Dagens Juvenews, måndagen den 8 juli 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

Den gamla damen fascinerar
Attraktion Juve
Efter Rabiot förhäxar De Ligt. Och Chiesa hoppas
Mästarna väljer bianconeri. Motivet? Segrar, pengar och Ronaldo.

Marotta: ”Icardi-Juve inte just nu.”

Juve-De Ligt
Nu börjar nedräkningen
Sarri vill genast ha honom, men mer troligt att han kommer för turnén i Asien.

CONTE-SARRI: GO!
”KÄRA JUVE, JAG UTMANAR DIG”
Tränaren för Inter presenterade sig så: ”Jag sätter inga gränser, jag vill minska på avståndet upp till Juve”
Tränaren i bianconeri är redan i Turin för att förbereda samlingen på onsdag. Den så förväntade duellen har börjat och berör även spelarmarknaden.

Conte No Limits
”Juve bara en motståndare som alla andra”


ÖVRIGA NYHETER:

Gabriel Fernando de Jesus, 22 år från San Paolo, Brasilien

* Rai Sport: ”Juventus funderar på Gabriel Jesus. Sarri har anlänt till Turin, under de följande timmarna möte med Paratici.”

* Holland, De Telegraaf: ”Raiola: ”Idag kommer spelaren att träna med laget, att låtsas vara sjuk är inte en option för en som honom. Det är också en sak som vi inte ifrågasätter för vi behandlar det hela enbart med professionella metoder. Spelaren hoppas bara på att Juventus och Ajax når en överenskommelse och det mycket snabbt.”

* La Stampa: ”Edgar Davids: ”Låt oss inte överdriva med hyllningarna för de Ligt, han har ju bara spelat ett år på hög nivå. Champions måste vara en besatthet.”

* Corriere della Sera: ”Juve försöker att köra om Real i racet om Pogba: ”

* Corriere dello Sport: ”För Pogba, så kan Douglas Costa och Matuidi vara bytesvaror att föreslå till United.”

* Calciomercato24: ”Bonucci vill stanna även med de Ligt men skuggan av PSG hänger kvar. Holländaren i Ajax är redo att lämna klubben för att flytta till Turin.”

* Corriere dello Sport: ”Chiesa, körsbäret på en redan så rik tårta där man redan kan räkna med Ramsey och Rabiot kan vara just anfallaren i Viola. Juve försöker ännu att konkretisera det hela.”

* Corriere di Torino: ”Separerade i hemmet. Om 48 timmar startar Juves träningsläger med Perin, Higuian och Cancelo. Alla på väg ut, liksom Khedira, Mandzukic och den nyligen anlände, Romero.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Matthijs de Ligt och Mino Raiola

* Gianluca Di Marzio, journalist: ”Mino Raiola till Telegraaf: ”De Ligt har en överenskommelse med Juventus. Nu väntar vi bara på att de båda klubbarna kommer överens.”

* Inter, Marotta: ”Mötet Wanda-Juve på Ibiza? Vi är beredda att förhandla.”

* Michele Criscitiello, programledare Sportitalia: ”Marotta är den ende som kan kontrastera Juve men de i Turin är inte bakom flötet. Agnelli-Paratici-Nedved vet mycket väl hur man försvarar sig.”

* Claudio Pasqualin, agenternas läromästare i Italien ”Icardi? Sarri ser det hela precis som Conte. Juve är specialister att agera i förväg på marknaden.”

* Den portugisiske journalisten, Claudia Garcia, till Rai Sport: ”Gabriel Jesus mer lämpad för anfallet i Juve än vad Icardi är. Möjliga förhandlingar med Branchini.”

* Fabrizio Corsi, president Empoli: ”Sarri kommer att få Juve att explodera om stjärnspelarna låter sig övertygas av hans idéer.”

En munter Antonio Conte under sin presskonferens med Inter… 😂😂

* Inter, Antonio Conte: ”Det kommer att vara en emotion att återvända till Juventus Stadium. Juve kommer att vara motståndaren under hela mästerskapet, redo att slåss och härska. Vi sätter inga gränser och vill vara grymma.”

* Juventus Sverige: 18 februari 2019, Steven Shang: ”Icardi aldrig i livet till Juventus.” 7 juli 2019, Marotta: ”Icardi till Juve? Vi är redo att förhandla.” 😂

* Luciano Moggi: ”Marotta om Icardi? Nu kan Juve lugnt vänta tills den allra sista dagen på spelarmarknaden för att ta hem honom för bara 20 miljoner euro. Men problemet är inte spelaren utan hans fru och agent.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Christian Abbiati från Abbiategrasso

* Christian Abbiati som fyller 42 år. Debuterade som målvakt den 28.08.2005 i Juventus-Chievo 1–0 (Serie A). 1 säsong och 27 matcher med Juve där han släppte in 17 mål.

* Antonio Mirante som fyller 36 år. Debuterade som målvakt den 18.11.2006 i Albinoleffe-Juventus 1–1 (Serie B).  3 säsonger och 7 matcher med Juve med 9 insläppta mål.


————–


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0