien har laddat honom. En trofé för att återvända att le och återerövra Juve. Brasilianaren var en av de man kunde offra.”

* Il Giornale: ”De Ligt-Juve allt mer nära varandra.”

* Calciomercato24: ”De Ligt nära nu, man är ett steg från en total överenskommelse.”

* Corriere dello Sport: ”Pressing Juve för att slå konkurrenterna om Icardi. Röster (sen förnekade) om ett möte mellan presidenten till Juve och agenten Giuffrida, men Maurito postar ett foto med Inters tröja.”

* Corriere dello Sport: ”Paulo Dybala har gett sitt svar; NEJ till Inter! Joya har personligen pratat med Sarri och känner sig en del av projektet helt och hållet. Nu vill Paulo återerövra sitt Juventus.”

* La Stampa: ”Dybala och Juve. Efter hans nej till Inter så är det nu upp till Sarri att lansera honom igen. Juves primära mål är att de inte vill förlora en av deras renaste talanger.”

* Corriere dello Sport: ”Sarri på plats på Continassa där han redan jobbar på tabeller och träningar.”

* Tuttosport: ”Juventus kommer att presentera ett nytt erbjudande för De Ligt; 67 miljoner euro plus bonus medan Ajax fortsätter att begära 75 miljoner euro (bonus inräknat). En skillnad på bara 5 miljoner euro…”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Från förra årets träff på Villar Perosa

* Juventus Sverige: ”Officiellt, den 14 augusti den årliga familjefesten på Villar Perosa! Matchen mellan Juve A och Juve B spelas kl. 17.00.

* Rom, Franco Melli, journalist: ”Förhandlingarna Zaniolo-Higuian är en dröm, men ännu så finns det inget konkret.”

* Alessio Tacchinardi, legend: ”Jag är mycket nyfiken på Sarris nya Juve. De Ligt kostar otroligt mycket men det är ett köp man inte kan vara utan.”

* Criscitello, journalist Sportitalia: ”De Ligt-Juve är bara en fråga om dagar: man håller bara på med att finna en slutlig överenskommelse om hur man ska betala honom. Ajax har sänkt sitt krav på 75 miljoner euro till 71–71 plus bonus, och med dessa bonusar kan man nå 76–77. Ajax ville dessutom ha 10 % vid en eventuell försäljning när Juventus säljer De Ligt, men Juve sade nej till detta. De Ligt kommer att tjäna mellan 12–15 miljoner euro, bonusarna inräknade.”

* Filippo Bonsignore, journalist: ”De Ligt? När Raiola öppnar munnen så vill det säga att momentet är varmt. Pogba till Juve bara om man säljer en del spelare.”

* Redaktören på Libero, interistan Fabrizio Biasin: ”Higuian vill helst stanna i Juve och vill inte lyssna på andra erbjudanden. Men Juve försöker verkligen med Lukaku.”

* Paris Saint-Germain, Leonardo: ”Förhandlingarna om Rabiot var redan långt framskridna och vi presenterade inte något erbjudande. Matuidi? Jag avgudar honom men vi har redan spelare på den rollen.”

* Perluigi Orlandini, f.d. spelare som även spelat ihop med Buffon: ”Konstigt med Buffons återkomst till Juve men kanske behövde de någon att lita på.”

* Fabio Monti, journalist: ”Sarri gillar Gabriel Jesus en hel del. Avståndet mellan Juve och de andra lagen är betydligt.”

* Juventus Sverige: ”Igår en positiv dag på börsen, Juves aktier upp med +2,45 % med ett värde på 1,55 Euro.”

* Zaniolos agent, Vigorelli: ”Inga förhandlingar med andra klubbar, han är en tillgång för Roma.”

* Alex Sandro: ”Juve? Jag återvänder med en stark vilja att vinna och bli ännu bättre än förr.”

* Juventus Sverige: ”Idag läkarundersökningarna på J-Medical för Romero som sen kommer att lånas ut till Genoa.”

* Patrice Evra: ”Forza Juventus! Jag älskar Italien och även alla de som är antijuventini!”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Gianluca Vialli från Cremona

* Gianluca Vialli som fyller 55 år. Debuterade den 02.09.1992 i Fidelis Andria-Juventus 1–1 (Coppa Italia). 4 säsonger, 145 matcher och 53 mål med Juve.

* Paolo Di Canio som fyller 51 år. Debuterade den 05.09.1990 i Juventus-Taranto 2–0 (Coppa Italia). 4 säsonger, 112 matcher och 7 mål med Juve.


* 1924 så avled i Turin den före detta presidenten för Juventus, Corradino Corrado.

* 2018 så tränade laget sig för den allra första gången på Continassa.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0